Agappe Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 qrcze już prawie 20 a tu zadnych wieści?????:roll: :roll: :roll: :roll: Quote
jo-jo Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Agappe']qrcze już prawie 20 a tu zadnych wieści?????:roll: :roll: :roll: :roll:[/quote] Pewnie jeszcze Bisy częściowe oblewają:razz: ;) Quote
simbik Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='jo-jo']A ja bardzo ładnie poproszę o Dogi niemieckie :modla:[/QUOTE] Pamiętam, pamiętam :lol: . Quote
hes. Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja sama niedawno wróciłam do domu po BIS'ach. Za chwilkę wstawię fotki. ;-) I pochwalę się przy okazji, że nasza "córeczka" zdobyła NSwR. :-))))) Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A jak organizacja wystawy? jakieś rady, problemy, uwagi? Wyjeżdżamy o 3. w nocy, ale mamy trase przez Wrocław.... No opowiadajcie, tak tu pusto:cool3: Quote
ursus Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 GRATULACJE !! SUPER !! jak było organizacyjnie?? Quote
hes. Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja tam za dużo nie powiem, bo nie wystawiałam, po za tym przez pół wystawy praktycznie pisałam, także za wiele powiedzieć nie mogę. :-) Jeśli chodzi o finały to raczej poszły szybko i sprawnie. ;-) Ring honorowy duży, wszędzie wyłożona wykładzina... ringi są troszkę małe, więc nawet 10 psów się nie zmieści, ale to chyba wiadomo, hala mała to i mało miejsca... ciasnoty raczej nie odczułam (chyba że przy ringu z terierkami :lol: ). Może więcej opowiedzą osoby, które zgłaszały swoje psy itd. ;-) Póki co zapraszam na [URL="http://www.hess.fotosik.pl"]www.hess.fotosik.pl[/URL] bo tam wrzucam fotki z wystawy. Coprawda jeszcze nie wszystkie wrzuciłam, ale jak już dam wszystkie to napiszę. ;-) BTW. ha ha a co do medali to chyba każdy przyzna że były rewelacyjne!!!! hihi :-))) takie w kształcie pucharków na biało-czerwonych tasiemkach, tak aby powiesić na szyi . :-) BTW.2. [B]Pod tym adresem możecie oglądać fotki (wrzucam je cały czas, więc będzie ich przybywać)[/B] [URL="http://hess.fotosik.pl/albumy/93289.html"][B]http://hess.fotosik.pl/albumy/93289.html[/B][/URL] Quote
Agappe Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ooo nawet 2 akitki sie znalazły na zdjęciach :))):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ina&Fun Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 My też juz dotarłysmy :) Jak dla mnie organizacja była bardzo dobra, zwłaszcza na naszym ringu wszystko szło sprawnie. Ogólnie bardzo kameralna wystawa i śliczny ring honorowy :) Piękne medale i pucharki za rase. Sędzia Pan Andrzej Kaźmierski był bardzo sympatyczny i dokładny. Mamy fajny opis, zwłaszcza to ,,wybitnie sucza w wyrazie" Funny dostała CWC, NSwR i BOB :) Na wyborze BOG sędzina nawet nie spojrzała na belgi, ale bardzo sie ciesze ze skonczońego dorosłego championatu:multi: I gratuluje wszystkim wystawiajacym i wystawianym :lol: Quote
$andwich Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja to miałam luksus, bo około 13 zadzwoniła do mnie hodowczyni collaczków i podała mi całą stawkę i wyniki:loveu:. Gratuluję wszystkim wygranym i tym trochę mnie wygranym;)! Quote
hes. Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ina przede wszystkim gratulacje. :multi: A po drugie to mam gdzieś jakieś fotki belgów z ringu honorowego. :-) Quote
Ina&Fun Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Super! Bardzo dziekuje i śliczne sie uśmiecham o przesłanie fotek belgusiów na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :) Quote
hes. Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Uuuu, mam tylko dwie fotki tego samego belga- brązowy z czarną maską bodajże. :-( Nie wiem czy to Twój, ale podesłałam. Widziałam na ringu tez czarnego belga, miałam jego zdjecia, tyle że wykasowałam Quote
Gazuś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dlaczego tak mało goldenków :-( I jeszcze raz gratulacje dla Potomkini :) Quote
Ina&Fun Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Szkoda bo ten czarny to był właśnie mój, ale bardzo dziękuje za fotki tervika :) Zawsze to belg ;) Quote
Agappe Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 czy ja moge prosić o tą stawke [B]13 akit[/B] ????? Quote
cockermanka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Uwaga na jutro dla wystawiających - nastawcie się na własnoręczne tachanie klatek z psami do długich schodach w górę....potem po równie długich schodach w dół...potem po małych schodkach w góre i potem do średnich schodkach w dół...i juz będziecie na hali... Poza tymi schodzmi - organizacja ok,finały bardzo sprawnie przeprowadzone. nasz młody skończył Młodzieżowy Championat,był Najlepszym Juniorem -psem, zgarnął BOB (a była wyjątkowo liczna stawka) i był drugi na grupie... ..teraz mogę iśc spac...bo wstałam o 3 rano... Quote
panienkabubu Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A stawka bernardynów? :cool3: były tylko 2 :cool3: Quote
Nitencja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 a kto byl drugi na terierach ?? wiem ze BOG west , III lakeland a II miejsce? Quote
Lexie Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 yorczek :lol: [url]http://img241.imageshack.us/my.php?image=bogfe9.jpg[/url] Quote
zula Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='hes.'][B]Pod tym adresem możecie oglądać fotki (wrzucam je cały czas, więc będzie ich przybywać)[/B] [URL="http://hess.fotosik.pl/albumy/93289.html"][B]http://hess.fotosik.pl/albumy/93289.html[/B][/URL][/quote] Nawet my załapaliśmy się na dwie fotki:loveu: Dziękujemy:sweetCyb::Rose::sweetCyb: Quote
zula Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Martach1']czy można by prosić o stawki Australian Silky Terrierów?? Z góry dziękuje :multi:[/quote] Psy klasa otwarta BUFFY Hamiro Suki klasa młodzieży GINA Kamieniecka Terierlandia HAPPY Kamieniecka Terierlandia klasa pośrednia EASY AND BUSY Silky Volarius ENYA Silky Volarius klasa championów POLYANNA Volarius [quote name='Cavisia']A ja poproszę o cavalier king charles spaniele :)[/quote] Psy klasa młodzieży ATTRACTIVE WHITE BEAR Castleton klasa pośrednia VALENTINO NORI de Passeriphane klasa weteranów IMMENHOF'S KENZO Suki klasa szczeniąt CAROLINA BLACK z Hradu Doubravka klasa młodzieży CAVINO-ANGEE FAN DE ZWEMMER klasa pośrednia NEVADA ROSE du Chateau Noblesse SWEET CHERRY Armida klasa otwarta DOLCE VITA Deep Forest klasa championów HARANA MIMI ROGERS [quote name='Agappe']to ja prosze o [B]akity[/B] zgłoszonych 13, wiec nie powinno być dużym problemem spisanie tej stawki.. bede baaaardzo wdzieczna za pomoc[/quote] Psy klasa młodzieży KIKUSHI Eskimo River YUWAKU Halne Wzgórze (FCI) klasa pośrednia INOCHI-O KAKERU Halne wzgórze klasa otwarta ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze YOCHI GO TAJGENTA Suki klasa szczeniąt CIKO POLONIA WHITE KEDDEF LEE klasa młodzieży AKIRA z Grodzkiego Zakątka ICZCZITE Halne Wzgórze klasa pośrednia KAZUMA z Robertowej Chatki NAMI-GO Matagiinu NIAGARA MANGO KAKUSUI Halne Wzgórze klasa otwarta CARMEN DOLINA WIąZóW KONNICHI-WA Halne Wzgórze Quote
Agappe Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='zula'] Psy klasa młodzieży KIKUSHI Eskimo River YUWAKU Halne Wzgórze (FCI) klasa pośrednia INOCHI-O KAKERU Halne wzgórze klasa otwarta ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze YOCHI GO TAJGENTA Suki klasa szczeniąt CIKO POLONIA WHITE KEDDEF LEE klasa młodzieży AKIRA z Grodzkiego Zakątka ICZCZITE Halne Wzgórze klasa pośrednia KAZUMA z Robertowej Chatki NAMI-GO Matagiinu NIAGARA MANGO KAKUSUI Halne Wzgórze klasa otwarta CARMEN DOLINA WIąZóW KONNICHI-WA Halne Wzgórze[/QUOTE] dziekuje bardzo !!!! :)) ps. NIAGARA [B]MAGO[/B] KAKUSUI, a nie Mango :lol: Quote
Agappe Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 byłabym wdzieczna za podanie rodziców, hodowcy i własciciela suni CIKO POLONIA WHITE KEDDEF LEE :roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts