furciaczek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Cos ostatnio nic nowego nie wymysla, no moze raz mu cos sie pomylilo i pol dnia chodzil...tylem. Ehhh starosc rozne ma oblicza. Kota chcial zjesc, a Zgedzia myslala ze on ja memla tak z milosci a ten po prostu chcial ja z poslania wygonic. Kocina sie wila, miziala przytulala a ten wychodzil z siebie. A obsliniona byla niemilosiernie:lol: Quote
Iljova Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Nie musiała się już sama wylizywać, Zygmuś ja wyręczył ;-) Wesoło z tym Zygmusiem łobuziakiem słodkim ;-) Quote
Aimez_moi Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Wesolo to za malo.....tam jest stan nie do przewidzenia.....:):):) Quote
coronaaj Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='Aimez_moi']Wesolo to za malo.....tam jest stan nie do przewidzenia.....:):):)[/QUOTE] Zygmus rozrabia, a to dobre... Quote
masuimi33 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 hehe staruszek chce pokazać że bardzo żywotny i na wiele go jeszcze stać;) Quote
Iljova Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Zygmuś poprostu odżył i nabrał energii u Furciaczek. To jej zasługa, jej wielkiego serca Quote
Aimez_moi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Zygmus moze marnie widzi......ale ile czuje.....:):):) Quote
Iljova Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Nauczył się żyć bez wspaniałego wzroku i dokazuje pokazując że nie ma znaczenia to czy widzi czy nie :-) czy jest szczeniakiem czy dojrzałym psiakiem, lub nawet staruszkiem ;-) Ludzie niech biorą z niego przykład :-) Quote
furciaczek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Zmiencie tytul bo jest straszny...teraz Zygmunt nie walczy o zycie a cieszy sie zyciem:loveu: Quote
Secia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Furciaczku czy to oznacza, że ten starszy gentleman zostaje na twoich włościach? Quote
Iljova Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Zygmuś chyba by się nie pogniewał gdyby miał zostać u furciaczek. :-) * Trafiłam dzisiaj na coś takiego na kilku wątkach * warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić [INDENT][B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3]lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Super tytul....Zygmus cieszy sie zyciem......:):) Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Aimez_moi']Super tytul....Zygmus cieszy sie zyciem......:):)[/QUOTE] I to jeszcze jak !!! :-) :-) :-) Quote
Aimez_moi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 A ja czekam na dalsze relacje o charakternym staruszku.....:):) Quote
Iljova Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Cześć Zygmusiu :-) On przez to jaki jest pokazuje że nawet będąc wiekowym i nie widząc można cieszyć się życiem :-) Cudowny psiak. Quote
furciaczek Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='ŚWIAT']"Wesołe jest życie staruszka..":)[/QUOTE] Taaak...i jego opiekunki jak odkryje ze piesek w nocy zrobil koopke, wlazl w nia i poszwedal sie po calej lazience:evil_lol: Na szczescie nie zdaza sie to czesto i zazwyczaj wytrzymuje do rana:) Quote
ALMA2 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 To pewnie wtedy Zygmuś krzyczy na całe gardło: Pańciu gdzie jesteś, :crazyeye:coś tu śmierdziocha i do łap :bluepaw: mi sie przyczepiło, ratunku, ratunku. :eek2:;):p Quote
Iljova Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 ;-) to rzeczywiście masz wesoło, nie masz czasu na nudę :-) Quote
Recommended Posts