Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wspaniała waidomość-a kiedy zabierzecie Upka:?
jakieś szczegóły?
ja mieszkam też w jednopokojowym z TZ, mam 2 małe pieski i niewidomą Viktorię-z rakiem-radzę sobie jakośc-dziecka nie mam-wychodzę 6 razy dziennie na spacery-3 razy z Viktorią i 3 razy z maluchami-w tym TZ z rana jeden raz-a odzielnie w międzyczasie by sobie swobodnie pospacerowały-nie razem-do tego podawanie leków 2 psom-i tak dalej-więc jak się jest zorgazniowanym to da się radę!!!

Posted

Jestem w kontakcie z Mysia_ ale jeszcze dokladnie nie wiem kiedy przybedzie nam nowy czlonek rodziny. Napewno juz niedlugo maluszek zapomni o schronisku. Bedzie mial ciasno jak nie wiem ale za to nie zabraknie mu milosci. A organizacja to rzeczywiscie podstawa. Pozdrawiamy w oczekiwaniu na puchatka :-)

Posted

oby wszystko się udało.... może poczekajmy na Monię_ , żeby spytać jak coś to kiedy Upuś bedzie mógł do niej przyjechać, wtedy może na watek transportowy zajrzeć... :roll:

Posted

Ja tez mam nadzieje, ze wszystko sie uda i psiulki sie jakos dogadaja! Czekamy na maluszka z niecierpliwoscia. W ten weekend mamy chrzest Krzysia, wiec ten tydzien odpada ale od przyszlego data jest do dogadania. Jeszcze troche cierpliwosci Upusiu!

Posted

Koszi z Rudy Śląskiej też szuka transportu do Warszawy :roll: Może połączyć te dwie sprawy? :razz:
Podaję link do wątku Koszi
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2245137&posted=1#post2245137[/URL]

Posted

Jasne, ze mi pasuje! Wlasciwie prawie caly czas jestem w domu bo siedze z moim malutkim aniolkiem, wiec bede miala na oku psiulki. Mam nadzieje, ze sie polubia!!! Jeszcze raz bardzo dziekujemy za transport dla malutkiego staruszka! :Rose:

Posted

Kastracji narazie nie było (nasza pani weterynarz nie dała rady być w schronisku w piątek), przepraszam Monia , że tak wyszło, ale mam nadzieje, że w poniedziałek już się uda.... :roll:

Posted

Nie ma za co przepraszac!!! Mam nadzieje, ze zabieg sie uda i wszystko bedzie dobrze z malutkim staruszkiem! Mocno trzymamy kciuki za siersciuszka i czekamy na pomyslne wiadomosci :kciuki: