Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś po raz drugi rozmawiałam z Roxaną przez telefon :multi::multi::multi:
Po wizycie u kręgarza czuje się lepiej ale o tym pewnie jutro sama napisze,bo dziś nie może....Trzymamy kciuki za Ciebie Kochana-musi być dobrze...wszystkie bóle-PRECZ...

Posted

Czuję sie powiedziałabym nie źle :multi:
A Hektorek zresztą tak jak pozostała trójka moich psiorów straszne przechodzi "piekło", bo suczka sąsiadów ma cieczkę i cyrk totaly mam w domu... :roll:
Nie chcą jeść, pić, wyją do księżyca- nawet w dzień :angryy: Okropne to jest!

Posted

Witamy Cię Roxanko z powrotem! :* [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_multi.gif[/img]
Ja w domku mam co prawda suczkę, jednak często wychodzę w schronisku z psami. Przechodzę istną męczarnię, jeżeli ktoś inny przez przypadek weźmie suczkę z cieczką. [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/img] Ręce potem mi odpadają.

Posted

Cześć dziewczyny :multi:
Futrzaki wyściskane do bólu :evil_lol: Hektor i reszta psiej gromady dalej zakochana- jedna suczka cieczkę skonczyła to teraz druga zaczęła... :shake:
Jak tak dalej pójdzie to mi psy z tej miłości z głodu popadają :roll:

Pozdrawiam Was Cioteczki :multi:

Posted

Hektorkowi i reszcie naszczęście już przeszło- do następnej cieczki...

Narazie nie mam nowych zdjęć- bo aparat po raz drugi poszedł do serwisu. Najpierw myślałam, że to bateria ale w końcu okazało się, ze to coś poważniejszego i tak naprawiają, że naprawić nie mogą :angryy:
Ale robiłam dzisiaj trochę porządek ze zdjęciami na kompie i znalazłam moją córcię w wydaniu ospowym. Jak se przypomnę ile czasu i smarowania było to mnie az sie nie dobrze robi...
Sami popatrzcie- to tylko Jej buziaczek, bo w całości nie pokazię, bo jest tam całkowitym naguskiem, ale wierzcie mi, że tych krostek to miała ogrom :crazyeye:
[IMG]http://images14.fotosik.pl/22/0ebeb984364e1459med.jpg[/IMG]

Posted

Klaudyna w przedszkolu przerobiła już chyba wszystkie choroby zakaźne :roll:
No, ale będzie miała przynajmniej poźniej spokój w dorosłym życiu. Bo Klaudyna "sprzedała" ospę mojemu szwagrowi. Chłop dorosły a musiał ospę przechodzić i u niego skonczyło się to wogóle antybiotykiem, bo wysypało go równiez wewnętrznie...
Tak więc lepiej w dzieciństwie odchorować choroby zakaźne niż później cierpieć podwójnie :roll:

Posted

Uff jak sobie przypomnę te wszystkie choroby to aż mnie głowa boli... :shake: Nie zapomne jak przechodzilam jedno choróbsko, ktorego lekarze nie mogli zidentyfikować - cos jakby polączenie rozyczki i swinki. :shake:

Do dzisiaj mam kilka blizn po ospie - bo choć mamcia zabraniała to ja i tak drapałam się i drapałam (przez co mam "dowody po ospie" kolo brwi) :shake::shake:

Roxi to pozycz moze od kogos aparat? :cool3: Bo my tacy spragnieni nowych zdjęć jesteśmy... :p

Posted

Wróciłam...
Jeszcze nie zdrowa i nie w pełni sił, ale jakoś się do kompa dowlokłam...
Jutro mąż odbiera aparat, będą nowe zdjęcia :multi:
Pozdarwiam Was Cioteczki :)

Celinko kochana dziękuję za pamięć :loveu:

Posted

:lol: [quote name='Roxana']Wróciłam...
Jeszcze nie zdrowa i nie w pełni sił, ale jakoś się do kompa dowlokłam...
Jutro mąż odbiera aparat, będą nowe zdjęcia :multi:
Pozdarwiam Was Cioteczki :)

Celinko kochana dziękuję za pamięć :loveu:[/quote]

Oj dobrze ze do kompa sie dowlokłas:lol: ,to juz jakaś szansa że bedzie lepiej:lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38257[/URL]

a to nasze jamnisie które szukaja domeczków ,pamiętaj o nich cioteczko:lol:
bardzo proszę:lol:
Biedny BENEK z pięknym spojrzeniem:lol:
Smutna czernulka czy zwariowana Fionka-Fryga:lol:

Posted

Ojejciu, jejciu- jak zdążę to wstawię...
Ciągle mi na Dogo jakieś niespodzianki się dzieją jak nie ERROR mi na stronie wyskakuje to teraz ciągle jakiś skrypt nie odpowiada :roll:
Już nie wiem o co chodzi :angryy: