Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pinio jest wykastrowanym, zachipowanym pieskiem w typie buldożka francuskiego. Ma ok 2-3 lat. Obecnie przebywa u mnie w domu tymczasowym, jednak potrzebuje domu stałego.

Jest u mnie od wczoraj. Przyznaję, że miałam duże obawy, ponieważ mam jednego niekastrowanego samca w domu. O dziwo Pinio cierpliwie znosił jego zaczepki, ani razu się nie ścieli. Widać, że chłopak mieszkał w domu, załatwia się tylko na dworze, sygnalizuje, gdy ma potrzebę. Przy kąpieli nawet na mnie nie warknął. Póki co jest bardzo grzecznym, miłym psiakiem. Szybko się uczy, wystarczyło dwa razy ściągnąć go z kanapy, by zrozumiał, że jego miejsce jest na posłaniu. Jest chętny do zabawy, do tej pory nie wykazuje żadnych oznak agresji. Potrafi jeździć samochodem, nie ma choroby lokomocyjnej.
Będę wdzięczna także za pomoc w ogłoszeniach.

Zastrzegam sobie prawo do wizyt przed i poadopcyjnych oraz wybrania dla niego najodpowiedniejszego domu.
Kontakt: Agata 511 18 44 25
oto Pinio

Posted

Pinio niestety nie żyje... już na drugi dzień od pobytu u mnie zaczął chorować, przeszedł operację, ale niestety nie przeżył po niej nocy.... żegnaj maluszku....
[*] byłeś wspaniałym pieskiem...
przepraszam za opóźnienie... ale zbierałam się by to napisać... i jakoś było zbyt cieżko...
proszę o zamknięcie wątku....