Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cholera wie za przeproszeniem od czego bolą? Często mnie bolą, teraz to napewno od tego, ze jak rano wstanę to dopiero wieczorem mogę usiąść, cały dzień na nogach, na tych biednych stopach.
Serce może i mam wielkie, choć mój mąż uważa, że za bardzo je eksploatuję i przyjdzie mi za to płacić.
Ciocia nie żyje, wujek w szpitalu- zgadnijcie gdzie przebywa ich trójka dzieci?

Posted

No tak, są u mnie. Nie mogłam ich samych zostawić, one teraz potrzebują bardzo wiele miłości i ciepła, ostatnie dwa tygodnie ich życia przepełniał ból i strach. I chociaż naprawdę jestem bardzo zmęczona, w Wigilię byłam w pracy w Sylwestra też idę, to nie mogłam postąpić inaczej, jak zabrać je do siebie. Są ludzie inni z rodziny, ale jakoś nikt się nie kwapił żeby te dzieciaki wziąć na ten czas do siebie :shake: Najlepiej to się udziela rad i pomaga z daleka albo umywa od wszystkiego ręce :-(

Posted

Oj Roxanko skąd ja to znam..to udzielanie rad , dobre pomysły ale realizacja zawsze należy do mnie. Każdy ustawia wszystko według siebie-nie patrząc na innych-w razie czego jest -Celina przecież. A potem i tak wszystko jest źle...:shake:.

Biedne Dzieciaki....dobrze , że mają Ciebie....i Twoją Rodzinkę :loveu::loveu:

Posted

A no tak u mnie w rodzinie jest właśnie taka głupia Roxana, która wszystko bierze na siebie a oni mają święty spokój. Tylko, że ja już nie przyjmuję żadnych rad od nikogo z tych cwaniaków. Jeśli któreś do mnie dzwoni i zaczyna się wymądrzać to normalnie odkładam słuchawkę jak wpadają do mnie do domu i też zaczynają mi się rządzić to normalnie wypraszam albo żądam zmiany tematu, bo mnie szlag trafia od razu. I wisi mi co sobie myślą, niech się obrażają, lepiej dla mnie, przynajmniej mam od nich chociaż spokój.
Jakoś to będzie, bylebym to przetrwała...

Posted

Wytrzymasz....dzielna Jesteś.

Moja Rodzina dała mi już popalić-najlepiej to pozbyć się kłopotu a do mnie najlepiej kogoś " podrzucić". Ja uczę się asertywności-z tym ,że marnie mi to jakoś wychodzi....

Posted

[color=blue] Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy![/color]
[color=green]Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie.[/color]
[color=indigo]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM [color=red]2008[/color] ROKU!!![/color]

[img]http://img180.imageshack.us/img180/5195/rad7d47bwq1.gif[/img]

Posted

Roxanko jak to się mówi z rodziną to się dobrze na zdjęciu wychodzi.

Mój brat mieszka w Szczecinie. Kiedyś chodziliśmy na święta do rodziców. Jak sie zestarzeli to przychodzą do mnie. Mój brat to dopiero wpadł na pomysł żeby do siebie zaprosić jak go opier.. przez telefon.
Kontaktów z nim (a zwłaszcza z jego żoną) praktycznie unikam.

Siostrę mam w Warszawie. I wiem co się u niej dzieje. Jak dzwonimy do siebie do potrafimy i 2 godz. gadać. Wiemy ze wszystkimi detalami o swoich problemach, dzieciach itp.

Tak to się w życiu układa.

Posted

12 miesięcy zdrowia
53 tygodni szczęścia
8760 godzin wytrwałości
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości
w NOWYM ROKU...........
Życzy........Celina z rodziną i jamnikami

[IMG]http://republika.pl/blog_qg_418782/699509/tr/sylwester5.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=Navy][B] Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro... Dla Ciebie Roxi i całej Twojej rodzinki
życzy
Mateusz z Tobiaszem[/B][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

dawno mnie tu nie bylo ale postaram nadrobic:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
Milo bylo ciebie poznac,mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy

[B][COLOR=teal]Fajerwerki, bal, muzyka,
już szampana każdy łyka.
Stary rok się w Nowy zmienia
przy okazji śle życzenia:
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
górę szmalu i miłości.
Mnóstwa uniesień po zmroku
życzę Tobie w Nowym Roku.:multi::multi::multi:[/COLOR][/B]

Posted

[IMG]http://www.allglittergraphics.com/holidays/new_year/glitter_graphics/new_year_graphics_08.gif[/IMG]

[I][SIZE="5"][COLOR="Red"]
Szczęśliwego Nowego Roku
Powodzenia w życiu osobistym i zawodowym
Samych sukcesów życzy jamnicza rodzina :lol:[/COLOR][/SIZE][/I]

Posted

Ktoś rozlał wódkę i cole, wszyscy tańczą już na stole, ręce aż pod niebo lecą, jest już rok 2008.
Przeto śpieszę już do Ciebie z życzeniami, by jak w niebie w Nowym Roku Ci się żyło, a szczęście przy Tobie było.

Życzy Enchantress :multi: !

Posted

Witamy, witamy :multi: :loveu: :multi:

Ja się normalnie złamię. Latałam dziś po lekarzach z Klaudyną, bo dostała jakiegoś potwornego uczulenia na prawej stronie twarzy. Strasznie to wygląda, najgorsze jest to, że zaczynają Jej się pokazywać na razie takie małe pojedyncze kropki na innych częściach ciała (tak się zaczęło na buzi) i jestem przerażona tym co się dzieje. Bardzo szybko to się rozwija- na buzi normalnie masakra i bardzo Ją to boli. Dermatolog zapisał nam maść do smarowania- taka mała tubeczka i 25 zł :shake: Oby pomogła, bo Mała tak się męczy z tym. Tak czekała, że w końcu po tej przerwie świątecznej pójdzie wreszcie do szkoły a tu lipa, jeszcze posiedzi w domku...
Super normalnie rok mi się zaczyna... :shake: