desktop19 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Udało mi sie namówić pana Marka na wyciągnięcie Angusa z kwarantannika celem zrobienia zdjęć ale kiepskie wyszły;/ nie bardzo sie nadają do ogłoszeń. Angus pięknie chodzi na smyczy, pilnuje się człowieka na spacerze. No i strasznie smutny i zagubiony jest :( Na spacerze byli dziś również Refleks, Hera i Gordon i musze powiedzieć że wszyscy dziś jak zegareczki na smyczy, zero szaleństw, ciągnięcia itp. Refleks na początku troche rozrabiał ale szybko sie wyciszył. Nie dam rady już dziś powklejać im zdjęć. No i czekam na piękną relację z przekazania Gordona, zajrzę tu do was w sobotę i mam nadzieję że mnie cioteczki nie rozczarują :razz: szkoda że nie mogę być w ten weekend w schronie :-( Quote
Romka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Desktop,dzięki za zdjęcia Angusa są super...i za spacerki pozostałych psiaków,szczególnie za Herę...ARGUSIOWA MOŻESZ ROBIĆ ALLEGRO SĄ ZDJĘCIA... Quote
mamanabank Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Romka, masz w subskrypcjach wątek Bronka? Tam jest dużo osób malamutowo-huskych. Może podpowiedziałyby nam czy Angusowi bliżej do huskiego, czy malamuta. Quote
Romka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Juz zapytałam: http://www.dogomania.pl/threads/131725-LANDO-husky-z-Olkusza-potrzebuje-og%C5%82osze%C5%84!!!?p=16204857#post16204857 Quote
argusiowa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 BANEREK i allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1435314394 Quote
mamanabank Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Śliczny banerek i bardzo dobre edukacyjne allegro! Do góry piękny Angusie! Angus jest bardzo smutny i ciągle wyje... Quote
argusiowa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 dałam Angusa do huskyadopcje.pl czy jakoś tak, razem z tym drugim :) zapominam jak ma na imię :) Lando Largo coś na L :) za dużo tych psów na L ostatnio mi wpada w oczy :) Quote
radovan2 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Witam! Jak najbardziej pomozemy w szukaniu domkow dla psiakow czyli Angusia i Largusia.Wrzucimy chlopcow na nasza stronke,zalozymy im watki na forum i porobimy ogloszonka.Kontakt w ogloszeniach w sprawie adopcji bedzie na kogos z naszego serwisu(taki jest wymog).Mam nadzieje ze nie bedzie to dla Was jakis klopot? Potrzebujemy jak najwiecej info o nich i fajne foteczki. Pozdrawiam Ania Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='mamanabank']Śliczny banerek i bardzo dobre edukacyjne allegro! Do góry piękny Angusie! Angus jest bardzo smutny i ciągle wyje...[/QUOTE] Tak,Angus jest bardzo smutny i wyje...wycie jest niesamowite... Quote
mamanabank Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='radovan2']Witam! Jak najbardziej pomozemy w szukaniu domkow dla psiakow czyli Angusia i Largusia.Wrzucimy chlopcow na nasza stronke,zalozymy im watki na forum i porobimy ogloszonka.Kontakt w ogloszeniach w sprawie adopcji bedzie na kogos z naszego serwisu(taki jest wymog).Mam nadzieje ze nie bedzie to dla Was jakis klopot? Potrzebujemy jak najwiecej info o nich i fajne foteczki. Pozdrawiam Ania[/QUOTE] Witaj, bardzo dziękujemy! Informacje i zdjęcia będziemy uzupełniać w pierwszych postach. Quote
argusiowa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 :D no chłopaki przy takiej pomocy mam nadzieję znajdziemy Wam szybko domki :D Quote
radovan2 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 zalozylam juz watek Largo.Prosimy tez o zalogowanie sie na forum aby na biezaca dodawac info. [url]http://forum.shusky.pl/viewtopic.php?p=38341#38341[/url] wieczorkiem zaloze Angusiowi Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='radovan2']zalozylam juz watek Largo.Prosimy tez o zalogowanie sie na forum aby na biezaca dodawac info. [url]http://forum.shusky.pl/viewtopic.php?p=38341#38341[/url] wieczorkiem zaloze Angusiowi[/QUOTE] Bardzo Wam dziękujemy czy fotki z wątków są wystarczające czy macie jakieś specjalne wymagania? Quote
radovan2 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mysle ze fotki sa ok.Jak bedziecie mialy mozliwosc wyciagniecia psiakow z boksu i porobic nowe bez krat to bedzie super. Potrzebuje info o Angusiu.Jaki ma stosunek do samcow,suczek?Mozecie sprawdzic psiaki na kociaki? Czy psy mialy sprawdzane chipy-maja czytnik w schronisku? Jak jest z rezerwacja psa,czy psy sa kastrowane? Quote
mamanabank Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Zdjęcia bez krat Angusa są na poprzedniej stronie. Stosunek do psów sprawdzimy, czytnik w schronisku jest, bo psy opuszczające schron są chipowane, kastrowane też. Rezerwacja teoretycznie jest możliwa, oczywiście nie na kilka miesięcy ;-) Quote
Romka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Na pewno nie mają czipów,jest czytnik w schronisku...Przed adopcją schronisko czipuje psy i kastruje.Jeśli komus spodoba się pies to przed adocją zawsze sprawdzamy domek i dopiero wtedy jest wydawany domkowi ,schronisko sporządza umowę adopcyjną...pozostałe elementy sprawdzimy ale Largo nie lubi samców,pogryzł Astona(już w domu) a Angus warczał przez kraty na suczkę kiedy miał kość...Zdjęcia zrobimy...Largo do ludzi jest super,przytula się... Quote
Romka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jak informuje mnie p.Marek do schroniska trafili ludzie,którzy są prawdopodobnie właścicielami psa,po kwarantannie będzie decyzja w sprawie Angusa...pies rozpoznał ich i wyszedł do nich z budy jak go zawołali... Quote
Romka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dziewczyny nasz Angus to MAJKI i juz jutro jedzie do domu,rozmawiałam telefonicznie z właścicielką psiaka...pani mieszka na Bolimowskiej...psiak czasami jej ucieka jak to haszczak...no to mamy jednego psiaka mniej w schronisku... Quote
Romka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Mamanabank, można jutro zmienić tytuł wątku... Quote
mamanabank Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Łał, to może to jest ten husky, który z obrożą biegał, tylko potem ktoś mu ukradł? W porównaniu z Largo Angus wygląda bardzo dobrze, ma zadbaną sierść, o rety, żeby zechcieli wykastrować psiaka, żeby więcej nie uciekał w okresie cieczek. Mówiłaś Pani o tym? Quote
argusiowa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dziewczyny może warto podsunąc Pani pomysł o zachipowaniu Majkiego? Następnym razem trafi do domu szybciej :) fantastyczne wieści :) Quote
Romka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Będzie umowa a w umowie obowiązek wykastrowania psa i czip oczywiście juz tez będzie miał...zadzwonię do Pani jutro...po podpisaniu umowy... Quote
argusiowa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 :) fajnie:) chociaż jeden psiak trafił na swego właściciela :) mam nadzieję że Pani będzie go lepiej pilnowała:) Quote
perdusia1 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='argusiowa']:) fajnie:) chociaż jeden psiak trafił na swego właściciela :) mam nadzieję że Pani będzie go lepiej pilnowała:)[/QUOTE]Powiem ci Agnieszko, że to nie zawsze jest takie proste..............my ludzie możemy się bardzo starać.........:razz: Quote
Recommended Posts