Jola_K Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ja tak dzisiaj nie na temat troche.. moja siostra biegnie dzisiaj w biegu charytatywnym [url]http://www.raceforlifesponsorme.org/agnieszkakaminska1909[/url] zbiera fundusze na badania nad rakiem, to bieg symboliczny przeciwko raku, pamieci naszego taty ['] trzymajcie kciuki chociaz nie zwyciestwo sie tu liczy - ale sam udzial Quote
Jola_K Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 dziekuje :) ukonczyla, dla niej 5km to nie dlugi dystans :roll: 5tys kobiet bieglo, duzo funduszy zebrali, Agnieszka tez na swoj numer zbierala i tez sporo zebrala :) (wplaty bezposrednio na konto organizatora) dobrze, niech robia badania i cos zrobia z ta okrutna choroba Quote
joaaa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Piękna i dobra inicjatywa, żeby więcej takich. :) Gratulacje dla Siostry! Pozdrawiam serdecznie! Jak tam Saba? Quote
Jola_K Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Saba w porzadku :) teraz jest jedynym psem w rodzinie jak porownam ja sprzed tych kilku lat, gdy do nas przyjechala, to zaszla w niej ogromna zmiana jest odwazniejsza, Brutus nauczyl ja pewnosci siebie, to ze czuje sie bezpieczna pewnie tez ma znaczenie ale widac ze sie postarzala, ma sporo siwych wlosow wlasciwie nikt nie wie ile ma dokladnie lat, ale mysle ze do 10 juz sie zbliza utopilam swoj aparat w kociej misce... :roll: juz jakis czas temu, niestety ciagle nie dorobilam sie nowego jak tylko sobie sprawie obiecuje zdjecia bo z telefonu wychodza beznadziejne, szczegolnie czarnych osobnikow ;) Quote
Jola_K Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Jo37']Może ktoś z aparatem przyjdzie w gości ?[/QUOTE] a moze, moze... :) wykorzystam go wtedy na pewno Quote
Jola_K Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Saba dzis odeszla za TM :( byla u mnie nieco ponad 5lat zyla dlugo, bo jak do nas przyjechala szacowano ze ma min 5lat - a raczej stawiano na ok 7 miala raka trzustki pomyslcie o niej cieplo... :( ['] Quote
magda z. Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jolu strasznie mi przykro.... te 5 lat na pewno było dla niej szczęśliwym czasem ['] Quote
Jo37 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Bardzo mi przykro. Strasznie to przykre ,że dogi tak krótko zyją. Quote
Jola_K Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 zawsze zbyt krotko i zawsze tak samo bolesne rozstania :-( Quote
joaaa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jolu, ściskam Cię mocno. Wiem co czujesz, to zawsze jest za szybko... Saba [*] Quote
Jola_K Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 dziekuje vwam za slowa otuchy Saba jest pochowana blisko Brutusa, w moim ogrodzie, w pasie modrzewi ladnie i bardzo spokojnie tam maja Quote
halbina Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ojej, jaka smutna wiadomość... Miała trafić do mnie, pojechała do Was... Miała wspaniały dom i była szczęśliwa. Ale żal i smutek współdzielę z Wami. Jolu, przytulam! Quote
Recommended Posts