Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Nie przeszło mi przez myśl nawet :loveu:[/QUOTE]

Acha.:siara:

tylko pamiętaj żeby kupowac chleb cebulowy i herbatę adwentową :cool1:

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anette']Acha.:siara:

tylko pamiętaj żeby kupowac chleb cebulowy i herbatę adwentową :cool1:[/QUOTE]
Obawiam się, że łatwo Ci nie pójdzie. Ja jedną parówę już 2 lata prawie próbuję oddać - no nie chcą, nie chcą! Co prawda to parówa od rzeszowskiej mafii, nie łowickiej, ale łowicka mafia chyba jeszcze twardsza. Zaraz się dowiesz, że termin gwarancji upłynął i takie tam...

Posted

[quote name='Florentynka']Obawiam się, że łatwo Ci nie pójdzie. Ja jedną parówę już 2 lata prawie próbuję oddać - no nie chcą, nie chcą! Co prawda to parówa od rzeszowskiej mafii, nie łowickiej, ale łowicka mafia chyba jeszcze twardsza. Zaraz się dowiesz, że termin gwarancji upłynął i takie tam...[/QUOTE]

Taaa.. Władowałam się nieźle. Aż się do domu boję wrócić bo nie wiem co zastanę...

Posted

[quote name='Anette']Taaa.. Władowałam się nieźle. Aż się do domu boję wrócić bo nie wiem co zastanę...[/QUOTE]
To dzwoń przed powrotem, jak będzie bardzo zajęta to nie odbierze.

Posted

[quote name='luka1']To dzwoń przed powrotem, jak będzie bardzo zajęta to nie odbierze.[/QUOTE]

Patrz, na to nie wpadłam :) Na szczęście dzis nic nie nawywijała a teraz będę miałą na nią oko bo tydzień w domu siedzę :)

Posted

[COLOR="darkorchid"][B]Mamanabank[/B][/COLOR] [B]specjalnie dla Ciebie.. od pewnej łobuzicy [/B] :cool1:
[IMG]http://img573.imageshack.us/img573/5986/dsc01441l.jpg[/IMG]

[COLOR="deepskyblue"][B]jamnicza święconka[/B][/COLOR] oczywiście jakiś dzieciak próbował mi ją podprowadzic w kościele :lol:

[IMG]http://img862.imageshack.us/img862/5527/dsc01442n.jpg[/IMG]

[COLOR="royalblue"][B]I dla całej mafii łowickiej ( i nie tylko) zdrowych, wesołych i mokrych Świąt Wielkanocnych [/B][/COLOR]

[IMG]http://img842.imageshack.us/img842/5687/dsc01444iw.jpg[/IMG]

Posted

Byłysmy wczoraj z Księżniczką na nocnym dyżurze weterynaryjnym. Księżniczka przyniosła do domu [B]kleszcza [/B]:crazyeye:
Dziś byłyśmy u naszego lekarza po leki dla Carusa i dr.Łukasz stwierdził że pies który

-rzuca się na autobusy
-gania gołębie
-próbuje uciec z lecznicy

raczej chory nie jest :)

[B]I mam taką nadzieję :)[/B]

[B][COLOR="purple"]Ej, ja tu śpię..[/COLOR][/B]

[IMG]http://img715.imageshack.us/img715/113/dsc01445ft.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='mamanabank']Grunt to szybka reakcja :-)[/QUOTE]

Niestety, lekarz który jej wygiągał tego krwiopijcę powiedział że miała go około dobry. Schował się w uchu i gdyby nie to że się "gryzłyśmy" w łóżku i ucho jej się wywinęło nie wiem czy bym go wypatrzyła.

Posted

Bóg, stwórca wszystkich stworzeń wie po co one są i skoro są to maja prawo żyć, a że ich nie lubimy - to już kwestia przekonań.
[I]KLESZCZ TEŻ CZŁOWIEK !!![/I] - jeżu powaliło mnie czy co?

Posted

Kleszcz to pasożyt zewnętrzny, nie wiem, czy Bóg stworzył pasożyty :ekmm: A może to niesprawiedliwa klasyfikacja? Jeśli tak należałoby uznać, że kleszcze to gatunek pajęczaka, który istnieje w celu zmniejszenia nadpopulacji zarówno ludzi jak i innych zwierząt. Dla niektórych gatunków zwierząt skuteczniejszy niż potop, bo nawet arka Noego nie pomoże. :roll:

Posted

Ja zdecydowanie wole się nie zaprzyjaźniać z żadnymi pajęczakami. Jak pogoda dopisze a Klara nie będzie mieć żadnych objawów pokleszczówki to nabędę jej świńskie nózki i jutro na działe pojedziemy :) Jak na razie awanturuje się jak Caruso sam chodzi na spacery, próbowała ukraść jakiemuś dziadkowi kiełbasę na spacerze a w psim sklepie bezczelnie wyżerała suchą karmę z worka :)

Posted

Ta wstrętna, ruda parówa znów mi ukradła chleb cebulowy :angryy:
Wlazła na szafkę, otworzyła chlebownik i całą szczęśliwa wyciągnęła torebkę z chlebuniem- i w tym momencie zostałą przyłapana :mad:
Jako ciekawostkę mogę dodać że kradnie tylko i wyłącznie chleb cebulowy- ręce do niej opadają. Teraz leży prztulona do swojego ukochanego Pańcia bo ja jestem ta zła- nie dość że zabrałam tak cieżko upolowany łup to jeszcze nakrzyczałam na psa.
A ja się martwię czy ona nie jest chora, po nocach nie śpię , :stormy-sad:a ona takie numery odstawia

Posted

[quote name='Anette']Ja zdecydowanie wole się nie zaprzyjaźniać z żadnymi pajęczakami. Jak pogoda dopisze a Klara nie będzie mieć żadnych objawów pokleszczówki to nabędę jej świńskie nózki i jutro na działe pojedziemy :) Jak na razie awanturuje się jak Caruso sam chodzi na spacery, próbowała ukraść jakiemuś dziadkowi kiełbasę na spacerze a w psim sklepie bezczelnie wyżerała suchą karmę z worka :)[/QUOTE]
Lubię czytać takie historie...zachowuje się jak nasza Balbina,super parówa...

Posted

[quote name='luka1']psu suchego chleba żałuje - to ci pańcia[/QUOTE]

Absolutnie nie żałuję- tylko śpij z jamniorem który zeżarł razowy chleb cebulowy- dobrze że już ciepło można przy otwartym oknie spać:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Anette']Absolutnie nie żałuję- tylko śpij z jamniorem który zeżarł razowy chleb cebulowy- dobrze że już ciepło można przy otwartym oknie spać:cool3::cool3:[/QUOTE]
Wiesz co? - chlebek to by się jadło, ale pary z chlebka już nie chce się wąchać.

Posted

[quote name='luka1']Wiesz co? - chlebek to by się jadło, ale pary z chlebka już nie chce się wąchać.[/QUOTE]

Dostała kromkę chlebka- ale nie smakuje tak jak kradziony. Zglamali we dwójkę z Carusem więc cieżki wieczór przede mną :)

Posted

[quote name='luka1']no przecież kradzione nie tuczy - dba dziewczyna o fiugurę[/QUOTE]

Jak na razie figurę trzyma :) Własnie siedzi u mnie na kolanach :)