Ambra Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Dziś zawiozłam Twiggy do Wrocławia gdzie została dalej przejeta - i pojechała do nowego domku. Wreszcie - długo czekac musiała. Bardzo już się do nas przyzwyczaiła i z wzajemnością - serducho płacze - ale wszystko dla jej dobra. Słodka sunieczka - na szczescie odzyskała pewnośc siebie i radość życia - prawdziwy z niej zabawowicz się zrobił! Fakt jest strasznie lękliwa - jesli chodzi o krzyki i bicie - ale przy niej po prostu nie wolno się kłócić ;-) Uploaded with ImageShack.us oto ostatnie fotki ode mnie: Barsa (jak zawsze z idiotycznym wyrazem pyska) nie ma się już nad kim znęcać... koniec podrzucania podgryzania i ślinienia! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us spójrz mi w oczy i powiedz że mnie oddasz.... głupie miny są zaraźliwe;) Uploaded with ImageShack.us Quote
terra Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Śliczności, bądź szczęśliwa maleńka :) Ambra, to dla jej dobra, trzymaj się:calus: Quote
vanili Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 widać, że się usmiecha :) tez życzę Ci wszystkiego dobrego Czekoladko :* ps.fajne foteczki:) Quote
Recommended Posts