Magda i Saga Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]ZKwP O/Bydgoszcz i Agility Psi Sport [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]zapraszają na: [/SIZE][/FONT] [B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=sienna]Czekoladowy[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B] [COLOR=sienna][/COLOR] [B][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=sienna]Finał Pucharu Polski Agility 2006[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/B] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Sędzia: Sigitas Bucinskas (Litwa)[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Data: 01-10-2006[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Miejsce: Bydgoszcz, Ośrodek Szkolenia Psów ZKwP, ul. Armii Krajowej 8[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Oplata startowa:[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]za pierwszego 50,-[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]za kolejnego psa 45,-[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]za psy zgłoszone do klasy „0” 30,- (ukończone 18 m)[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Termin zgłoszeń: 24.09.2006 [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zgłoszenia prosimy kierować na adres:[/SIZE][U][EMAIL="[email protected]"][SIZE=3][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/SIZE][/EMAIL][/U][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Zgłoszenie powinno zawierać nazwisko i adres przewodnika, nazwę, datę urodzenia i nr rejestracyjny psa, w wypadku mixów nr legitymacji związkowej przewodnika, oddział macierzysty ZKwP[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Opłaty można wnosić przelewem na konto oddziału:[/SIZE][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY W POLSCE ODDZIAŁ W BYDGOSZCZY[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ul. Kołłątaja 7, 85-080 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT][/B] [B][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]PeKaO Grupa PKO S.A. O/Bydgoszcz[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]38 12403493 1111 0000 4305 7832 [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] [COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Lub gotówka w sekretariacie zawodów.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][FONT=Comic Sans MS][U]Program zawodów:[/U][/FONT][/COLOR][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][U]8:00[/U] – przyjmowanie zawodników[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][U]9:00[/U] – rozpoczęcie zawodów[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Agility 0 [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Agility 1[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Agility 2[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Agility 3[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Agility Open[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Jumping 0[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Jumping Open[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][U]16: 30[/U] – zakończenie zawodów[/FONT][/B] Quote
sic! Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Noooo nareszcie będę miała blisko! Magda czy to ten plac na którym w zeszłym roku było seminarium?? Quote
Magda i Saga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 tak, bedzie kameralnie, zadnych wystaw, może tylko troche widzów, obok lasek do relaksacyjnych spacerków Quote
OlaAB Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 :wallbash: :wallbash: :wallbash: na ile jest to pewne?, że finał pucharu? bo dopiero co Magdo (11.08 ) dopytywałaś się o to kiedy są ostatnie zawody PPA, a okazuje się ,że TY je organizujesz. Quote
niuka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Olu tylko sie cieszyc - tzn, ze ppa 2006 skonczy sie jeszcze w tym roku ;) nas niestety nie bedzie, a zaluje strasznie, bo czekolada to dopiero impreza! bede trzymala kciuki za udane zawody! ale tez troszeczke glupio, bo na pewno trzy psy, ktore w tym czasie sa na mistrzostwach swiata sa w czolowce tegorocznego ppa.. jak to bedzie rozwiazane? Quote
Magda i Saga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Wczoraj było posiedzenie zarządu i wczoraj zapadła decyzjia o organizowaniu zawodów. Informację, że to ma być PPA i że podsumowanie mam od wczorajszego wieczora. Jednak nie w mojej gestii jest to utrzymać lub zmienić:evil_lol: Quote
sic! Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Magda ale zarządu głównego czy zarządu o.Bydgoszcz? Quote
niuka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='sic!']Niuka a MŚ nie są 6-8 ???[/QUOTE] hłe hłe, to bym sobie pojechała :evil_lol: mnie sie caly czas wydawalo, ze to na przelomie wrzesnia i pazdziernika :loveu: tym lepiej - zjawimy sie na Czekoladce :loveu: dzieki za uswiadomienie ;) Quote
sic! Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 :evil_lol: boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz w tym wieku trza uświadamiać???/co to się z tą młodzieżą nawyrabiało teraz Quote
Magda i Saga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Bydgoskiego Zarządu, ale info o PPA i finale jest od p. Rurarza Spróbuję sie dowiedzieć, czy uda się przesunąć zawody np na 7 października, bo nie jest dobrze, zeby kolidowały z MŚ, tyle że będzie zimniej i tradycję czekoladową szlak trafi Quote
Magda i Saga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 No to w końcu jak, termin dobry czy nie bo juz sama nie wiem. Mnie tez prosze uświadomić:evil_lol: Quote
OlaAB Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Wam tylko figle-migle w głowach:angryy: a ja poważnie sie wkurzam miałam już inną imprezę zaplanowaną na ten termin i teraz nie wiem co robić, jeżeli pojade na Czekolade i okaże się ,że to NIE jest PPA bo będzie "szybki telefon" :mad: a jak widać jest to możliwe w naszym ZK Edit: dla mnie 7.10 jest równie złym terminem niestety są imprezy kynologiczne gdzie termin zgłaszania upływa na miesiąc przed imprezą a co dopiero mówić o informacji Quote
aluna&mims Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Nie przekładajcie na 7-ego, bo wtedy Szczecin nie dojedzie... Mamy tego dnia zawody w Berlinie... Quote
Magda i Saga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 MS sa jednak później więc 1 jest dostępny dla kadry. Olu, wiem że to znienacka. Info jest o tyle pewne, ze byłam przy rozmowie telefonicznej naszego kierownika sekcji szkoleń z p. Rurarzem, ale... Jeśli wam sie sopdoba w Bydgoszczy, to mam nadzieję wejśc na stałe do kalendarza imprez. Quote
OlaAB Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 no ja właśnie też się 7.10 szykuje na Berlin... Quote
sic! Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ola a co ty się tak denerwujesz???należy się cieszyć z tego że p. przewodniczący stosuje "najnowsze" cuda techniki czyli telefony no i że je odbiera!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]MŚ są 6-8.10.2006[/B] !! Quote
Magda i Saga Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Jak zrobicie taki najazd, to Berlin polegnie:lol: Napiszcie potem jak było Quote
OlaAB Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 sic! zadziwia mnie jedno wcześniej prawie nie było zawodów - ale były za to pewne (w grę tylko wchodziły jakieś "gradobicia") w tym roku namnożyło się zawodów - ale nigdy nie wiesz na co tak naprawdę jedziesz powiem Ci, że zaczynam się zastanawiać co było/jest lepsze.... Quote
sic! Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ola a widzisz ja to mam lepiej, bo Białystok to były dopiero moje 3 zawody :) No ale mam swoje zdanie nt co było lepsze :) A podobno jak mówią "starzy wyjadacze' stare było złe, okropne i do d..y to teraz już będzie tylko lepiej!! I wiesz co?? życzę sobie i reszcie wytrwałości :lol: :lol: :lol: Quote
aluna&mims Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ola, czy tylko Blue się szykuje na Berlin, czy ktoś jeszcze od was? Quote
aluna&mims Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 no to oni tam juz na pewno nie mają szans...najmniejszych! Quote
PARSONRK Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='OlaAB']jeszcze kilka innych:cool3:[/quote] Od nas też cała ferajna ::) Oj tłoczno będzie :evil_lol: Quote
Musiałek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Oj będę za Was trzymać kciuki :terazpol: góra !! :multi: :multi: Quote
Recommended Posts