Anette Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='mamanabank']Nie przeszło mi przez myśl nawet :loveu:[/QUOTE] Acha.:siara: tylko pamiętaj żeby kupowac chleb cebulowy i herbatę adwentową :cool1: Quote
Florentynka Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Anette']Acha.:siara: tylko pamiętaj żeby kupowac chleb cebulowy i herbatę adwentową :cool1:[/QUOTE] Obawiam się, że łatwo Ci nie pójdzie. Ja jedną parówę już 2 lata prawie próbuję oddać - no nie chcą, nie chcą! Co prawda to parówa od rzeszowskiej mafii, nie łowickiej, ale łowicka mafia chyba jeszcze twardsza. Zaraz się dowiesz, że termin gwarancji upłynął i takie tam... Quote
Anette Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Florentynka']Obawiam się, że łatwo Ci nie pójdzie. Ja jedną parówę już 2 lata prawie próbuję oddać - no nie chcą, nie chcą! Co prawda to parówa od rzeszowskiej mafii, nie łowickiej, ale łowicka mafia chyba jeszcze twardsza. Zaraz się dowiesz, że termin gwarancji upłynął i takie tam...[/QUOTE] Taaa.. Władowałam się nieźle. Aż się do domu boję wrócić bo nie wiem co zastanę... Quote
luka1 Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 [quote name='Anette']Taaa.. Władowałam się nieźle. Aż się do domu boję wrócić bo nie wiem co zastanę...[/QUOTE] To dzwoń przed powrotem, jak będzie bardzo zajęta to nie odbierze. Quote
Anette Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='luka1']To dzwoń przed powrotem, jak będzie bardzo zajęta to nie odbierze.[/QUOTE] Patrz, na to nie wpadłam :) Na szczęście dzis nic nie nawywijała a teraz będę miałą na nią oko bo tydzień w domu siedzę :) Quote
Anette Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [COLOR="darkorchid"][B]Mamanabank[/B][/COLOR] [B]specjalnie dla Ciebie.. od pewnej łobuzicy [/B] :cool1: [IMG]http://img573.imageshack.us/img573/5986/dsc01441l.jpg[/IMG] [COLOR="deepskyblue"][B]jamnicza święconka[/B][/COLOR] oczywiście jakiś dzieciak próbował mi ją podprowadzic w kościele :lol: [IMG]http://img862.imageshack.us/img862/5527/dsc01442n.jpg[/IMG] [COLOR="royalblue"][B]I dla całej mafii łowickiej ( i nie tylko) zdrowych, wesołych i mokrych Świąt Wielkanocnych [/B][/COLOR] [IMG]http://img842.imageshack.us/img842/5687/dsc01444iw.jpg[/IMG] Quote
mamanabank Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Dziękuję! :loveu: Widzę, że Klara będzie miała co zrzucać :lol: Quote
Anette Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Byłysmy wczoraj z Księżniczką na nocnym dyżurze weterynaryjnym. Księżniczka przyniosła do domu [B]kleszcza [/B]:crazyeye: Dziś byłyśmy u naszego lekarza po leki dla Carusa i dr.Łukasz stwierdził że pies który -rzuca się na autobusy -gania gołębie -próbuje uciec z lecznicy raczej chory nie jest :) [B]I mam taką nadzieję :)[/B] [B][COLOR="purple"]Ej, ja tu śpię..[/COLOR][/B] [IMG]http://img715.imageshack.us/img715/113/dsc01445ft.jpg[/IMG] Quote
Anette Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='mamanabank']Grunt to szybka reakcja :-)[/QUOTE] Niestety, lekarz który jej wygiągał tego krwiopijcę powiedział że miała go około dobry. Schował się w uchu i gdyby nie to że się "gryzłyśmy" w łóżku i ucho jej się wywinęło nie wiem czy bym go wypatrzyła. Quote
luka1 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 sam by odpadł i siedział w łóżeczku aż by zgłodniał :diabloti::evil_lol: Quote
mamanabank Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Wcześniej jeszcze rozmnożyłby się w ciepełku :diabloti: Quote
Andzike Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Powiedzcie mi po co takie kleszcze są na świecie??? Tylko po to, żeby nas stresować czy mają jakiś ukryty cel? Quote
luka1 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Bóg, stwórca wszystkich stworzeń wie po co one są i skoro są to maja prawo żyć, a że ich nie lubimy - to już kwestia przekonań. [I]KLESZCZ TEŻ CZŁOWIEK !!![/I] - jeżu powaliło mnie czy co? Quote
mamanabank Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Kleszcz to pasożyt zewnętrzny, nie wiem, czy Bóg stworzył pasożyty :ekmm: A może to niesprawiedliwa klasyfikacja? Jeśli tak należałoby uznać, że kleszcze to gatunek pajęczaka, który istnieje w celu zmniejszenia nadpopulacji zarówno ludzi jak i innych zwierząt. Dla niektórych gatunków zwierząt skuteczniejszy niż potop, bo nawet arka Noego nie pomoże. :roll: Quote
Anette Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ja zdecydowanie wole się nie zaprzyjaźniać z żadnymi pajęczakami. Jak pogoda dopisze a Klara nie będzie mieć żadnych objawów pokleszczówki to nabędę jej świńskie nózki i jutro na działe pojedziemy :) Jak na razie awanturuje się jak Caruso sam chodzi na spacery, próbowała ukraść jakiemuś dziadkowi kiełbasę na spacerze a w psim sklepie bezczelnie wyżerała suchą karmę z worka :) Quote
Anette Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ta wstrętna, ruda parówa znów mi ukradła chleb cebulowy :angryy: Wlazła na szafkę, otworzyła chlebownik i całą szczęśliwa wyciągnęła torebkę z chlebuniem- i w tym momencie zostałą przyłapana :mad: Jako ciekawostkę mogę dodać że kradnie tylko i wyłącznie chleb cebulowy- ręce do niej opadają. Teraz leży prztulona do swojego ukochanego Pańcia bo ja jestem ta zła- nie dość że zabrałam tak cieżko upolowany łup to jeszcze nakrzyczałam na psa. A ja się martwię czy ona nie jest chora, po nocach nie śpię , :stormy-sad:a ona takie numery odstawia Quote
luka1 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 psu suchego chleba żałuje - to ci pańcia Quote
Romka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote name='Anette']Ja zdecydowanie wole się nie zaprzyjaźniać z żadnymi pajęczakami. Jak pogoda dopisze a Klara nie będzie mieć żadnych objawów pokleszczówki to nabędę jej świńskie nózki i jutro na działe pojedziemy :) Jak na razie awanturuje się jak Caruso sam chodzi na spacery, próbowała ukraść jakiemuś dziadkowi kiełbasę na spacerze a w psim sklepie bezczelnie wyżerała suchą karmę z worka :)[/QUOTE] Lubię czytać takie historie...zachowuje się jak nasza Balbina,super parówa... Quote
Anette Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote name='luka1']psu suchego chleba żałuje - to ci pańcia[/QUOTE] Absolutnie nie żałuję- tylko śpij z jamniorem który zeżarł razowy chleb cebulowy- dobrze że już ciepło można przy otwartym oknie spać:cool3::cool3: Quote
luka1 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 [quote name='Anette']Absolutnie nie żałuję- tylko śpij z jamniorem który zeżarł razowy chleb cebulowy- dobrze że już ciepło można przy otwartym oknie spać:cool3::cool3:[/QUOTE] Wiesz co? - chlebek to by się jadło, ale pary z chlebka już nie chce się wąchać. Quote
Anette Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote name='luka1']Wiesz co? - chlebek to by się jadło, ale pary z chlebka już nie chce się wąchać.[/QUOTE] Dostała kromkę chlebka- ale nie smakuje tak jak kradziony. Zglamali we dwójkę z Carusem więc cieżki wieczór przede mną :) Quote
luka1 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 no przecież kradzione nie tuczy - dba dziewczyna o fiugurę Quote
Anette Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote name='luka1']no przecież kradzione nie tuczy - dba dziewczyna o fiugurę[/QUOTE] Jak na razie figurę trzyma :) Własnie siedzi u mnie na kolanach :) Quote
Recommended Posts