Roxana Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Cioteczki- witam Was w pierwszy dzień Nowego Roku i jeszcze raz życzę Wam wszystkiego naj, naj, najlepszego :loveu: Quote
Celina12 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dziś po raz drugi rozmawiałam z Roxaną przez telefon :multi::multi::multi: Po wizycie u kręgarza czuje się lepiej ale o tym pewnie jutro sama napisze,bo dziś nie może....Trzymamy kciuki za Ciebie Kochana-musi być dobrze...wszystkie bóle-PRECZ... Quote
Celina12 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 I jak się czujesz Roxanko??? Jak Śliczny Hektorek??? Quote
Roxana Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Czuję sie powiedziałabym nie źle :multi: A Hektorek zresztą tak jak pozostała trójka moich psiorów straszne przechodzi "piekło", bo suczka sąsiadów ma cieczkę i cyrk totaly mam w domu... :roll: Nie chcą jeść, pić, wyją do księżyca- nawet w dzień :angryy: Okropne to jest! Quote
Celina12 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Biedne te pieski...:shake:...muszą żyć w celibacie....:diabloti: Cieszę się Roxanko,że lepiej Ci troszkę.... Quote
Bonsai Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witamy Cię Roxanko z powrotem! :* [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_multi.gif[/img] Ja w domku mam co prawda suczkę, jednak często wychodzę w schronisku z psami. Przechodzę istną męczarnię, jeżeli ktoś inny przez przypadek weźmie suczkę z cieczką. [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/img] Ręce potem mi odpadają. Quote
Patkant Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cześć Roxi :p Wyściskaj Futrzaki (wszystkie) ode mnie!! :loveu::loveu: Quote
Roxana Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Futrzaki wyściskane do bólu :evil_lol: Hektor i reszta psiej gromady dalej zakochana- jedna suczka cieczkę skonczyła to teraz druga zaczęła... :shake: Jak tak dalej pójdzie to mi psy z tej miłości z głodu popadają :roll: Pozdrawiam Was Cioteczki :multi: Quote
Celina12 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ....ach ta miłóść.....biedne Chłopaki....:p Quote
Brzdąc Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 pozdrowienia dla Hektorka i jego Pańci :loveu: niech sie chłopaki trzymają,moje choc nie jedzą to przynajmniej koncertów nie urządzają.:lol: Quote
Roxana Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Haaaaalllllllloooooo!!! [IMG]http://images14.fotosik.pl/18/a74fbcec096c7e96.gif[/IMG]- jest tu ktoś? Quote
Celina12 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Jesteśmy i o nowe zdjęcia prosimy.... Bunia ma domek.Rokuś i Malinka chyba też....:multi::multi::multi: Hektorku mocnoś zakochany??? Quote
Roxana Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Hektorkowi i reszcie naszczęście już przeszło- do następnej cieczki... Narazie nie mam nowych zdjęć- bo aparat po raz drugi poszedł do serwisu. Najpierw myślałam, że to bateria ale w końcu okazało się, ze to coś poważniejszego i tak naprawiają, że naprawić nie mogą :angryy: Ale robiłam dzisiaj trochę porządek ze zdjęciami na kompie i znalazłam moją córcię w wydaniu ospowym. Jak se przypomnę ile czasu i smarowania było to mnie az sie nie dobrze robi... Sami popatrzcie- to tylko Jej buziaczek, bo w całości nie pokazię, bo jest tam całkowitym naguskiem, ale wierzcie mi, że tych krostek to miała ogrom :crazyeye: [IMG]http://images14.fotosik.pl/22/0ebeb984364e1459med.jpg[/IMG] Quote
Celina12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Biedulka,zaraz mi się moja Ania przypomina-tez miała tego masę i to dosłownie wszędzie...:shake::shake: Quote
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 biedna ja miałam tylko swinke i rozyczke ospy nie Quote
Roxana Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Klaudyna w przedszkolu przerobiła już chyba wszystkie choroby zakaźne :roll: No, ale będzie miała przynajmniej poźniej spokój w dorosłym życiu. Bo Klaudyna "sprzedała" ospę mojemu szwagrowi. Chłop dorosły a musiał ospę przechodzić i u niego skonczyło się to wogóle antybiotykiem, bo wysypało go równiez wewnętrznie... Tak więc lepiej w dzieciństwie odchorować choroby zakaźne niż później cierpieć podwójnie :roll: Quote
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 zgadzam sie ale co sie ma zrobic jak sie nie miało Quote
Patkant Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Uff jak sobie przypomnę te wszystkie choroby to aż mnie głowa boli... :shake: Nie zapomne jak przechodzilam jedno choróbsko, ktorego lekarze nie mogli zidentyfikować - cos jakby polączenie rozyczki i swinki. :shake: Do dzisiaj mam kilka blizn po ospie - bo choć mamcia zabraniała to ja i tak drapałam się i drapałam (przez co mam "dowody po ospie" kolo brwi) :shake::shake: Roxi to pozycz moze od kogos aparat? :cool3: Bo my tacy spragnieni nowych zdjęć jesteśmy... :p Quote
Celina12 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Roxanko Kochana-zdrowiej szybko-smutno tu bez Ciebie....:-( Quote
Celina12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Roxanko-jak zdrowie???? Czekamy na Ciebie... Quote
Roxana Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Wróciłam... Jeszcze nie zdrowa i nie w pełni sił, ale jakoś się do kompa dowlokłam... Jutro mąż odbiera aparat, będą nowe zdjęcia :multi: Pozdarwiam Was Cioteczki :) Celinko kochana dziękuję za pamięć :loveu: Quote
AMIŚKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :lol: [quote name='Roxana']Wróciłam... Jeszcze nie zdrowa i nie w pełni sił, ale jakoś się do kompa dowlokłam... Jutro mąż odbiera aparat, będą nowe zdjęcia :multi: Pozdarwiam Was Cioteczki :) Celinko kochana dziękuję za pamięć :loveu:[/quote] Oj dobrze ze do kompa sie dowlokłas:lol: ,to juz jakaś szansa że bedzie lepiej:lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38257[/URL] a to nasze jamnisie które szukaja domeczków ,pamiętaj o nich cioteczko:lol: bardzo proszę:lol: Biedny BENEK z pięknym spojrzeniem:lol: Smutna czernulka czy zwariowana Fionka-Fryga:lol: Quote
Celina12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Roxanko jak dobrze ,że jesteś...:multi::multi::multi: Czekamy na zdjęcia w takim razie :loveu: Quote
Celina12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Roxanko-czekam na zdjęcia konkursowe na wątku moich jamników...:multi: Quote
Roxana Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Ojejciu, jejciu- jak zdążę to wstawię... Ciągle mi na Dogo jakieś niespodzianki się dzieją jak nie ERROR mi na stronie wyskakuje to teraz ciągle jakiś skrypt nie odpowiada :roll: Już nie wiem o co chodzi :angryy: Quote
Recommended Posts