Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='sleepingbyday']wpłaciłam deklarację wrześniowa.

i też czekam na njusy....[/QUOTE]

Kurczę, nie jestem skłonna do paniki, ale zaczynam się niepokoić tą ciszą. Jak można się dowiedzieć, co u psa?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziś dzwoniłam do Fundacji, pod opieką której znajduje się teoretycznie Cielak, dostałam telefon, ale Pani Renata nie odbiera, nie odpowiedziała też na sms...
[url]http://www.nogawlape.org/[/url]

Posted

niuni&pupi była ostatnio na dogo 6. sierpnia.

nei wiemy, co z cielakiem, a wpłacamy jakieś pieniądze - dlatego piszę właśnie do moderatora z prośba o przyjrzenie się sprawie.

wszyscy, jak rozumiem, wpłacają na fundację, więc nie ma ryzyka nielegalnego przygarniania kasy, ale szczerze mówiąc jest to dla mnie formalny powód do odezwania się do moda - wątek powinien być rozliczany.

a tymczasem nie wiemy, co z cielakiem, gdzie jest, czy jest utrzymywany za tę kaskę, czy nie ma jakichś potrzeb, nic.
trzeba to wyjaśnić, więc piszę do moda o pomoc.

jednocześnie proszę was, bądźcie na wątku, zwłaszcza teraz, nie zostawiajcie cielaka.

Posted

Dziś rozmawiałam z przedstawicielką Przytuliska Ami, panią Krystyną. Potwierdziła obecność Cielaka, który mieszka w kojcu, je makaron z mięsem i warzywami, daje radę również z suchym. Jest grzeczny, daleki od jakiejkolwiek agresjii i rozpaczliwie potrzebuje spokojnego domu, najlepiej u dojrzałej, zrównoważonej osoby. Nie zauważono problemów zdrowotnych, zęby - a raczej ich resztki - też niby ok. Pani zaprasza do Cielaka w odwiedziny. Pobyt jest opłacany przez fundację Noga w Łapę.
Tyle udało mi się dowiedzieć.

Posted

to super, że wiadomo, ze jego pobyt jest oplacany, czyli że nasze skromne składki ida na cielaka. szkoda, ze niuni nie mogła tego napisać
lubie jasne sytuacje.

czy deklaracje są faktycznei takie, jak w pierwszym poście, czyli dwie osoby, czy moze ktoś z was jeszcze reguralnie wpłaca, deklarował się?

Posted

Podnoszę Cielaczka, w weekend w miarę możliwości będę reklamować wątek, ale same z [B]sbd[/B] niewiele zdziałamy.

[CENTER] [FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=red]Bardzo prosimy o pomoc!!!![/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

a ja błagam o pomoc dla mojego tymczasa.
wyjeżdżam na delegację i akurat tak się trafiło, ze nikt z rodziny i przyjaciół, zwyczajowo przetrzymujących lisia, nie może mi pomóc. lisio nie ma dachu nad głową i już zupełnie nie mam pomysłu, co zrobić. wyjeżdżam i od tego nie ma odwołania, a lisio?
potzrebuje domu 4-13 października.
lisio może też mieszkac w kojcu, to jest pies wiejski i uwielbia być na dworze.

błagam o pomoc!
fundacja, pod opieka ktorej jest lisio, może osobie prywtanej w ramach podzięki kupić karmę dla osobistego psa. opłaty żadne nie wchodza wgrę, chyba, ze na fakturę.

naprawdę jest źle, błagam o pomoc, jestem w desperacji! co z nim zrobię?

Posted

[quote name='zebrazebra']Podnoszę Cielaczka, w weekend w miarę możliwości będę reklamować wątek, ale same z [B]sbd[/B] niewiele zdziałamy.

[CENTER] [FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=red]Bardzo prosimy o pomoc!!!![/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/CENTER][/QUOTE]

żeby ściągnąć tu pomoc, wątek musi być jakoś sensownie prowadzony, a tu niestety tego zabrakło - może znajdziecie kogoś kto podejmie się naprostowania sprawy Cielusia...ludzie nie chcą wierzyć komuś na słowo, angażować się w coś o czym niewiele po wątku można wywnioskować
i to jest nieszczęście dla psa, ja tak to widzę, jesli ktos poczuje się urazony, no coż ma prawo...

pomoc na pewno by się znalazła, jesli były by regularne informacje, zdjęcia i rozliczenia
trzymam kciuki żeby to się w koncu udało wyegzekwować