Shetanka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Do mnei też tylko z Senec przyszło.. Ale na liście jesteśmy więc co tam. Quote
panienkabubu Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 My też nie mamy z Nitry dokumentów żadnych. To co z tym spotkankiem? :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='Shetanka']Jakim spotkaniem? XD[/QUOTE] No w Hotelu Nitra ! Jak już wrócimy z wystawy w sobotę :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='Marchewkowy']Hahahah to super :D Ja niestety nie mam żadnego potwierdzenia jeszcze ;)[/QUOTE] Jak jesteś w spisie wystawców, to spox. Ja tam się Nitrą nie denerwuję, chociaż, wiadomo, zawsze lepiej jak juz to potwierdzenie mam w łapkach. [quote name='Zuza i Noddy']Do mnie przyszło Senec, ale za to pisze, ze mam nie zapłacone, a zgłaszałam i płaciłam w I terminie.[/QUOTE] Zyzka, spox. To wszystko do wyjasnienia. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 U mnie juz listonosz był, ale potwierdzenia z N. nie mam... Trudno, jestem w spisie wystawców, biorę kopię przelewów i wierzę, że wsio będzie OK. Pzdr. Quote
domelcia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 do mnie dopiero dziś doszło potwierdzenie z Senecu, jak zawsze na samym końcu, zatem chyba nie mam co liczyć na to z Nitry. Powodzenia wszystkim i do zobaczenia na Słowacji :D Quote
IrishDevils Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Może ktoś pomoże mi się zorientować o co chodzi.... Dostałam potwierdzenie z krajówki na którym każą mi dopłacić 25 euro? Za co? Zgłaszałam 2 psy w 1 terminie (dokładnie przelew doszedł 18.04) i siebie na JH za które faktycznie nie płaciłam ale kosztuje 10euro.... Skąd i za co mam dopłacić 25euro? Może ktoś się orientuje.... link do opłat [url]http://www.vystavapsov-senec.sk/[/url] Quote
Shetanka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='panienkabubu']No w Hotelu Nitra ! Jak już wrócimy z wystawy w sobotę :cool3:[/QUOTE] A, my śpimy gdzie indziej, nawet nie w samej Nitrze. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='shadow9']Może ktoś pomoże mi się zorientować o co chodzi.... Dostałam potwierdzenie z krajówki na którym każą mi dopłacić 25 euro? Za co? Zgłaszałam 2 psy w 1 terminie (dokładnie przelew doszedł 18.04) i siebie na JH za które faktycznie nie płaciłam ale kosztuje 10euro.... Skąd i za co mam dopłacić 25euro? Może ktoś się orientuje.... link do opłat [url]http://www.vystavapsov-senec.sk/[/url][/QUOTE] Hm, może coś źle policzyli? Weź dowody wpłaty, zerknij jeszcze na daty... i do sekretariatu:) [quote name='Shetanka']A, my śpimy gdzie indziej, nawet nie w samej Nitrze.[/QUOTE] My tez w innym hotelu:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='shadow9']Może ktoś pomoże mi się zorientować o co chodzi.... Dostałam potwierdzenie z krajówki na którym każą mi dopłacić 25 euro? Za co? Zgłaszałam 2 psy w 1 terminie (dokładnie przelew doszedł 18.04) i siebie na JH za które faktycznie nie płaciłam ale kosztuje 10euro.... Skąd i za co mam dopłacić 25euro? Może ktoś się orientuje.... link do opłat [url]http://www.vystavapsov-senec.sk/[/url][/QUOTE] ja tez wysyłałam zgł. w I terminie i przelew też doszedł 18 kwietnia a na potwierdzeniu mam, policzone 35 euro za pierwszego psa, wiec tak jakbym zgłaszała w II terminie. Do tego mam tak jakby w ogóle nieopłacone i teraz karzą sobie 45 euro płacić. Quote
Talagia Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 My tez juz mamy potwierdzenie :) Z opłatami wszystko ok, a i to nasz debiut w klasie honorowej ;) Quote
Elitesse Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']ja tez wysyłałam zgł. w I terminie i przelew też doszedł 18 kwietnia a na potwierdzeniu mam, policzone 35 euro za pierwszego psa, wiec tak jakbym zgłaszała w II terminie. Do tego mam tak jakby w ogóle nieopłacone i teraz karzą sobie 45 euro płacić.[/QUOTE] przelew zagraniczny idzie kilka dni wiec moze za dzien wplaty uznali dzien w ktorym pieniadze do nich dotarly czyli juz w 2 terminie Quote
Zuza i Noddy Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Elitesse']przelew zagraniczny idzie kilka dni wiec moze za dzien wplaty uznali dzien w ktorym pieniadze do nich dotarly czyli juz w 2 terminie[/QUOTE] Tylko właśnie na głoszeniu mam, ze nic nie dotarło. Wszystko sobie wydrukowała i będę wyjaśniać na miejscu. Quote
Jagoodka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Asiaczek a gdzie śpicie?? My też nie w hotelu Nitra :P Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Czy ktoś z Warszawy jedzie może na tą wystawę w sobotę po południu? Chodzi mi o przewiezienie w kierunku śląska sznaucerka mini (niestety brudaska) który do Wawki przyjedzie w sobotę koło 15 Quote
Asiaczek Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 [quote name='Jagoodka']Asiaczek a gdzie śpicie?? My też nie w hotelu Nitra :P[/QUOTE] Rezerwowała koleżanka i - jeżeli dobrze pamiętam - to penzion PEKAO czy jakoś tak. Tez niedaleko od centrum wystawowego... Pzdr. Quote
IrishDevils Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Faktycznie uznali wpłate w drugim terminie, ale 10 euro piechotą nie chodzi i będę musiała iść się z nimi kłócić, bo na potwierdzeniu jak byk mam 18.04 ;). Quote
renia13 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 shadow9 do Ciebie doszło a do mnie nie. listonosz chodzi ok 12-13 a jak nie to jutro przed południem ( taki mam plan) wyjeżdzam więc jak dzisiaj nie dojdzie to mam tylko potwierdzenie wpłaty z banku .. do zobaczenia , my tez będziemy w hotelu NITRA:) od piatku do niedzieli. Quote
Marchewkowy Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ja też czekam na potwierdzenie z Nitry, może dziś dojdzie. Jutro o 4,30 rano wyjeżdżamy :) Quote
konikowa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mnie dzisiaj doszło właśnie potwierdzenie z Nitry. Z Senecu w poniedziałek czyli mam już komplet;) Do zobaczenia!! Quote
Recommended Posts