xmademoisellex Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Piękny malec! Podobny do Bolka. Jeśli ktoś jeszcze będzie do mnie dzwonił w sprawie pieska - dam znać. A tak na marginesie, zamieściłam ogłoszenia na http://www.tvnwarszawa.pl/ - ogłoszenie wciąż jest na pierwszej stronie. Tylko stąd ludzie dowiedzieli się o pieskach do adopcji. Polecam zamieścić tam ogłoszenie. Quote
zina7777 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 super, że maluszki tak szybciutko znalazły domek :) mam nadzieję, że i Baflo znajdzie kochanych opiekunów Quote
xmademoisellex Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Podaj proszę swój nr na PW, to od razu będę odsyłać do Ciebie potencjalnych interesantów. Quote
esperanza Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Dziś wizyta przedadopcyjna Baflo, trzymajcie kciuki! Jeśli ktoś się będzie jeszcze zgłaszał, kieruj do mnie, bo mamy 6-tygodniowe szkraby od małej suni- suczkę i psa i 3 suczki też małe w wieku 3,5 miesiąca. A jedna z matek właśnie jedzie na sterylkę, drugiej nie udało się złapać. Quote
esperanza Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Adoptowany! Jedna z matek już w dt u malagos, druga nie daje się złapać :-( Quote
Recommended Posts