Jump to content
Dogomania

Zygmuś kocha furciaczek a furciaczek Zygmusia :)Żegnaj Zygmusiu :( (*)

Recommended Posts

Posted

Cos ostatnio nic nowego nie wymysla, no moze raz mu cos sie pomylilo i pol dnia chodzil...tylem. Ehhh starosc rozne ma oblicza.
Kota chcial zjesc, a Zgedzia myslala ze on ja memla tak z milosci a ten po prostu chcial ja z poslania wygonic. Kocina sie wila, miziala przytulala a ten wychodzil z siebie. A obsliniona byla niemilosiernie:lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nauczył się żyć bez wspaniałego wzroku i dokazuje pokazując że nie ma znaczenia to czy widzi czy nie :-) czy jest szczeniakiem czy dojrzałym psiakiem, lub nawet staruszkiem ;-) Ludzie niech biorą z niego przykład :-)

Posted

Zygmuś chyba by się nie pogniewał gdyby miał zostać u furciaczek. :-)
*
Trafiłam dzisiaj na coś takiego na kilku wątkach
*
warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

[INDENT][B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3]lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT]

Posted

[quote name='ŚWIAT']"Wesołe jest życie staruszka..":)[/QUOTE]

Taaak...i jego opiekunki jak odkryje ze piesek w nocy zrobil koopke, wlazl w nia i poszwedal sie po calej lazience:evil_lol: Na szczescie nie zdaza sie to czesto i zazwyczaj wytrzymuje do rana:)

Posted

To pewnie wtedy Zygmuś krzyczy na całe gardło: Pańciu gdzie jesteś, :crazyeye:coś tu śmierdziocha i do łap :bluepaw: mi sie przyczepiło, ratunku, ratunku. :eek2:;):p