ALMA2 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jaki kochany wykąpany, czyściutki bidulek;) :loveu:, wyglada jak mały człowieczek taki niezadowolony, ale z taka minką jakby myslał - a ja i tak niedługo coś wymyślę:eviltong:. Zygmusia to można byłoby całować i całować. :p Quote
furciaczek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 I wymyslil....ukradl jedzenie reszty stada, i polknal...doslownie polknal szyjke z kury:crazyeye: Zanim dolecialam mu zabierac szyjka zniknela w gardziole, sie lekko przytkal...myslalam ze zaraz sie udusi:shake: Ale przelknal i jest Ok, ale nocke mam z glowy bo sie bede martwic czy stary zoladek i jelitka to strawia...:shake: Dobrze ze sama szyjka a nie cos wiekszego, kociaty ktorys musial odgryzc i wywalic z wanny gdzie sie rozmrazalo ehh Quote
Iljova Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 To jest bambaryła, ale urwis z niego. Ma pomysły, :-) szaleniec kochany :-) Quote
Aimez_moi Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Numerek ze staruszka pierwsza klasa.....:) Ale Furciaczek nie moze sie nudzic.......:):) Quote
ALMA2 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 to jam może głupi pomysł:oops:, jak Zygmuś cos juz zacznie zmalowywać:evil_lol: , jeść czego mu nie wolno,a co nie jest trujące oczywiście, itd. - to może dać mu spokojnie dokończyć - bo później kochana sie stresujesz.:roll::p Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wydaje mi sie,ze Zygmusia czasem ciezko jest upilnowac.......:):) Quote
furciaczek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Musze odizolowac Zygmunta od kotow bo mu sie w glowce poprzestawialo troszke...wiecie gdze on teraz sypia?? Na szawce! Wskakuje na najnizsza polke i sobie tam spi...z kotami naturalnie...ja go musze sciagac bo boje sie ze spadnie:shake: I na pufe zaczal wskakiwac...co za pies no! Quote
Iljova Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ale masz z nim wesoło ;-) Skąd mu się biorą te pomysły w tej główce ;-)? Szaleniec ;-) Quote
Havanka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Iljova']Ale masz z nim wesoło ;-) Skąd mu się biorą te pomysły w tej główce ;-)? Szaleniec ;-)[/QUOTE] Ilonko, dzięki za link do wątku ! Aż się lżej na duszy robi, kiedy widzi sie taką metamorfozę ! To zdjęcie z pierwszej strony, z przytulonym kotkiem, odpowiada na Twoje pytanie; kto z kim przestaje.....Zygmuś nabiera kocie maniery. Widać lubi towarzystwo kotów z wzajemnością ! Jest uroczy! Quote
Iljova Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Havanka']Ilonko, dzięki za link do wątku ! [/QUOTE] Proszę bardzo :-) [quote name='Havanka'] Aż się lżej na duszy robi, kiedy widzi sie taką metamorfozę ! To zdjęcie z pierwszej strony, z przytulonym kotkiem, odpowiada na Twoje pytanie; kto z kim przestaje.....Zygmuś nabiera kocie maniery. Widać lubi towarzystwo kotów z wzajemnością ! Jest uroczy![/QUOTE] Slodki z niego psiak. Fajnie się czyta takie wiesci prawda Elu? A może to może stworzenie którego do tej pory nikt nie znał ? Piesokot ? ;-) Quote
BUDRYSEK Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 kazdy Psiak ktory byl u mnie na bdt kocha Kociambry!!! :) nie ma innego wyjscia ;) Quote
furciaczek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 To ja sie chyba na miau przeniose z Zygmuntem:evil_lol: Quote
Kocurek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jeszcze troche i zacznie mruczec i pazurki ostrzyc...:) Quote
Aimez_moi Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zygmunt.....:) no co TY.....przeciez TY pies jestes....:) Quote
BUDRYSEK Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [B][IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B] [INDENT][B][COLOR=red]pilnie potrzebny dt...domowy....jutro musze zabrac Go z lecznicy...Mikus z wyrwana lapeczka[/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216486-Wyrwana-noga_Zagłodzony_Ślepy-STARUSZEK_-Dom-Tymczasowy_środki-za-operację!URATUJMY"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2164...ację!URATUJMY[/COLOR][/URL]! [/INDENT] Quote
holly101 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Co u Ciebie Zygmuncie? Czy zmiana czasu Cię obeszła, czy też nie bardzo ;) ? Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ja takze jestem ciekawa jak tam nasz lobuziak?......:) Quote
ALMA2 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Iljova']W kota to się chyba nie zmienił ;-)[/QUOTE] Kto wie:roll:. Ale przecież Fuciuraczek by nam powiedziała i pokazała:eviltong: Quote
furciaczek Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 W kota jeszcze nie, ale nie wiele brakuje:evil_lol: Jak narazie w kwestii zdrowka nic niepokojacegos ie nie dzieje, wiedzie sobie Zygmunt spokojne zycie:loveu: Tylko zmienil miejsce odpoczynkow na takie blizej grzejnika...wspolnie z kotami naturalnie:evil_lol: Quote
Iljova Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Fajnego masz zwierzaka ;-) psokota ;-) A tak poważnie to cieszę się że Zygmuś ma się dobrze i zdrówko dopisuje :) wygłaskaj go w moim imieniu :-) Quote
Recommended Posts