agamika Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 jeeeeeeeeeeeeju :loveu: on jest cudowny ( mojemu Reksiowi tez troche zębole wystają, ja uwielbiam tą szelmowską minkę, jak tak sobie siądzie naprzeciw, merda ogonem i szczerzy tę zebiska ) oj ludzie nie wiedzą co dobre :shake: Quote
desdemona Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 agamika napisał(a):jeeeeeeeeeeeeju :loveu: on jest cudowny ( mojemu Reksiowi tez troche zębole wystają, ja uwielbiam tą szelmowską minkę, jak tak sobie siądzie naprzeciw, merda ogonem i szczerzy tę zebiska ) oj ludzie nie wiedzą co dobre :shake: chyba nie wiedza. mnie podobaja sie takie psiaki. maja niepowtarzalny urok:) Quote
Gosiapk Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 desdemona napisał(a):chyba nie wiedza. mnie podobaja sie takie psiaki. maja niepowtarzalny urok:) I wyglądają jakby stale się uśmiechały :) Quote
agamika Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A psiak ma ogłoszenia oprócz allegro? i czy moze mieć? Quote
siekowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Teraz to chyba ma już tylko allegro a ogłaszać w innych miejscach oczywiście też można. Quote
MaxSta Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Odwiedzamy Zębatka niestety tylko wirtualnie!!!!!! Quote
outsi Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Gosiapk napisał(a):Kto zobaczy urodę ukryta Zębatka? Jaką tam ukrytą , przecie cała uroda w wystających zębiskach :diabloti: . Quote
Recommended Posts