Anette Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='Andzike']Ale zabawne !!!!:mad::angryy::mad::angryy: Jakby co to jamników do adopcji jest pod dostatkiem, coś Ci znajdziemy na zastęptwo ;)[/QUOTE] Andzike, Pani Starsza wyjeżdza za ocean 17 czerwca więc psa straciłam tylko do jej wyjazdu. Co prawda nie wiem czy jak wróci nie będzie chciała ja porwać. Najbardziej mnie te wenezuelsko-brazylijskie nowele przerażają. Na hasło [B]:"chodż na film"[/B] pakuje sie do babci na kolana i ogladają :cool3: Babcia psa demoralizuje Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Te wenezuelsko-brazylijskie nowele mnie też przerażają.... Co innego Moda na Sukces - to każdy szanujący się jamnik powinien oglądać (wg mojej babci) :D Quote
Anette Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='Andzike']Te wenezuelsko-brazylijskie nowele mnie też przerażają.... Co innego Moda na Sukces - to każdy szanujący się jamnik powinien oglądać (wg mojej babci) :D[/QUOTE] Tez to oglądają- od 16.00 nawet nie mam co z nią na spacer wychodzić, bo dama zajęta jest razem z babcią.Kumpelę sobie znalazła małpa ruda. Jak babcia jej wybaczyła demolkę świętych róż w doniczkach na parapecie , to znaczy że ja pokochała Quote
Anette Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Klarcia juz zupełnie bezkarnie łazi po parapecie. Róże zostały przeniesione do drugiego pokoju.Wczoraj Pani Starsza miała gości, to ten rudy diabeł wyciagnął z kosza pusta puszke po swoim jedzeniu i ostentacyjnie ja wylizywała. Quote
yunona Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='Anette']Klarcia juz zupełnie bezkarnie łazi po parapecie. Róże zostały przeniesione do drugiego pokoju.Wczoraj Pani Starsza miała gości, to ten rudy diabeł wyciagnął z kosza pusta puszke po swoim jedzeniu i ostentacyjnie ja wylizywała.[/QUOTE] Klarcia jest po prostu towarzyskim psiakiem i niestety faux pas było ze strony Pani Starszej,:eviltong: że należycie nie potraktowała jej.:evil_lol: Czy jak do Ciebie przychodzą goście, to siedzicie przy stole razem czy odpędzasz TZ-a, lub nie dajesz mu skosztować szyneczki czy placka?:diabloti::mad: Quote
Anette Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Klara leży na łóżku i iska ogon. -Klara zostaw ogon!!!! Klarcia z ogonem w pyszczku zaczyna nim machać intensywnie :cool1: Quote
Anette Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Klara ostatnio ma nową manię. Jak dostaje kość, zjada ją do połowy a resztę zakopuje. Mam kości pochowane w łóżku, fotelu i jej posłanku. Komentarz Pani Starszej: "Widzisz jaka gospodarna dziewczyna, wie że jest ciężko i chowa na czarna godzinę" Po raz kolejny wygrzebała z kosza pustą puszke po swoim jedzeniu-tym razem zaniosla Pani Starszej do łóżka na co padło stwierdzenie "Widzisz jaki ma dobre serduszko, chce się jedzeniem podzielić " Quote
Andzike Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Hehehehe :D :D :D Super sceny z życia jamników :) A Pani Starsza będzie się mogła z Klarą rozstać i wyjechać za ten ocean? Quote
Anette Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Andzike']Hehehehe :D :D :D Super sceny z życia jamników :) A Pani Starsza będzie się mogła z Klarą rozstać i wyjechać za ten ocean?[/QUOTE] Andzike, ja się obawiam że ona mi ją porwie bo już się pytała jakie są warunki wywozu psa do Stanów :) generalnie są nierozłączne , Pani Starsza ją chwali na każdym kroku i twierdzi że wcale jej nie dokarmia ale jakoś jej nie wierzę Quote
Florentynka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Oj, Anette, podsuń no Pani Starszej jakiegoś jamniora bezdomnego. Wilk będzie syty, owca cała, a jamnior zadowolony. Quote
Anette Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='Florentynka']Oj, Anette, podsuń no Pani Starszej jakiegoś jamniora bezdomnego. Wilk będzie syty, owca cała, a jamnior zadowolony.[/QUOTE] Tylko nie może być takie ADHD jak Klarissa. Jak wróci z wojaży to porozmawiam, Pani Starsza ma 82 lata :) Quote
Anette Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Byłyśmy z Klarą u naszego weta. W poczekalni siedział piękny biszkoptowy pers w transporterze.Klara z wyrazem błogości na buźce wąchała kotecka i .. złapałą go za ogon próbując wyciągnąc z klatki..Kot był zniesmaczony, Klara świergoliła a ludzie w poczekalni płakali ze śmiechu Quote
Florentynka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 A człowiek kota? Na tyle uległ urokowi Klary, że wybaczył ciągnięcie swojego pupila za ogon? Quote
Anette Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='Florentynka']A człowiek kota? Na tyle uległ urokowi Klary, że wybaczył ciągnięcie swojego pupila za ogon?[/QUOTE] Wyobraź sobie że tak :) Quote
mamanabank Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Taki cudowny kot, że Klara postanowiła wziąć go sobie na zawsze :-) Quote
Anette Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 [quote name='mamanabank']Taki cudowny kot, że Klara postanowiła wziąć go sobie na zawsze :-)[/QUOTE] Potraktowała go jak pluszaka-wyciągnąc z klatki i się pobawic :) Quote
Anette Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Decyzja podjęta. Klarissa idzie do szkoły :) Pilnie potrzebne kredki, plecaczek, fartuszek i juniorki :) Quote
Florentynka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='Anette']Decyzja podjęta. Klarissa idzie do szkoły :) Pilnie potrzebne kredki, plecaczek, fartuszek i juniorki :)[/QUOTE] Juniorki są wpisane do rejestru zabytków, absolutnie nie wolno w nich chodzić! Poważnie, mała idzie na szkolenie? Quote
Anette Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='Florentynka']Juniorki są wpisane do rejestru zabytków, absolutnie nie wolno w nich chodzić! Poważnie, mała idzie na szkolenie?[/QUOTE] To conversy za kostkę. Tak, idzie najprowdopodobniej od przyszłego tygodnia. Idzie na kurs tropienia :) będzie psem na psy. A [B]Mamanabank[/B] niech sobie w brodę pluje że TZ nie posłuchała jak chciał Klarissę zostawić. To jest superkapitany pies Quote
mamanabank Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 E, co ja tu czytam, co wcześniej przegapiłam? Jakie szkolenie, na jakie psy? Co tu się wyrabia, znaczy tam? Quote
Anette Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='mamanabank']E, co ja tu czytam, co wcześniej przegapiłam? Jakie szkolenie, na jakie psy? Co tu się wyrabia, znaczy tam?[/QUOTE] Będzie psem tropiącym zaginione psiaki :) Juz rozmawiałam ze szkoleniowcem :) Żałuj że takie cudo oddałaś wariatom z Warszawy Quote
Florentynka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Anette - zdajesz sobie sprawę, że po takim szkoleniu Klara będzie rozrywana?! Za każdym razem jak zginie jakiś pies z dogo pojawia się temat szukania psa psem i upada, bo "takich psów nie ma"... Suka się nie opędzi od roboty! Quote
mamanabank Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Właśnie gadałyśmy przez telefon, mały tropiący pies to jest pomysł genialny! edit. nie żałuję! Cieszę się, bo ja na ten pomysł bym nie wpadła, a szkoleniowców u nas też nie ma... Quote
Anette Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='Florentynka']Anette - zdajesz sobie sprawę, że po takim szkoleniu Klara będzie rozrywana?! Za każdym razem jak zginie jakiś pies z dogo pojawia się temat szukania psa psem i upada, bo "takich psów nie ma"... Suka się nie opędzi od roboty![/QUOTE] To bedziemy obie rozrywane :) Zdaję sobie sprawę z konsekwencji takiego postępowania Quote
Anette Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Chłopaki dojechali!!! Klara posikała się ze szczęścia a potem pogryzła się z Carusem o pluszową kośc. Mam znowu dom wariatów :) Quote
Recommended Posts