sabusia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 blagam o pomoc w znalezieniu doow dla bezdomnych kotow z wadowic u na w wadowicach jest mnostwo bezdomnych kotow dokarmiam akurat 7 urzad miasta zgodzil sie sfinansowac operacje sterylizacji,lecz za szczepienia i leczenie kotow nie zaplaci moglabym przetrzymac koty na 10 dni az do wygojenia sie ran ale co potem z nimi zrobic? moze ktos pomóc? nie mam jak zdjec kotow wkleic moze wiecie kto by chcial kota? Quote
agusiazet Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zdjęcia konieczne! Jak będę mieć własny dom na pewno bedę mieć kota, teraz mieszkam z mamą i ona nie zgadza się na kicię:( Quote
sabusia Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 czy jest ktos z okolic wadowic zeby zgodzil sie na przetrzymanie kotow po sterlce? pomoc na cito!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
sabusia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 odswierzam temat bo sprawa pilna!!!!!!!!!!!!!!1moze ktos pomóc? Quote
sabusia Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 BŁagam chociaż o przetrzymanie na 10 dni po sterylizacji Quote
sarenka_87 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Dalej kogoś szukacie?? Wprawdzie trochę do Wadowic mam ale jak coś to mogę dojechać do suchej ostatecznie do samych Wadowic choć nie ukrywam że wolałabym do suchej. Bo mam bliżej. Koty wychodzące czy nie?? I jaki mają stosunek do psów i ludzi?? szczególnie chodzi mi o dzieci, mój synek wprawdzie nie nalega na kontakty z kotami jeśli te tego nie chcą ale wolę spytać. Quote
sabusia Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 to dzikawe koty, na pewno nie nadaja sie do dzieci :((a do psow nie wiem Quote
Recommended Posts