mala_czarna Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Podniosę Foczkę, z nadzieją, że może ktoś poratuje nas jakimś grosikiem? Nie dam rady co miesiąc zapłacić za hotel tylko z pieniędzy bazarkowych. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc :( Quote
marakota Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 teraz wyjeżdżam, wracam w niedzielę, ale mam po południu wizytę przedadopcyjną. może w poniedziałek? Quote
mala_czarna Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='marakota']teraz wyjeżdżam, wracam w niedzielę, ale mam po południu wizytę przedadopcyjną. może w poniedziałek?[/QUOTE] Mnie pasuje. Tam gdzie wtedy? :) Quote
AniaGucio Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Kamila, nie zmieniałaś ostatnio nr konta, prawda?? Bo tak sobie pomyślałam, że zostało jeszcze 86zł Rufusowej kasy i może przelałabym na Twoją Foczkę?! Mam Twój nr konta, ale nie wiem, czy nadal aktualny. Quote
mala_czarna Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 [quote name='AniaGucio']Kamila, nie zmieniałaś ostatnio nr konta, prawda?? Bo tak sobie pomyślałam, że zostało jeszcze 86zł Rufusowej kasy i może przelałabym na Twoją Foczkę?! Mam Twój nr konta, ale nie wiem, czy nadal aktualny.[/QUOTE] Ania, nie wiem czy nie masz przypadkiem starego. Zaraz Ci na pw wyslę nowy, i strasznie Ci dziękuję!! :) Quote
AniaGucio Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='mala_czarna']Ania, nie wiem czy nie masz przypadkiem starego. Zaraz Ci na pw wyslę nowy, i strasznie Ci dziękuję!! :)[/QUOTE] Ten sam, ale zawsze lepiej sprawdzić :). Poszło 86,92zł. Quote
mala_czarna Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Bardzo dziękuję :) :Rose: Za kiltixa nie będę już ściagać z konta Foczki, niech będzie, że ode mnie w prezencie dostała. Dzisiaj bazarek zmontuję, tylko muszę się w końcu za zdjęcia zabrać. Jejkuuu, jak ja to lubię :cool3: Quote
AniaGucio Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='mala_czarna']Bardzo dziękuję :) :Rose: Za kiltixa nie będę już ściagać z konta Foczki, niech będzie, że ode mnie w prezencie dostała. Dzisiaj bazarek zmontuję, tylko muszę się w końcu za zdjęcia zabrać. Jejkuuu, jak ja to lubię :cool3:[/QUOTE] Jak każdy ;) !! Wstawianie zdjęć, mierzenie, opisywanie... no ale czego się nie robi dla tych pyszczków :). Quote
Nadziejka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 :modla::modla::modla:Ja wplace czesc chociaz , zaleglej deklaracji:oops: ciotenko odwiedzam i podziwiam slicznosci Foczunke , poprosze tez o num konta , jesli masz cioteczko nowy ...... ech jakby tak kazden placil jak to ja ....:shake::oops: w poniedzialek wysylam , pozdrawiam:iloveyou::thumbs::thumbs: Quote
mala_czarna Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Zapraszam na bazarek dla Foczki. Rzeczy może nie jest dużo, ale fajne :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/224775-Bielizna-akcesoria-%C5%82azienkowe-super-bi%C5%BCuteria-Philips-na-Foczk%C4%99-do-28.03.!!?p=18847126#post18847126[/url] Quote
mala_czarna Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale dotarł przelew od AniaGucio - 86,92 zł. To spadek po Rufusku :) Aniu, ślicznie dziękuję, czy mam u Rufuska napisać, że te pieniądze dla Foczki poszły? :multi::multi::loveu: Quote
AniaGucio Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='mala_czarna']Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale dotarł przelew od AniaGucio - 86,92 zł. To spadek po Rufusku :) Aniu, ślicznie dziękuję, czy mam u Rufuska napisać, że te pieniądze dla Foczki poszły? :multi::multi::loveu:[/QUOTE] Hej, myślę, że to dobry pomysł. Quote
mala_czarna Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Wcięło mi w subskrypcjach. Czy mogę prosić link do wątku Rufuska? Quote
AniaGucio Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Proszę :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/178035-Rufus-ju%C5%BC-w-swoim-domku-gt?p=18839139#post18839139[/url] Quote
mala_czarna Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Mam niesmiałą prośbę taką. Czy ktoś zechciałby ufundować Foczce wyróżnione gumtree? Przy obecnym stanie finansów nie odważę się brać nawet złotówki z Foczkowych pieniędzy, po prostu nas na to nie stać. Poprzednim razem (niestety dość pechowym, ale jednak), Foczka znalazła właśnie dom dzięki wyróżnionemu ogłoszeniu na tym portalu. Quote
ag2709 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ja ufunduję. Tylko prześlij mi Kama na maila treść ogłoszenia i foty! Quote
mala_czarna Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 [quote name='ag2709']Ja ufunduję. Tylko prześlij mi Kama na maila treść ogłoszenia i foty![/QUOTE] Dzięki kochana! :) daj mi adres meilowy, ale foty to Ci z domu prześlę, bo mam w folderze Foczkowym, a teraz w pracy nie jestem u siebie :) Quote
Aldrumka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [COLOR=green][B]Zapraszam na bazarek dla Foczki. Podnoszenie zawsze mile widziane:)[/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/225020-Wiosenno-%C5%9Bwi%C4%85teczny-kartki-r%C4%99cznie-robione-ciuszki-i-inne-dla-Foczki-do-28.03?p=18875018#post18875018[/url] Quote
mala_czarna Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Jeszcze raz bardzo dziękuję za bazarek dla naszego Foczydła :) Quote
mala_czarna Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 ag2709 zrobiła Foczce wyróżnione Allegro :) Kochana, dziękuję z całego serca, może tym razem do Foczki uśmiechnie się szczęście :multi: :Rose: [url]http://warszawa.gumtree.pl/f-Zwierzaki-psy-szczenieta-W0QQCatIdZ9131[/url] Quote
obraczus87 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Rozmawiałam z Natalią :) Foka jak zwykle, jak to Foka ;) wariuje, szaleje, biega jak nakręcona :evil_lol: Do domu ze spacerów wracać nie chce :mad: trzeba ją błagać o to :evil_lol: Zresztą teraz zebrało sie kilka psów, które tworzą zgraną "paczkę" :evil_lol: strasznie wariują na dworze i nie w głowie im powrót na kanapę :) EDIT: Moja drobna sugestia --> dopisałabym w ogłoszeniu informację o wielkości Foczki. Foczka jest naprawde małą, drobną suczką, czego nie widać na zdjęciach. Quote
mala_czarna Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 O matko kochana, to się zaczyna robić jakiś diabeł wcielony, a nie żadna Foczka :) Obraczus, a wybierasz się może do Natalii? Ja miałam do Spajka pojechać, ale Myszy się sprawy pokomplikowały, i przed Świętami nie damy rady niestety. Quote
obraczus87 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='mala_czarna']O matko kochana, to się zaczyna robić jakiś diabeł wcielony, a nie żadna Foczka :) Obraczus, a wybierasz się może do Natalii? Ja miałam do Spajka pojechać, ale Myszy się sprawy pokomplikowały, i przed Świętami nie damy rady niestety.[/QUOTE] Kama... chmmm..... Foka to jest diabeł wcielony :evil_lol: ale pod względem swojej energii :) i ten Jej motorek w tyłku :evil_lol: EDIT: Nie planowałam na razie odwiedzin u psiaków, ale musze nad tym pomyśleć :) Quote
mala_czarna Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Kochana, to gdybyś tylko miała czas, i chęci, to ja bym bardzo chętnie się wybrała ;) Oczywiście ma się rozumieć, że jak nie dasz rady to się nie obrażę ;) Quote
obraczus87 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='mala_czarna']Kochana, to gdybyś tylko miała czas, i chęci, to ja bym bardzo chętnie się wybrała ;) Oczywiście ma się rozumieć, że jak nie dasz rady to się nie obrażę ;)[/QUOTE] To wstępnie jesteśmy umówione na spotkanie z Foczką vel Diabłem :D Quote
Recommended Posts