kryminalny Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Witam, w związku z prowadzoną przez Inspektorat Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce oddział w Zielonej Górze interwencją poszukujemy domu dla dwóch psów w typie rasy Basset. Niedługo będę w posiadaniu większej liczby informacji na temat piesków, zwierzęta przebywają w okolicy Zielonej Góry, poszukiwany dla nich pilnie DT lub DS. Quote
faith35 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 może zdjęcia? :D no i opis psiaków.. zachowanie w stosunku do ludzi, psów, kotów, płeć, sterylizacja/kastracja itp. ;) Quote
kryminalny Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Na razie nie mam żadnych konkretnych informacji, psy zostaną odebrane właścicielom za złe traktowanie, potrzeba po prostu deklaracja w ciemno na dt dla psiaków. Quote
faith35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='kryminalny']Na razie nie mam żadnych konkretnych informacji, psy zostaną odebrane właścicielom za złe traktowanie, potrzeba po prostu deklaracja w ciemno na dt dla psiaków.[/QUOTE] a ty kryminalny nie mozesz wziąć psiaka :) ? Na Mapie Pomocy Dogo jesteś w spisie domów tymczasowych, więc... Quote
kryminalny Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 więc gdybym mógł go/je wziąć na tymczas to nie prosiłbym o tymczas tutaj! Quote
faith35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='kryminalny']więc gdybym mógł go/je wziąć na tymczas to nie prosiłbym o tymczas tutaj![/QUOTE] Myślisz, że weźmie Ci ktoś psa bez podstawowych informacji i zdjęć? Najpierw zamieść info i foty, dopiero potem proś o DT :roll: Quote
kryminalny Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Wielokrotnie w pilnych przypadkach, a do takich należy powyższy DT był zadeklarowany w ciemno, i tak stało się tym razem. Właśnie otrzymałem informację, że oba psiaki znajdą się wkrótce w bezpiecznym miejscu, na razie organizuję transport, niedługo poinformuję o dalszych losach czworonogów. Faith35, jeśli nie możesz w jakikolwiek sposób pomóc, proszę nie prowadź jałowej, bezcelowej dysputy. Quote
faith35 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 w takim razie nie odwiedzam wątku, i szukaj wiatru w polu..... Quote
kryminalny Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Psiaki są już bezpieczne, dziś wraz z pomocą Forum Bassetów zawiozłem psiaki do Hoteliku w pobliżu Zielonej Góry. więcej informacji o psiakach tutaj: [url]http://forum.bassety.net/viewtopic.php?p=79780#79780[/url] Quote
Recommended Posts