Kaas1 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Piesek już w nowym domu. Bardzo dziękuję zainteresowanych jego losem za uwagę i wsparcie oraz pomoc. Ponoć pojechał do prawdziwego psiego raju, tyle wiem z opowieści pani Basi :) Quote
paros Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Kaas1']Piesek już w nowym domu. Bardzo dziękuję zainteresowanych jego losem za uwagę i wsparcie oraz pomoc. Ponoć pojechał do prawdziwego psiego raju, tyle wiem z opowieści pani Basi :)[/QUOTE] A gdzie jest ten nowy domek? Quote
Kaas1 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Pani Basia wie gdzie. Ja szczegółów nie znam. Wiem, że trafił wspaniale. Trochę schrzanili kastrację i niestety musi teraz codziennie chodzić do lekarza. Tak sobie myślę, że nie wiem czy dobrym pomysłem była kastracja, raczej nikt przytomny nie będzie używał takiego dość starszawego psa do rozpłodu. Jakkolwiek jestem za ograniczeniem populacji , sterylizacją i kastracją to w starszym wieku chyba to nie ma zbyt wielkiego sensu....... Quote
bea100 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Paros: pies ma super i sprawdzony i odpowiedzialny dom (odszedł tam psiak i Pani długo czekała zanim serce pozwoliło na kolejnego pieska), ma wspaniałą i czułą opiekunkę, jest w Krośnie (pod stałym i czujnym okiem ogaromianiaków i pod ich pomocną ręką, a dom nie był miejscem przypadkowym i czekał z całym sercem na ogarka w potrzebie). Możemy być spokojni! Oby tylko jeszcze nie chorował...ech... Quote
paros Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 bea100 napisał(a):Paros: pies ma super i sprawdzony i odpowiedzialny dom (odszedł tam psiak i Pani długo czekała zanim serce pozwoliło na kolejnego pieska), ma wspaniałą i czułą opiekunkę, jest w Krośnie (pod stałym i czujnym okiem ogaromianiaków i pod ich pomocną ręką, a dom nie był miejscem przypadkowym i czekał z całym sercem na ogarka w potrzebie). Możemy być spokojni! Oby tylko jeszcze nie chorował...ech... życzę duzo zdrówka psiakowi i szczęścia w nowym domu :lol: a ta kastracja to była w Warszawie? Mam nadzieje, że już czuje się dobrze :lol: Quote
bea100 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tak w W-wie. Piesek został wydany do DS przez fundację Maja zaraz po kastracji. Quote
koosiek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Proszę, zajrzyjcie na wątek dwóch szczeniorek, które uniknęły wiejskiej giełdy, ale do jutra muszą znaleźć tymczasy :-( http://www.dogomania.pl/threads/205895 Quote
Recommended Posts