Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tak dzisiaj nie na temat troche..

moja siostra biegnie dzisiaj w biegu charytatywnym [url]http://www.raceforlifesponsorme.org/agnieszkakaminska1909[/url]
zbiera fundusze na badania nad rakiem, to bieg symboliczny przeciwko raku, pamieci naszego taty [']
trzymajcie kciuki
chociaz nie zwyciestwo sie tu liczy - ale sam udzial

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje :)
ukonczyla, dla niej 5km to nie dlugi dystans :roll:
5tys kobiet bieglo, duzo funduszy zebrali, Agnieszka tez na swoj numer zbierala i tez sporo zebrala :) (wplaty bezposrednio na konto organizatora)

dobrze, niech robia badania i cos zrobia z ta okrutna choroba

Posted

Saba w porzadku :)
teraz jest jedynym psem w rodzinie
jak porownam ja sprzed tych kilku lat, gdy do nas przyjechala, to zaszla w niej ogromna zmiana
jest odwazniejsza, Brutus nauczyl ja pewnosci siebie, to ze czuje sie bezpieczna pewnie tez ma znaczenie

ale widac ze sie postarzala, ma sporo siwych wlosow
wlasciwie nikt nie wie ile ma dokladnie lat, ale mysle ze do 10 juz sie zbliza

utopilam swoj aparat w kociej misce... :roll: juz jakis czas temu, niestety ciagle nie dorobilam sie nowego
jak tylko sobie sprawie obiecuje zdjecia bo z telefonu wychodza beznadziejne, szczegolnie czarnych osobnikow ;)

• 4 months later...
Posted

Saba dzis odeszla za TM :(
byla u mnie nieco ponad 5lat
zyla dlugo, bo jak do nas przyjechala szacowano ze ma min 5lat - a raczej stawiano na ok 7

miala raka trzustki

pomyslcie o niej cieplo... :(
[']

Posted

Ojej, jaka smutna wiadomość... Miała trafić do mnie, pojechała do Was... Miała wspaniały dom i była szczęśliwa. Ale żal i smutek współdzielę z Wami. Jolu, przytulam!