Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam dzisiaj paczkę z ładnymi sweterkami od jednej dogomaniaczki, która nie ma zastrzeżeń komu zrobię bazarek a ja myślę o Stasiu tylko na czym n stoi jak tam sprawy z hotelikiem i w ogóle ze wszystkim
a sweterki to chyba sprzedam poza dogo :) bo mam już kilka chętnych

Posted

[quote name='monika083']cioteczki , ja jestem do 6.03 poza domem i ograniczony dostep do netu ,wrazie czego prosze pisac pw[/QUOTE]
Właśnie Moniko jakoś mało ostatnio Ciebie na wątkach pszczyńskich psiaków

Posted

[quote name='Aimez_moi']Staszek.......:) ..bedzie dobrze.......:)[/QUOTE]
Aimez chyba nie będzie dobrze bo my nic o nim nie wiewy nikt nie chce nawet o nim napisać czy on jeszcze jest i w ogóle chyba pójdę gdzie indziej pomagać

Posted

[quote name='magenka1']Aimez chyba nie będzie dobrze bo my nic o nim nie wiewy nikt nie chce nawet o nim napisać czy on jeszcze jest i w ogóle chyba pójdę gdzie indziej pomagać[/QUOTE]

Kochana......:) moze jeszcze chwilke.......szkoda tego psiaka.....

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Stasiu nadal w punkcie...w przyszlym tyg jest wywoz :([/QUOTE]
Cholender, to trzeba się sprężyć.
Lilutosi pisała jakiś czas temu, że może byłoby u niej miejsce dla Stasia.Napisać do niej raz jeszcze żeby wiedzieć na pewno?Czy jest jakaś inna opcja?
Jak Stasiu pójdzie do hotelu to już deklarowałam dla niego 30 zł m-cznie.Ile kasy ma teraz?????