Iljova Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Awit']Nikt nic nie pisze...Ale my cierpliwie poczekamy....[/QUOTE] Jasne , w końcu znajdzie się ten domek NA ZAWSZE! Quote
ŚWIAT Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Mnie tak żal staruszków..wiadomo żę szczeniaków też szkoda ale taki stareńki pies to żywy wyrzut w stosunku do człowieka który go porzucił Quote
Klaudus__ Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Wena miała zabieg sterylizacji,przy tym wyszło sporo guzków listwy mlecznej... Niestety jeden płat został usunięty w całości... Jednak na drugim też jest ich sporo, nie dało się wszystkiego zrobić na raz. Quote
Iljova Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 A na kiedy przewidziane jest reszta? Biedna sunia. Quote
Awit Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Pewnie jak zagoi się po zabiegu. Biedna Wenusia... Quote
Klaudus__ Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 No niestety biedna strasznie... Tym bardziej,że młoda już nie jest... Zaniedbania wieloletnie wywołane przez Jej "byłego" człowieka my teraz musimy naprawić, wkładając w to wiele trudu i pieniążków... A najbardziej cierpi na tym Ona... :( Quote
ŚWIAT Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Podnoszę watek, jak się czuje staruszka? Quote
Klaudus__ Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Wybaczcie,ale gdzieś umknął mi ten wątek... Pewnie dlatego,że Wena już bezpieczna,a ciągle przybywa nam tych chorych i zagrożonych... Otóż, odezwała się do mnie Pani,która poinformowała mnie o Wenie. Długo nie mogła namówić męża na psa,ale ile można słuchać jednego i tego samego? :haha: Mąż wyraził zgodę i Pani podjechała i zabrała dziewczynę. Czuła się zobowiązana do pomocy znalezienia Jej domu, jednak najbardziej chciała,żeby Wena zamieszkała u Niej. Po Wenie został tylko dług w lecznicy ;-) Może uda mi się któregoś dnia podjechać i porobić fotki. Więcej takich ludzi,a byłoby łatwiej... Quote
Iljova Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 To się uspokoiłam. :-) Ale się cieszę, super! :-) Quote
Recommended Posts