Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zosiu,tutaj ,,chłopiec,, o ktorym Ci opowiadalam....
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207767-Chiken-maluszek-wywalony-na-strarsze-lata-zamieszkał-na-ulicy...pomozcie-prosze[/URL]
a drugi juz czeka w kolejce
tylko gdzie ja jego umieszcze>:(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='giselle4']Zosiu,tutaj ,,chłopiec,, o ktorym Ci opowiadalam....
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/207767-Chiken-maluszek-wywalony-na-strarsze-lata-zamieszkał-na-ulicy...pomozcie-prosze[/URL]
a drugi juz czeka w kolejce
tylko gdzie ja jego umieszcze>:([/QUOTE]

Zaraz zajrzę....

Posted

[quote name='basia34']Zosiu tak jak sie umawialysmy w razie pomocy piszeszdo Grasi. Ciesze sie ze Apollo juz w hoteliku.[/QUOTE]

A ja odkąd go zobaczyłam na żywo teraz cały czas o nim myślę...
Taki ładny i taki biedny...

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=yellowgreen]Apolonku sliczny caluskowy nasz:iloveyou::thumbs:jak sie smieje na zdjateczkach - to radosc pieskowa bo wie ze juz bedzie lepiej , czuje , ogromnie ogromnie cudnie wyczarowalyscie dziewczyny:modla::modla::iloveyou:[COLOR=deepskyblue]psiaczku , miej jak najdluzej zycie serduszkiem pisane , cudowna istotko:multi:[/COLOR][/COLOR][/FONT]

Posted

Chłopak trochę szczekliwy jednak jest i nie reaguje na nic. Pojechaliśmy na rowery a po przyjeździe patrze, leży pod kratami i się nie rusza. Schowałam rower a on nadal nic - napędził mi stracha. Podeszłam do kojca a on znowu nic. Dopiero jak go pogłaskałam to się ocknął i wtedy pokazał mi zęby. ;-)
Zjadł już 2,5 kubka karmy. On tą karmę połyka a nie gryzie. Po za tym kombinuje jak tu wydostać się z wybiegu, kojca itp.

Posted

Tak,on połyka
pozniej wymioty...moze i dlatego nie tyje
ja juz nie wiem.
On potrafi przelezec pare godzi w spokoju ...jak martwy
pewnie sie opala
i napedza mi zawsze stracha:(
aby po tym czasie dalej chodzic i nawet zaczepiac kolegow do zabawy.
Nie szczekal,jak zobaczył kota...to sobie pomruczał.....
moze nowe miejsce i szczeka.
Lilu ,Ty zobaczysz co i jak.
Tylko przy jedzeniu uwazaj
On tez uwaza ze wszytkie miski naleza do niego...inne nie musza jesc
jak Bona,jego kolezanka

Posted

[quote name='basia34']U nas w schronisku tak samo sie zachowywal.Jedzenie to on kochal.Podnosze Apcia.[/QUOTE]
spac nie mozesz?
..ale leje,cholera
ja wczoraj widzialam psiaka szczeniaka na dzialkach i dzisiaj tam lece
oj zmokne...:(

Posted

[quote name='LILUtosi']Szczekał całą noc i nadal szczeka. Sąsiedzi mnie zabiją. Mam nadzieje że to chwilowe.[/QUOTE]
ta cholerka ruda wcale nie szczekala......moze sie boi
pogadaj z nim ze jak bedzie dalej to nie dasz jemu jesc:)

Posted

Tyle że jak daje jeść to się uspakaja na chwilę ;-)
Dzisiaj rano karmiłam go z ręki po jednym bobku. Co drugi mniej więcej rozgryzał. Nie może być tak że połyka w całości bo właśnie dla tego zwraca. Co prawda u mnie nie zauważyłam żeby zwrócił. Kupy dość ładne. Jedna w kojcu a dwie już zrobił na wybiegu. Wreszcie cisza.

Posted

[quote name='LILUtosi']Tyle że jak daje jeść to się uspakaja na chwilę ;-)
Dzisiaj rano karmiłam go z ręki po jednym bobku. Co drugi mniej więcej rozgryzał. Nie może być tak że połyka w całości bo właśnie dla tego zwraca. Co prawda u mnie nie zauważyłam żeby zwrócił. Kupy dość ładne. Jedna w kojcu a dwie już zrobił na wybiegu. Wreszcie cisza.[/QUOTE]
o BOGOWIE...NARESZCIE:)

Posted

Najgorsze że do niego nie dociera: Buda, cisza, fe, Patrzy i tak jakby nie rozumiał. Wydaje mi się że ten pies był gdzieś w firmie, pilnował jakiegoś terenu gdzie szczekanie było mile widziane ale może się mylę.