Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podniosę Foczkę, z nadzieją, że może ktoś poratuje nas jakimś grosikiem?
Nie dam rady co miesiąc zapłacić za hotel tylko z pieniędzy bazarkowych.
Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc :(

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila, nie zmieniałaś ostatnio nr konta, prawda?? Bo tak sobie pomyślałam, że zostało jeszcze 86zł Rufusowej kasy i może przelałabym na Twoją Foczkę?! Mam Twój nr konta, ale nie wiem, czy nadal aktualny.

Posted

[quote name='AniaGucio']Kamila, nie zmieniałaś ostatnio nr konta, prawda?? Bo tak sobie pomyślałam, że zostało jeszcze 86zł Rufusowej kasy i może przelałabym na Twoją Foczkę?! Mam Twój nr konta, ale nie wiem, czy nadal aktualny.[/QUOTE]

Ania, nie wiem czy nie masz przypadkiem starego.
Zaraz Ci na pw wyslę nowy, i strasznie Ci dziękuję!! :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Ania, nie wiem czy nie masz przypadkiem starego.
Zaraz Ci na pw wyslę nowy, i strasznie Ci dziękuję!! :)[/QUOTE]

Ten sam, ale zawsze lepiej sprawdzić :). Poszło 86,92zł.

Posted

Bardzo dziękuję :) :Rose:

Za kiltixa nie będę już ściagać z konta Foczki, niech będzie, że ode mnie w prezencie dostała.
Dzisiaj bazarek zmontuję, tylko muszę się w końcu za zdjęcia zabrać. Jejkuuu, jak ja to lubię :cool3:

Posted

[quote name='mala_czarna']Bardzo dziękuję :) :Rose:

Za kiltixa nie będę już ściagać z konta Foczki, niech będzie, że ode mnie w prezencie dostała.
Dzisiaj bazarek zmontuję, tylko muszę się w końcu za zdjęcia zabrać. Jejkuuu, jak ja to lubię :cool3:[/QUOTE]

Jak każdy ;) !! Wstawianie zdjęć, mierzenie, opisywanie... no ale czego się nie robi dla tych pyszczków :).

Posted

:modla::modla::modla:Ja wplace czesc chociaz , zaleglej deklaracji:oops: ciotenko odwiedzam i podziwiam slicznosci Foczunke , poprosze tez o num konta , jesli masz cioteczko nowy ...... ech jakby tak kazden placil jak to ja ....:shake::oops: w poniedzialek wysylam , pozdrawiam:iloveyou::thumbs::thumbs:

Posted

Zapraszam na bazarek dla Foczki. Rzeczy może nie jest dużo, ale fajne :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/224775-Bielizna-akcesoria-%C5%82azienkowe-super-bi%C5%BCuteria-Philips-na-Foczk%C4%99-do-28.03.!!?p=18847126#post18847126[/url]

Posted

Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale dotarł przelew od AniaGucio - 86,92 zł. To spadek po Rufusku :) Aniu, ślicznie dziękuję, czy mam u Rufuska napisać, że te pieniądze dla Foczki poszły? :multi::multi::loveu:

Posted

[quote name='mala_czarna']Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale dotarł przelew od AniaGucio - 86,92 zł. To spadek po Rufusku :) Aniu, ślicznie dziękuję, czy mam u Rufuska napisać, że te pieniądze dla Foczki poszły? :multi::multi::loveu:[/QUOTE]

Hej,
myślę, że to dobry pomysł.

Posted

Mam niesmiałą prośbę taką.
Czy ktoś zechciałby ufundować Foczce wyróżnione gumtree? Przy obecnym stanie finansów nie odważę się brać nawet złotówki z Foczkowych pieniędzy, po prostu nas na to nie stać.
Poprzednim razem (niestety dość pechowym, ale jednak), Foczka znalazła właśnie dom dzięki wyróżnionemu ogłoszeniu na tym portalu.

Posted

[quote name='ag2709']Ja ufunduję. Tylko prześlij mi Kama na maila treść ogłoszenia i foty![/QUOTE]

Dzięki kochana! :)
daj mi adres meilowy, ale foty to Ci z domu prześlę, bo mam w folderze Foczkowym, a teraz w pracy nie jestem u siebie :)

Posted

[COLOR=green][B]Zapraszam na bazarek dla Foczki. Podnoszenie zawsze mile widziane:)[/B][/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/225020-Wiosenno-%C5%9Bwi%C4%85teczny-kartki-r%C4%99cznie-robione-ciuszki-i-inne-dla-Foczki-do-28.03?p=18875018#post18875018[/url]

Posted

ag2709 zrobiła Foczce wyróżnione Allegro :)
Kochana, dziękuję z całego serca, może tym razem do Foczki uśmiechnie się szczęście :multi: :Rose:

[url]http://warszawa.gumtree.pl/f-Zwierzaki-psy-szczenieta-W0QQCatIdZ9131[/url]

Posted

Rozmawiałam z Natalią :)

Foka jak zwykle, jak to Foka ;) wariuje, szaleje, biega jak nakręcona :evil_lol:
Do domu ze spacerów wracać nie chce :mad: trzeba ją błagać o to :evil_lol:
Zresztą teraz zebrało sie kilka psów, które tworzą zgraną "paczkę" :evil_lol: strasznie wariują na dworze i nie w głowie im powrót na kanapę :)

EDIT: Moja drobna sugestia --> dopisałabym w ogłoszeniu informację o wielkości Foczki. Foczka jest naprawde małą, drobną suczką, czego nie widać na zdjęciach.

Posted

O matko kochana, to się zaczyna robić jakiś diabeł wcielony, a nie żadna Foczka :)
Obraczus, a wybierasz się może do Natalii?
Ja miałam do Spajka pojechać, ale Myszy się sprawy pokomplikowały, i przed Świętami nie damy rady niestety.

Posted

[quote name='mala_czarna']O matko kochana, to się zaczyna robić jakiś diabeł wcielony, a nie żadna Foczka :)
Obraczus, a wybierasz się może do Natalii?
Ja miałam do Spajka pojechać, ale Myszy się sprawy pokomplikowały, i przed Świętami nie damy rady niestety.[/QUOTE]

Kama... chmmm..... Foka to jest diabeł wcielony :evil_lol: ale pod względem swojej energii :) i ten Jej motorek w tyłku :evil_lol:

EDIT: Nie planowałam na razie odwiedzin u psiaków, ale musze nad tym pomyśleć :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Kochana, to gdybyś tylko miała czas, i chęci, to ja bym bardzo chętnie się wybrała ;)
Oczywiście ma się rozumieć, że jak nie dasz rady to się nie obrażę ;)[/QUOTE]

To wstępnie jesteśmy umówione na spotkanie z Foczką vel Diabłem :D