:: FiGa :: Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Fidlaczku myslałam że to niemozliwe a jednak - możesz wyglądac jeszcze bardziej urdziwie :loveu: Jaki on dumny jest :cool3: Quote
Kasia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Przez jakiś czas nie będzie żadnych zdjęć - nasz stary aparat sie "rozkraczył" :placz::placz: W serwisie nam powiedzieli, że nie ma sensu go naprawiać bo koszt tej naprawy przekroczy jego wartość...no cóż - zabytek z niego już był :cool1: Teraz szukamy nowego sprzętu, ale wiadomo kilka dni to potrwa chociaż już mamy upatrzone 2 modele ;) Dzisiaj jeszcze troszkę poczytamy o nich a jutro już zamówimy :multi::multi::multi: Nie mogę się już doczekać ;) Quote
Guffi Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Dzień dobry:multi: Już nie mogę się doczekać weekendu majowego, będę tu mogła z Wami siedzieć całymi dniami:loveu: [quote name='fidelek2'] z pokoikiem jeszcze troszkę, zmieniłam zdanie i nie chce naklejek na ścianie tylko wybrałam ekstra tapetę na którą czekamy :p obiecane fotki będą ;) [/quote] To super, będę czekać;) A Fidlak cudowny, zresztą, jak już tu ktoś napisał-we wszystkim Mu dobrze:loveu: Quote
Kasia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Nie ma tego co napisałam rano :angryy: Co sie dzieje? A napisałam, że przez jakiś czas nie będzie zdjęć ponieważ nasz aparat się "rozkraczył" a w serwisie powiedzieli nam, że nie ma sensu naprawiać bo naprawa przekroczy jego wartość - no cóż zabytek to już był :p Teraz będziemy musieli kupić nowy, mamy nawet upatrzone jakieś 3 tylko jeszcze wybrać trza a z tym jest problem - ja chcę Canona A710 IS a Tomek woli Panasonica DMC-FX 30...i tak cały czas sie sprzeczamy który :p Quote
Guffi Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Kasiu, wyświetlają Ci się moje posty? Ja już nie wiem, co się dzieje z tą Dogo:shake: A radę mam taką samą, jak Figa, kupcie oba:evil_lol: Quote
Kasia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Kupcie oba :evil_lol: [/quote] [quote name='Guffi'] A radę mam taką samą, jak Figa, kupcie oba:evil_lol: [/quote] Super rada, tylko teraz jeszcze poproszę o grosiki na ten drugi :evil_lol: Karolina Twoje posty widzę a swoich dalej nie :shake: Quote
:: FiGa :: Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 A ja poproszę grosiki na jeden :mad: Bo od dawna planuje zakup nowego aparatu a co uzbieram troche pieniążków to one wyparowują :mad: Quote
Guffi Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 A który jest lepszej jakości, czym się różnią? Ja widzę w tej chwili wszystkie posty. Dokładnie, mi też wyparowują. Ostatnio wszystkie wyparowały na podwójną kastrację:shake: Quote
Kasia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] A ja poproszę grosiki na jeden :mad: Bo od dawna planuje zakup nowego aparatu a co uzbieram troche pieniążków to one wyparowują :mad: [/quote] Sylwia coś nie bardzo tu chcą dawać grosiki....chodź idziemy gdzieś indziej ich szukać :evil_lol: Quote
Kasia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 [quote name='Guffi'] A który jest lepszej jakości, czym się różnią? [/quote] Cenowo mniej więcej tak samo, możliwości ma troszkę lepsze ten Panasonic ale mnie się bardziej z wyglądu Canon podoba :eviltong: Quote
Guffi Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [quote name='fidelek2']Cenowo mniej więcej tak samo, możliwości ma troszkę lepsze ten Panasonic ale mnie się bardziej z wyglądu Canon podoba :eviltong:[/quote] Też się kiedys kierowałam wyglądem i wybrałam moja Konicę Minoltę. Potem troszkę żałowałam. Mój aparat to generalnie sam wyświetlacz+małe przyciski z boku. Bardzo ładnie wygląda, można go wszędzie włożyć i zabrać, ma świetną rozdzielczość(chyba 10mpx), ale... szybko się wyładowuje(to przez ten wielki wyświetlacz). Generalnie, to podobno najlepiej jest mieć 2 aparaty. 1-dobrą lustrzankę(brzydkie są:eviltong:) i 2 właśnie taki, który można wszędzie zabierać. Quote
Kasia Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Ten Canon, który chcę kupić gabarytowo jest malutki, ma 7.1 MP i zoom optyczny 6x, monitor też nie za duży 2.5'' - jak na moje potrzeby to w sam raz ;) Nic lepszego nie jest mi potrzebne, to już i tak będzie full wypas jak dla mnie :p Mieć 2 aparaty - tylko skąd te grosiki na nie wziąć? :cool1: Quote
Kasia_zg Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 [CENTER][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]Witam Kasiu!![/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]Ależ przystojniacha z tego Twojego Fidelka w nowej fryzurce wygląda bosko!![/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#800080][/COLOR][/FONT][/I][/B] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/2281/tn1000005pu1.jpg[/IMG][/URL] [B][I][COLOR=purple]Pozdrawiamy cieplutko!![/COLOR][/I][/B] [/CENTER] Quote
madziasto4 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Cześć Kasiu, dogo znowu szaleje... jeśli chodzi o aparat...to najlepiej iść na kompromis i...wybrać jeszcze inny :lol: A tak serio, to ja wybrałabym ten, który ma lepsze dane techniczne ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [quote name='fidelek2']Sylwia coś nie bardzo tu chcą dawać grosiki....chodź idziemy gdzieś indziej ich szukać :evil_lol:[/quote] Tylko gdzie? :hmmmm: Do ojca Rydzyka, do Torunia :loveu: On jest taki dobry :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Tylko gdzie? :hmmmm: Do ojca Rydzyka, do Torunia :loveu: On jest taki dobry :loveu::loveu::loveu: [/quote] Strzał w dziesiątkę - sama lepiej bym nie wymyśliła :razz: To kiedy wyruszamy? :wink: Quote
Guffi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Przyszłam po grosiki, a tu nic. Dobra, idę z Wami:p Czy Wam też Dogomania tak wolno się włącza, a czasem w ogóle nie chodzi:shake:? Ja nie wiem, co się dzieje, już tracę cierpliwość. Ciekawe, czy ten post w ogóle przeczytacie:roll: Quote
:: FiGa :: Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [quote name='fidelek2']Strzał w dziesiątkę - sama lepiej bym nie wymyśliła :razz: To kiedy wyruszamy? :wink:[/quote]W dziesiątkę? Ciągnie mnie w końcu do swojego :loveu::loveu: :lol: [FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2]Jak to dobrze, że jesteś, ojcze Rydzyku, jak to dobrze, że ciebie ta mama urodziła, niepokalana... Im szybciej pojedziemy tym lepiej :loveu::loveu:[/SIZE][/SIZE][/FONT] I będziemy głosić hasło: [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=2] Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich a Rozgłośnię Jego jak siebie samego :loveu::loveu:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Jest nas w takim razie sztuk 3 chętnych do drogi :p Żeby tylko te grosiki nam dali...ale oni tacy dobrzy, tacy hojni, że pewnie na kilka cyfraków uzbieramy :lol::lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [quote name='Guffi']Przyszłam po grosiki, a tu nic. Dobra, idę z Wami:p Czy Wam też Dogomania tak wolno się włącza, a czasem w ogóle nie chodzi:shake:? Ja nie wiem, co się dzieje, już tracę cierpliwość. Ciekawe, czy ten post w ogóle przeczytacie:roll:[/quote]Karolinko i Ty idziesz z nami? Tylko pamiętaj, będziemy szły z pieśnią na ustach [FONT=Verdana][SIZE=2][SIZE=2] Gdy moherowy wkładam berecik, Zaraz mi jaśniej słoneczko świeci..... :loveu::loveu:[/SIZE][/SIZE][/FONT] Quote
Guffi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Karolinko i Ty idziesz z nami? Tylko pamiętaj, będziemy szły z pieśnią na ustach [SIZE=2] [SIZE=2][FONT=Verdana]Gdy moherowy wkładam berecik,[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=Verdana]Zaraz mi jaśniej słoneczko świeci..... :loveu::loveu:[/FONT][/SIZE][/SIZE][/quote] No z przyjemnością:loveu: taką piosnkę to zawsze:loveu::p Quote
Kasia Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Ja strasznie fałszuję, wcale a wcale nie mam poczucia muzyki ale ta sytuacja jest wyjątkowa więc tej pieśni nauczę się na pewno :p Wezmę parę lekcji muzyki u Pani Górniak :razz: i będę śpiewała najgłośniej z nas 3 :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [quote name='fidelek2']Ja strasznie fałszuję, wcale a wcale nie mam poczucia muzyki ale ta sytuacja jest wyjątkowa więc tej pieśni nauczę się na pewno :p Wezmę parę lekcji muzyki u Pani Górniak :razz: i będę śpiewała najgłośniej z nas 3 :diabloti:[/quote]To Ty znasz panią Górniak? Może pójdzie z nami? :loveu: Ja też śpiewać nie umiem, ale dla umiłowanego OR się postaram, bardzo bardzo.. :loveu: Quote
Kasia Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Taa jaa....z telewizji znam ale bardzo lubię jak ocenia w programie "Jak Oni śpiewają"...ma fajne teksty :diabloti: No i podoba mi sie jej zmienny image w każdym odcinku - jak kameleon :evil_lol: I ten jej głos...taki delikatniusi i cnotliwy :loveu: Tak w ogóle jest fajowa :diabloti: Myślę, że z Nami pójdzie ;) Quote
Recommended Posts