Jump to content
Dogomania

Zabiedzony, odebrany sadyście, w domku tymczasowym prosi o zainteresowanie

Recommended Posts

Posted

Piesek już w nowym domu. Bardzo dziękuję zainteresowanych jego losem za uwagę i wsparcie oraz pomoc. Ponoć pojechał do prawdziwego psiego raju, tyle wiem z opowieści pani Basi :)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaas1']Piesek już w nowym domu. Bardzo dziękuję zainteresowanych jego losem za uwagę i wsparcie oraz pomoc. Ponoć pojechał do prawdziwego psiego raju, tyle wiem z opowieści pani Basi :)[/QUOTE]

A gdzie jest ten nowy domek?

Posted

Pani Basia wie gdzie. Ja szczegółów nie znam. Wiem, że trafił wspaniale. Trochę schrzanili kastrację i niestety musi teraz codziennie chodzić do lekarza. Tak sobie myślę, że nie wiem czy dobrym pomysłem była kastracja, raczej nikt przytomny nie będzie używał takiego dość starszawego psa do rozpłodu. Jakkolwiek jestem za ograniczeniem populacji , sterylizacją i kastracją to w starszym wieku chyba to nie ma zbyt wielkiego sensu.......

Posted

Paros: pies ma super i sprawdzony i odpowiedzialny dom (odszedł tam psiak i Pani długo czekała zanim serce pozwoliło na kolejnego pieska), ma wspaniałą i czułą opiekunkę, jest w Krośnie (pod stałym i czujnym okiem ogaromianiaków i pod ich pomocną ręką, a dom nie był miejscem przypadkowym i czekał z całym sercem na ogarka w potrzebie). Możemy być spokojni! Oby tylko jeszcze nie chorował...ech...

Posted

bea100 napisał(a):
Paros: pies ma super i sprawdzony i odpowiedzialny dom (odszedł tam psiak i Pani długo czekała zanim serce pozwoliło na kolejnego pieska), ma wspaniałą i czułą opiekunkę, jest w Krośnie (pod stałym i czujnym okiem ogaromianiaków i pod ich pomocną ręką, a dom nie był miejscem przypadkowym i czekał z całym sercem na ogarka w potrzebie). Możemy być spokojni! Oby tylko jeszcze nie chorował...ech...

życzę duzo zdrówka psiakowi i szczęścia w nowym domu :lol:
a ta kastracja to była w Warszawie? Mam nadzieje, że już czuje się dobrze :lol: