Monia_ Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Tak, tak juz niedlugo zabieramy maluszka. Martwie sie tylko czy damy rade z dwoma psiakami i niemowlakiem w kawalerce, ale co tam jakos to bedzie. Quote
Kara. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Monia normalnie cię kocham kobieto i twojego TZ też (tylko bez głupich myśli A cieszyć porządnie to się będę jak zadziałają emotki ;-):-) Quote
oktawia6 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 wspaniała waidomość-a kiedy zabierzecie Upka:? jakieś szczegóły? ja mieszkam też w jednopokojowym z TZ, mam 2 małe pieski i niewidomą Viktorię-z rakiem-radzę sobie jakośc-dziecka nie mam-wychodzę 6 razy dziennie na spacery-3 razy z Viktorią i 3 razy z maluchami-w tym TZ z rana jeden raz-a odzielnie w międzyczasie by sobie swobodnie pospacerowały-nie razem-do tego podawanie leków 2 psom-i tak dalej-więc jak się jest zorgazniowanym to da się radę!!! Quote
Monia_ Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Jestem w kontakcie z Mysia_ ale jeszcze dokladnie nie wiem kiedy przybedzie nam nowy czlonek rodziny. Napewno juz niedlugo maluszek zapomni o schronisku. Bedzie mial ciasno jak nie wiem ale za to nie zabraknie mu milosci. A organizacja to rzeczywiscie podstawa. Pozdrawiamy w oczekiwaniu na puchatka :-) Quote
Mysia_ Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Może by zmienić tytuł, że szukamy transportu? Tylko, że po 8 października? :) Mam nadzieje, że wszystko się uda.... Quote
oktawia6 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 tak-trzeba dopisać do tytułu wątku-tę prośbę o pomoc i może jeszcze na wątku transportowym? ustawićsię w kolejce już dzisiaj Quote
Mysia_ Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 oby wszystko się udało.... może poczekajmy na Monię_ , żeby spytać jak coś to kiedy Upuś bedzie mógł do niej przyjechać, wtedy może na watek transportowy zajrzeć... :roll: Quote
Monia_ Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ja tez mam nadzieje, ze wszystko sie uda i psiulki sie jakos dogadaja! Czekamy na maluszka z niecierpliwoscia. W ten weekend mamy chrzest Krzysia, wiec ten tydzien odpada ale od przyszlego data jest do dogadania. Jeszcze troche cierpliwosci Upusiu! Quote
Mysia_ Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 no to idę zajrzeć na wątek transportowy :cool3: Quote
paros Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 To trzymam kciuki :thumbs: :thumbs: :thumbs: Jezeli coś dopisać:niewiem: do tytułu - to napiszcie co? Quote
Mysia_ Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 można by było dopisać, że potrzebny transport Zabrze -> Warszawa, koło 13 października :cool3: Quote
paros Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Koszi z Rudy Śląskiej też szuka transportu do Warszawy :roll: Może połączyć te dwie sprawy? :razz: Podaję link do wątku Koszi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2245137&posted=1#post2245137[/URL] Quote
Monia_ Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Podnosze maluszka bo nadal nie wiemy jak do nas dotrze. Quote
Mysia_ Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 właśnie, oby się ten transport dało jakoś zoorganizować.... :roll: Quote
zuzolandia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Słuchajcie ,moge zawiezc te psioki do Wawki ale dopiero 16 pazdziernika,tj w poniedziałek ,mam swietnego kierowce ;-) ... jesli jestescie zainteresowane to piszcie na gg 9819891..... ;-) Quote
Monia_ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Cudownie! Bardzo dziekujemy za propozycje!!! :Rose: Napewno sie odezwiemy. Quote
Mysia_ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Monia pasowało by Ci 16 października? :cool3: było by cudownie :loveu: Quote
Monia_ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Jasne, ze mi pasuje! Wlasciwie prawie caly czas jestem w domu bo siedze z moim malutkim aniolkiem, wiec bede miala na oku psiulki. Mam nadzieje, ze sie polubia!!! Jeszcze raz bardzo dziekujemy za transport dla malutkiego staruszka! :Rose: Quote
Monia_ Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Jak tam Upusiowy zabieg? Mam nadzieje, ze z maluszkiem wszystko dobrze!!! Quote
Mysia_ Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Kastracji narazie nie było (nasza pani weterynarz nie dała rady być w schronisku w piątek), przepraszam Monia , że tak wyszło, ale mam nadzieje, że w poniedziałek już się uda.... :roll: Quote
Patikujek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 To jednak pani Gosia podejmuje się zabiegu??:) Quote
Monia_ Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Nie ma za co przepraszac!!! Mam nadzieje, ze zabieg sie uda i wszystko bedzie dobrze z malutkim staruszkiem! Mocno trzymamy kciuki za siersciuszka i czekamy na pomyslne wiadomosci :kciuki: Quote
Recommended Posts