Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roxanko zdrowia życzę :):calus:

A i przeczytałem w Moim Psie, że pomagałaś pani Irence ze Szczecina. Jesteście wielkie !!!! :):) Ta historia naprawdę mnie wzruszyła !! Wiecej takich ludzi jak WY !!

Posted

Ja cały czas jestem w kontakcie z Panią Irenką i Maxiem. Wpadam do nich kiedy tylko mogę. Blisko siebie mieszkamy :loveu:

Dziś już troszkę lepiej się czuję- naszczęście, bo chyba bym kolejnego takiego dnia jak wczorajszy nie wytrzymała.
Moje psy znowu szaleją- kolejna sunia z sąsiedztwa ma cieczkę :roll: Hektorka mamusia zresztą...

Posted

Dlaczego nie umiem wstawić banera, no!
Czemu się tak z tym męczę... :angryy:

No dobra- Bambaryłę jakoś mi się udało wsatwić a Synka za chiny nie mogę bo mam baner niepodlinkowany a sama nie umiem :(

Posted

Dostałam dziś od Celinki przepiękną niespodziankę :multi:

[IMG]http://images20.fotosik.pl/323/8f1b7b36b483e51f.jpg[/IMG]
Przepiękny prawda? :loveu:

Dziękuję Celinko :loveu:

Posted

Nie ma za co Roxanko-nawet na portrecie widać,że się błyszczy...Kasia ma talent oj ma.Wysłałam Jej parę zdjęć Hektorka ale chyba namalowała z tego...

[IMG]http://images20.fotosik.pl/324/823cfc64e96dd9f0.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

Oj zdjęcia będą, będą... :oops:

Hektorek od tych upałów to biedaczek często mi zwraca. W zeszłym roku też tak było :shake: Dostał dziś zastrzyk przeciwwymiotny i narazie cisza i spokój. Mam nadzieję, ze tak już zostanie. A tak pozatym wszystko okej :)

Posted

Fotki będą, napewno. Ja poprostu jestem teraz tak zaganiana, ze autentycznie nie mam kiedy robić fotek. Niech się ten czerwiec konczy bo ja normalnie zwarjuję...
U Hekusia wszystko okej :)