Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, w związku z prowadzoną przez Inspektorat Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce oddział w Zielonej Górze interwencją poszukujemy domu dla dwóch psów w typie rasy Basset. Niedługo będę w posiadaniu większej liczby informacji na temat piesków, zwierzęta przebywają w okolicy Zielonej Góry, poszukiwany dla nich pilnie DT lub DS.

Posted

[quote name='kryminalny']Na razie nie mam żadnych konkretnych informacji, psy zostaną odebrane właścicielom za złe traktowanie, potrzeba po prostu deklaracja w ciemno na dt dla psiaków.[/QUOTE]
a ty kryminalny nie mozesz wziąć psiaka :) ? Na Mapie Pomocy Dogo jesteś w spisie domów tymczasowych, więc...

Posted

[quote name='kryminalny']więc gdybym mógł go/je wziąć na tymczas to nie prosiłbym o tymczas tutaj![/QUOTE]
Myślisz, że weźmie Ci ktoś psa bez podstawowych informacji i zdjęć? Najpierw zamieść info i foty, dopiero potem proś o DT :roll:

Posted

Wielokrotnie w pilnych przypadkach, a do takich należy powyższy DT był zadeklarowany w ciemno, i tak stało się tym razem. Właśnie otrzymałem informację, że oba psiaki znajdą się wkrótce w bezpiecznym miejscu, na razie organizuję transport, niedługo poinformuję o dalszych losach czworonogów. Faith35, jeśli nie możesz w jakikolwiek sposób pomóc, proszę nie prowadź jałowej, bezcelowej dysputy.

Posted

Psiaki są już bezpieczne, dziś wraz z pomocą Forum Bassetów zawiozłem psiaki do Hoteliku w pobliżu Zielonej Góry. więcej informacji o psiakach tutaj: [url]http://forum.bassety.net/viewtopic.php?p=79780#79780[/url]