Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sama niedawno wróciłam do domu po BIS'ach. Za chwilkę wstawię fotki. ;-) I pochwalę się przy okazji, że nasza "córeczka" zdobyła NSwR. :-)))))

Posted

Ja tam za dużo nie powiem, bo nie wystawiałam, po za tym przez pół wystawy praktycznie pisałam, także za wiele powiedzieć nie mogę. :-)

Jeśli chodzi o finały to raczej poszły szybko i sprawnie. ;-) Ring honorowy duży, wszędzie wyłożona wykładzina... ringi są troszkę małe, więc nawet 10 psów się nie zmieści, ale to chyba wiadomo, hala mała to i mało miejsca... ciasnoty raczej nie odczułam (chyba że przy ringu z terierkami :lol: ).
Może więcej opowiedzą osoby, które zgłaszały swoje psy itd. ;-) Póki co zapraszam na [URL="http://www.hess.fotosik.pl"]www.hess.fotosik.pl[/URL] bo tam wrzucam fotki z wystawy. Coprawda jeszcze nie wszystkie wrzuciłam, ale jak już dam wszystkie to napiszę. ;-)

BTW.
ha ha a co do medali to chyba każdy przyzna że były rewelacyjne!!!! hihi :-))) takie w kształcie pucharków na biało-czerwonych tasiemkach, tak aby powiesić na szyi . :-)

BTW.2.

[B]Pod tym adresem możecie oglądać fotki (wrzucam je cały czas, więc będzie ich przybywać)[/B]
[URL="http://hess.fotosik.pl/albumy/93289.html"][B]http://hess.fotosik.pl/albumy/93289.html[/B][/URL]

Posted

My też juz dotarłysmy :) Jak dla mnie organizacja była bardzo dobra, zwłaszcza na naszym ringu wszystko szło sprawnie. Ogólnie bardzo kameralna wystawa i śliczny ring honorowy :) Piękne medale i pucharki za rase. Sędzia Pan Andrzej Kaźmierski był bardzo sympatyczny i dokładny. Mamy fajny opis, zwłaszcza to ,,wybitnie sucza w wyrazie" Funny dostała CWC, NSwR i BOB :) Na wyborze BOG sędzina nawet nie spojrzała na belgi, ale bardzo sie ciesze ze skonczońego dorosłego championatu:multi:
I gratuluje wszystkim wystawiajacym i wystawianym :lol:

Posted

Ja to miałam luksus, bo około 13 zadzwoniła do mnie hodowczyni collaczków i podała mi całą stawkę i wyniki:loveu:.

Gratuluję wszystkim wygranym i tym trochę mnie wygranym;)!

Posted

Uuuu, mam tylko dwie fotki tego samego belga- brązowy z czarną maską bodajże. :-( Nie wiem czy to Twój, ale podesłałam. Widziałam na ringu tez czarnego belga, miałam jego zdjecia, tyle że wykasowałam

Posted

Uwaga na jutro dla wystawiających - nastawcie się na własnoręczne tachanie klatek z psami do długich schodach w górę....potem po równie długich schodach w dół...potem po małych schodkach w góre i potem do średnich schodkach w dół...i juz będziecie na hali...

Poza tymi schodzmi - organizacja ok,finały bardzo sprawnie przeprowadzone.

nasz młody skończył Młodzieżowy Championat,był Najlepszym Juniorem -psem, zgarnął BOB (a była wyjątkowo liczna stawka) i był drugi na grupie...
..teraz mogę iśc spac...bo wstałam o 3 rano...

Posted

[quote name='hes.'][B]Pod tym adresem możecie oglądać fotki (wrzucam je cały czas, więc będzie ich przybywać)[/B]
[URL="http://hess.fotosik.pl/albumy/93289.html"][B]http://hess.fotosik.pl/albumy/93289.html[/B][/URL][/quote]
Nawet my załapaliśmy się na dwie fotki:loveu: Dziękujemy:sweetCyb::Rose::sweetCyb:

Posted

[quote name='Martach1']czy można by prosić o stawki Australian Silky Terrierów?? Z góry dziękuje :multi:[/quote]
Psy
klasa otwarta
BUFFY Hamiro

Suki
klasa młodzieży
GINA Kamieniecka Terierlandia
HAPPY Kamieniecka Terierlandia
klasa pośrednia
EASY AND BUSY Silky Volarius
ENYA Silky Volarius
klasa championów
POLYANNA Volarius

[quote name='Cavisia']A ja poproszę o cavalier king charles spaniele :)[/quote]
Psy
klasa młodzieży
ATTRACTIVE WHITE BEAR Castleton
klasa pośrednia
VALENTINO NORI de Passeriphane
klasa weteranów
IMMENHOF'S KENZO

Suki
klasa szczeniąt
CAROLINA BLACK z Hradu Doubravka
klasa młodzieży
CAVINO-ANGEE FAN DE ZWEMMER
klasa pośrednia
NEVADA ROSE du Chateau Noblesse
SWEET CHERRY Armida
klasa otwarta
DOLCE VITA Deep Forest
klasa championów
HARANA MIMI ROGERS

[quote name='Agappe']to ja prosze o [B]akity[/B] zgłoszonych 13, wiec nie powinno być dużym problemem spisanie tej stawki..

bede baaaardzo wdzieczna za pomoc[/quote]
Psy
klasa młodzieży
KIKUSHI Eskimo River
YUWAKU Halne Wzgórze (FCI)
klasa pośrednia
INOCHI-O KAKERU Halne wzgórze
klasa otwarta
ODA NOBUNAGA Halne Wzgórze
YOCHI GO TAJGENTA

Suki
klasa szczeniąt