konikowa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Marchewkowy']Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Niebawem będę rezerwować, tylko ciągle myślę czy jechać na 3 dni 2 nitra i senec, czy senec + nitra w sobotę czy odpuścić senec i 2 x nitra :) muszę się zastanowić hehe Pisaliście że w Nitrze dobre warunki na hali, czy tak dobre jak w Kielcach? ( moja ulubiona wystawa w Polsce na hali) przede wszystkim pytam o ilość miejsca bo po Trencinie mam traume :)[/QUOTE] To szybciutko się decyduj, bo nie wiadomo czy miejsca będą mieć;) W Nitrze warunki dla mnie dużo lepsze niż w Trencinie, ale bez porównania do Kielc. A co do jedzenia w hotelu Nitra** to było super;) Duże porcje i co najważniejsze smaczne. Śniadanie jakieś grosze kosztowało, bodajże 4 Euro, ale teraz nie jestem pewna na 100%. Quote
Zuza i Noddy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Błyskotka']Warunki w Nitrze takie sobie. Do Kielc im daleko. Jedyny plus to taki że jeśli ma się ring blisko wyjścia to można się spokojnie na dworze rozłożyć.[/QUOTE] Jak byliśmy rok temu to miejsca przy ringach było sporo na rozłożenie. Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='Marchewkowy']Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Niebawem będę rezerwować, tylko ciągle myślę czy jechać na 3 dni 2 nitra i senec, czy senec + nitra w sobotę czy odpuścić senec i 2 x nitra :) muszę się zastanowić hehe Pisaliście że w Nitrze dobre warunki na hali, czy tak dobre jak w Kielcach? ( moja ulubiona wystawa w Polsce na hali) przede wszystkim pytam o ilość miejsca bo po Trencinie mam traume :)[/QUOTE] W Trencinie - rzeczywiście miejsca przy ringach małowato. W Nitrze - jak dla mnie - duże ringi i miejsca wokól ringu - wystarczająco. [quote name='Błyskotka']Warunki w Nitrze takie sobie. Do Kielc im daleko. Jedyny plus to taki że jeśli ma się ring blisko wyjścia to można się spokojnie na dworze rozłożyć.[/QUOTE] Oj, tutaj to nie zgodze się z Tobą, Błyskotko. W Nitrze jest kilka hal, warunki OK. Uważam, że Kielce tylko troche sa lepsze niż Nitra;) My juz zgłoszeni przez formularz on-line - szybko, od razu dostaję numer identyfikacyjny. Zaraz idę do Banku płacić:) Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Czyli jak to ejst najpierw się zgłasza a potem płaci? Nie trzeba przy zgłoszeniu online od razu dać potwierdzenia przelewu w załączniku? Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='Marchewkowy']Czyli jak to ejst najpierw się zgłasza a potem płaci? Nie trzeba przy zgłoszeniu online od razu dać potwierdzenia przelewu w załączniku?[/QUOTE] [B]Marchewkowy[/B] - nie, nie trzeba. Ale jeżeli masz już taki dokument o zapłaceniu, to trzeba go zeskanować i wtedy MOZESZ dołączyc. Formularz jest bardzo prosty i od razy przychodzi numer rejestracyjny. Ja najpierw wysłałam zgłoszenia on-line, a potem zrobiłam płatność. Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 dziękuję za odpowiedź Asiaczku, ja jestem zielona w zagranicznych wystawach i wolę spytać :) Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Zgłoszenie na Senec już wydrukowane :) do Nitry wysłane, jeszcze tylko zapłacić i z głowy :) Dziś też wysłałam maila do hotelu ;) Quote
Asiaczek Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Ja do Senec tez juz wysłałam (mailem), ale płatnośc to zrobię dopiero w kwietniu. W Senec I termin mija 18.04.2011 r. Więc powinnam zdażyć:) Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Ufff zgłoszenie do Nitry wysłane, do Senecu wydrukowane tylko muszę iść na pocztę bo mailem nie przyjęli... Hotel zarezerwowany ufff :) Quote
Asiaczek Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 A mnie mailem przyjęli, serio! Tez tylko jeszcze opłatę zrobić, ale to w nast. tygodniu:) Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Na którego maila pisałaś Asiaczku? :) Ja im wysłałam w załączniku wypełnione zgłoszenie i odpisali że przyjmuję za pomocą poczty... Quote
Asiaczek Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Na ten: [email][email protected][/email] Co prawda nie było tak łatwo, bo pani Evelina domagała się ode mnie rodowodu suki, która będzie prezentowana w Senecu w kl.baby. Korespondencja była burzliwa; nie wiem, może na SK psiaki w kl.baby tez już MUSZA MIEĆ RODOWÓD...? Na razie zgłoszenie mojej babyczki Romki zostało przyjęte. Pzdr. Quote
Talagia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Ja zgłosiłam psy na oba dni przez formularz :) Teraz tylko hotel... Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Do Nitry - ja tez przez formularz:) Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Mnie też przyjęli zgłoszenie na Senec przez maila :) Dziś zapłaciłam więc jutro wyślę potwierdzenie przelewu do nich i z głowy. Teraz tylko opłacić Nitre, bo futro już zgłoszone ;) Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Ja opłacam Senec dopiero w przyszłym tygodniu, w tym zupelnie nie mam na to czasu... Pzdr. Quote
Dubter Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [url]http://www.doglle.com[/url] - polecam te strone jako opcje zgalszania sie na wystawy i dokonywania platnosci - ja sama korzystam od kilku lat, zgloszenia i platnosci sa kwestia kilku klikniec mysza Quote
kinnia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Mam pytanie, jak zgłaszaliście do Senec przez @ to w treści wysyłaliście te wszystkie dane czy w załączniku? Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Ja wysyłałam w treści. Ale myślę, że to chyba dla nich bez znaczenia... pzdr. Quote
Shaluka Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Mi też emailem przyjeli, zaplacone mamy już wszytskie wystawy Senec i obie Nitry ;) Powodzenia!!!! Quote
GANG CZIKI Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Mam wolne miejsca w samochodzie na wszystkie trzy wystawy. Wyjazd w czwartek, powrót w niedzielę Quote
Elitesse Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 swietny ten ich formularz on-line ! prosty czytelny i chwila moment przyszedl mail potwierdzajacy przyjecie :) to teraz trza hotel zarezerwowac Quote
Asiaczek Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 My juz tez mamy wszystko opłacone. Zaraz wysylam do Senec potwierdzenie wpłaty za siebie i koleżankę. Hotele to juz domena mojej koleżanki - ona załatwia to super:) Pzdr. Quote
Recommended Posts