Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]ZKwP O/Bydgoszcz i Agility Psi Sport [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]zapraszają na: [/SIZE][/FONT]

[B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=sienna]Czekoladowy[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=sienna]Finał Pucharu Polski Agility 2006[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sędzia: Sigitas Bucinskas (Litwa)[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Data: 01-10-2006[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Miejsce: Bydgoszcz, Ośrodek Szkolenia Psów ZKwP, ul. Armii Krajowej 8[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Oplata startowa:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]za pierwszego 50,-[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]za kolejnego psa 45,-[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]za psy zgłoszone do klasy „0” 30,- (ukończone 18 m)[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Termin zgłoszeń: 24.09.2006 [/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zgłoszenia prosimy kierować na adres:[/SIZE][U][EMAIL="[email protected]"][SIZE=3][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/SIZE][/EMAIL][/U][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Zgłoszenie powinno zawierać nazwisko i adres przewodnika, nazwę, datę urodzenia i nr rejestracyjny psa, w wypadku mixów nr legitymacji związkowej przewodnika, oddział macierzysty ZKwP[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Opłaty można wnosić przelewem na konto oddziału:[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY W POLSCE ODDZIAŁ W BYDGOSZCZY[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ul. Kołłątaja 7, 85-080 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT][/B]

[B][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]PeKaO Grupa PKO S.A. O/Bydgoszcz[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]38 12403493 1111 0000 4305 7832 [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]

[COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Lub gotówka w sekretariacie zawodów.[/SIZE][/FONT][/COLOR]

[B][COLOR=#ff0000][FONT=Comic Sans MS][U]Program zawodów:[/U][/FONT][/COLOR][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][U]8:00[/U] – przyjmowanie zawodników[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][U]9:00[/U] – rozpoczęcie zawodów[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Agility 0 [/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Agility 1[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Agility 2[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Agility 3[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Agility Open[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Jumping 0[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS]Jumping Open[/FONT][/B]

[B][FONT=Comic Sans MS][U]16: 30[/U] – zakończenie zawodów[/FONT][/B]

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:wallbash: :wallbash: :wallbash:
na ile jest to pewne?, że finał pucharu?
bo dopiero co Magdo (11.08 ) dopytywałaś się o to kiedy są ostatnie zawody PPA, a okazuje się ,że TY je organizujesz.

Posted

Olu
tylko sie cieszyc - tzn, ze ppa 2006 skonczy sie jeszcze w tym roku ;)

nas niestety nie bedzie, a zaluje strasznie, bo czekolada to dopiero impreza! bede trzymala kciuki za udane zawody!

ale tez troszeczke glupio, bo na pewno trzy psy, ktore w tym czasie sa na mistrzostwach swiata sa w czolowce tegorocznego ppa.. jak to bedzie rozwiazane?

Posted

Wczoraj było posiedzenie zarządu i wczoraj zapadła decyzjia o organizowaniu zawodów. Informację, że to ma być PPA i że podsumowanie mam od wczorajszego wieczora. Jednak nie w mojej gestii jest to utrzymać lub zmienić:evil_lol:

Posted

[quote name='sic!']Niuka
a MŚ nie są 6-8 ???[/QUOTE]

hłe hłe, to bym sobie pojechała :evil_lol:
mnie sie caly czas wydawalo, ze to na przelomie wrzesnia i pazdziernika :loveu:

tym lepiej - zjawimy sie na Czekoladce :loveu:

dzieki za uswiadomienie ;)

Posted

Bydgoskiego Zarządu, ale info o PPA i finale jest od p. Rurarza

Spróbuję sie dowiedzieć, czy uda się przesunąć zawody np na 7 października, bo nie jest dobrze, zeby kolidowały z MŚ, tyle że będzie zimniej i tradycję czekoladową szlak trafi

Posted

Wam tylko figle-migle w głowach:angryy: a ja poważnie sie wkurzam
miałam już inną imprezę zaplanowaną na ten termin i teraz nie wiem co robić, jeżeli pojade na Czekolade i okaże się ,że to NIE jest PPA bo będzie "szybki telefon" :mad: a jak widać jest to możliwe w naszym ZK

Edit: dla mnie 7.10 jest równie złym terminem
niestety są imprezy kynologiczne gdzie termin zgłaszania upływa na miesiąc przed imprezą a co dopiero mówić o informacji

Posted

MS sa jednak później więc 1 jest dostępny dla kadry.

Olu, wiem że to znienacka. Info jest o tyle pewne, ze byłam przy rozmowie telefonicznej naszego kierownika sekcji szkoleń z p. Rurarzem, ale...

Jeśli wam sie sopdoba w Bydgoszczy, to mam nadzieję wejśc na stałe do kalendarza imprez.

Posted

Ola
a co ty się tak denerwujesz???należy się cieszyć z tego że p. przewodniczący stosuje "najnowsze" cuda techniki czyli telefony no i że je odbiera!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[B]MŚ są 6-8.10.2006[/B] !!

Posted

sic!
zadziwia mnie jedno
wcześniej prawie nie było zawodów - ale były za to pewne (w grę tylko wchodziły jakieś "gradobicia")
w tym roku namnożyło się zawodów - ale nigdy nie wiesz na co tak naprawdę jedziesz

powiem Ci, że zaczynam się zastanawiać co było/jest lepsze....

Posted

Ola
a widzisz ja to mam lepiej, bo Białystok to były dopiero moje 3 zawody :)

No ale mam swoje zdanie nt co było lepsze :)
A podobno jak mówią "starzy wyjadacze' stare było złe, okropne i do d..y to teraz już będzie tylko lepiej!!
I wiesz co?? życzę sobie i reszcie wytrwałości :lol: :lol: :lol: