Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marchewkowy']Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Niebawem będę rezerwować, tylko ciągle myślę czy jechać na 3 dni 2 nitra i senec, czy senec + nitra w sobotę czy odpuścić senec i 2 x nitra :) muszę się zastanowić hehe Pisaliście że w Nitrze dobre warunki na hali, czy tak dobre jak w Kielcach? ( moja ulubiona wystawa w Polsce na hali) przede wszystkim pytam o ilość miejsca bo po Trencinie mam traume :)[/QUOTE]

To szybciutko się decyduj, bo nie wiadomo czy miejsca będą mieć;)
W Nitrze warunki dla mnie dużo lepsze niż w Trencinie, ale bez porównania do Kielc.

A co do jedzenia w hotelu Nitra** to było super;) Duże porcje i co najważniejsze smaczne. Śniadanie jakieś grosze kosztowało, bodajże 4 Euro, ale teraz nie jestem pewna na 100%.

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Błyskotka']Warunki w Nitrze takie sobie. Do Kielc im daleko.
Jedyny plus to taki że jeśli ma się ring blisko wyjścia to można się spokojnie na dworze rozłożyć.[/QUOTE]
Jak byliśmy rok temu to miejsca przy ringach było sporo na rozłożenie.

Posted

[quote name='Marchewkowy']Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Niebawem będę rezerwować, tylko ciągle myślę czy jechać na 3 dni 2 nitra i senec, czy senec + nitra w sobotę czy odpuścić senec i 2 x nitra :) muszę się zastanowić hehe Pisaliście że w Nitrze dobre warunki na hali, czy tak dobre jak w Kielcach? ( moja ulubiona wystawa w Polsce na hali) przede wszystkim pytam o ilość miejsca bo po Trencinie mam traume :)[/QUOTE]
W Trencinie - rzeczywiście miejsca przy ringach małowato.
W Nitrze - jak dla mnie - duże ringi i miejsca wokól ringu - wystarczająco.

[quote name='Błyskotka']Warunki w Nitrze takie sobie. Do Kielc im daleko.
Jedyny plus to taki że jeśli ma się ring blisko wyjścia to można się spokojnie na dworze rozłożyć.[/QUOTE]
Oj, tutaj to nie zgodze się z Tobą, Błyskotko. W Nitrze jest kilka hal, warunki OK. Uważam, że Kielce tylko troche sa lepsze niż Nitra;)

My juz zgłoszeni przez formularz on-line - szybko, od razu dostaję numer identyfikacyjny. Zaraz idę do Banku płacić:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Marchewkowy']Czyli jak to ejst najpierw się zgłasza a potem płaci?
Nie trzeba przy zgłoszeniu online od razu dać potwierdzenia przelewu w załączniku?[/QUOTE]
[B]Marchewkowy[/B] - nie, nie trzeba. Ale jeżeli masz już taki dokument o zapłaceniu, to trzeba go zeskanować i wtedy MOZESZ dołączyc.
Formularz jest bardzo prosty i od razy przychodzi numer rejestracyjny.
Ja najpierw wysłałam zgłoszenia on-line, a potem zrobiłam płatność.

Pzdr.

Posted

Na ten:
[email][email protected][/email]

Co prawda nie było tak łatwo, bo pani Evelina domagała się ode mnie rodowodu suki, która będzie prezentowana w Senecu w kl.baby. Korespondencja była burzliwa; nie wiem, może na SK psiaki w kl.baby tez już MUSZA MIEĆ RODOWÓD...?
Na razie zgłoszenie mojej babyczki Romki zostało przyjęte.

Pzdr.

Posted

Mnie też przyjęli zgłoszenie na Senec przez maila :)
Dziś zapłaciłam więc jutro wyślę potwierdzenie przelewu do nich i z głowy.
Teraz tylko opłacić Nitre, bo futro już zgłoszone ;)

Posted

[url]http://www.doglle.com[/url] - polecam te strone jako opcje zgalszania sie na wystawy i dokonywania platnosci - ja sama korzystam od kilku lat, zgloszenia i platnosci sa kwestia kilku klikniec mysza

Posted

My juz tez mamy wszystko opłacone. Zaraz wysylam do Senec potwierdzenie wpłaty za siebie i koleżankę.
Hotele to juz domena mojej koleżanki - ona załatwia to super:)

Pzdr.