Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyszedł,przyszedł jednak...2 dziewczyny z których jedna zaadoptowała Myszkę...dziewczyna mieszka w bloku,miała do niedawna dużego,starego psiaka,który odszedł...kiedy nadeszła pora dziewczyna rozejrzała się za drugim psiakiem,chciała tylko by był mniejszy od poprzedniego...Myszka ujęła dziewczynę spontanicznością i radością...mamy zaproszenie do nowego domu Myszki,która będzie mieszkać na Os.Kostka...w domu jest małe około 2 letnie dziecko,mam nadzieję,że Myszka zaakceptuje malucha...wszystkiego dobrego mała,odwiedzimy cię w nowym domku...zmieniłam już tytuł wątku...

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

[quote name='Romka']Przyszedł,przyszedł jednak...2 dziewczyny z których jedna zaadoptowała Myszkę...dziewczyna mieszka w bloku,miała do niedawna dużego,starego psiaka,który odszedł...kiedy nadeszła pora dziewczyna rozejrzała się za drugim psiakiem,chciała tylko by był mniejszy od poprzedniego...Myszka ujęła dziewczynę spontanicznością i radością...mamy zaproszenie do nowego domu Myszki,która będzie mieszkać na Os.Kostka...w domu jest małe około 2 letnie dziecko,mam nadzieję,że Myszka zaakceptuje malucha...wszystkiego dobrego mała,odwiedzimy cię w nowym domku...zmieniłam już tytuł wątku...

Jak nas zaprosili to pojechałyśmy z Ewą w odwiedziny.I jeszcze jedno:

Posted

Wszystkie zdjęcia gdyby załadowały się byłyby w takiej konwencji,dom Myszka ma super.Widać,że ludzie ją kochają,troszczą się o nią i mają z nią wspaniały kontakt.Nasz kojocik,jak ktoś ją kiedyś nazwał szalał cały czas zeskakują z kanapy na podłogę i odwrotnie.Poznała mnie,radośnie podskoczyła.Jej opiekunka mówi,ze ma wspaniały kontakt z jej około 2 letnim dzieckiem oraz ze wszystkimi przychodzącymi do nich ludżmi.Jest czysta,miękka i zadbana.Śpi pod łóżkiem albo na łóżku-odpowiedziała na moje pytanie jej opiekunka.Pani powiedziała także,że Myszka jest dość niezależna i czasami próbuje uciekać przez otwarte drzwi,jak zapukałyśmy to pan rozmawiał z nami przez wąsko uchylone drzwi,żeby mała nie uciekła.Przypuszczam,że to jej nawyki z poprzedniego domu gdzie nikt nie zwracał uwagi na to,że pies biega bez opieki, samotnie po ulicy.Podpowiedziałyśmy pani gdzie w Łowiczu można zamówić identyfikator dla psiaka i prosiłyśmy o jego zakupienie.