luka1 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Dziś pogoda była okropna. Benek wylegiwał sie pod dachem. A kiedy przyszła pora na jedzonko i tym samym zamknięcie w kotłowni - zaprotestował. Ganiałam za nim po podwórku z garnkiem mleka, a on skakał jak piłeczka i zwiewał. Dopiero jak zrobiło sie ciemno łaskawie wlazł i pozwolił się zamknąć. Muszę coś wymyślić by nie trzeba było go zamykać. Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No...widzisz.....tak myslalam, ze cos wymysli...... Zawsze jak czytam Twoje opisy to chcialabym byc wtedy tam z Wami.....:):) Quote
luka1 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Wczoraj Benio nie miał dobrego dnia. Jakoś nie miał ochoty nabieganie. Położył się na słońcu i spał cały dzień. Dopiero w porze karmienia szukał w garach , ale znalazł tylko chrupki bo puszkowe jedzonko wyżarły mu inne dzikusy. Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A to leniuch jeden......ale chrupki to zawsze cos......:) Quote
luka1 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Nie, Benek bez względu czy banda buszowała w jego garach czy nie -ma do jedzenia miękkie jedzenie ze względu na bolącą paszczę. Chrupki dopiero teraz zaczął jeść, do tej pory jakoś przelatywały mu w całości przez mordę i wypadały w całości. Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Nie.....:) no......:) alez Twoje opisy sa niesamowite........ Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Aby benek sie wyciapal i znow praca nad Nim byla......:):) Quote
luka1 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Aimez_moi']Aby benek sie wyciapal i znow praca nad Nim byla......:):)[/QUOTE] Tak myślisz? Wcale nie bardzo. Wypaprał się we własnych kupkach, bo ma taki dziwny zwyczaj kładzenia się gdzie popadnie i kupkę robi gdzie popadnie, więc zwykle rano wyłazi pięknie wymalowany. No to się go wyciera albo samo się wykrusza. Dzisiaj padało ale tylko rano. Było trochę mokro, jednak u mnie działka piaszczysta więc woda szybko znika. Benio leżał sobie na słomie i nic więcej. Dopiero jak puchami zaczęła brzęczeć podbiegł i skakał jak zajączek. Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 O kurcze.....zaskakuje mnie chlopak.....:) Quote
luka1 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 za raz jadę do weta. Benio ma luźną kupkę i trzeba coś z tym zrobić. Myślałam, że to po mleku, które tak lubi, ale od kilku dni mleczka nie dostaje a kupka krowiasta. Quote
luka1 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Rj4OLmhxwEw&feature=player_embedded#at=19 Budzimy świat z nową nadzieją na dobry czas Quote
RenW Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Aimez_moi']Odwiedzam Slicznosci niedzielnie......:)[/QUOTE] I niedzielnie popołudniowo..;) Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='luka1']za raz jadę do weta. Benio ma luźną kupkę i trzeba coś z tym zrobić. Myślałam, że to po mleku, które tak lubi, ale od kilku dni mleczka nie dostaje a kupka krowiasta. ...i jak po wizycie?... i niedzielno słoneczne pozdrowionka z mini ogródeczka beniutków Uploaded with ImageShack.us Quote
luka1 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Benio dostał leki i czekam na efekt. Jakoś dziś nie miał ochoty na zabawę. Cały dzień przespał i ciągle chował się do kotłowni. Nie chciałam by tam siedział, bo jest tam zimno i śmierdzi. Benio cały czas tam załatwia swoje potrzeby fizjologiczne i sprzątanie nie daje zbyt wiele. Trzeba będzie mu jakiś boks wyszykować i budę żeby w nocy zostawał na dworze. Quote
Aimez_moi Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Trzeba Benia do swiata z tej kotlowni dac.....:):):) Quote
luka1 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 buda ma przyjechać w najbliższym czasie. Tylko jak ja mu tą budę pokaże i wytłumaczę, że to jego mieszkanie? Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Moze...... jakos po dobroci......:) Jezeli nie da rady to moze Go wepchnac....delikatnie..... Oj sama nie wiem..... ale bardzo jestem ciekawa jak to bedzie..... Quote
luka1 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 biegnij Beniu na górę, może któraś ciotka cię pokocha Quote
Aimez_moi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Tak Kochaniutki......pokazujemy sie......:) Quote
luka1 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us dziś Benio miał dobry dzień Quote
Recommended Posts