Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam, ale rzadko piszę, bo nadal chorujemy, choć już powoli zaczynam ogarniać chałupę... Na domiar złego walnął mi kosz w studni i nie mamy wody :(
Łapka niewiele się zmieniła, jest nieco większa, ale ogólnie wielkiej różnicy niż na wcześniejszych zdjęciach nie ma. Jak niektórzy wiedzą, dysponuję tylko komórką, a ostatnio Szami zapomniała aparatu... Jak się wykaraskam, to będę wchodzić częściej i pewnie wrzucę jakieś zdjęcia :)

Posted

ataK, więc podaj mi takie podstawowe informacje na temat suni i telefon kontaktowy do adopcji, jeżeli oczywiście chcesz abym porozwieszała ogloszenia :)

Posted

Uffff... Dopiero teraz, bo wróciłam z pracy koło 21ej... Nie było mnie w domu, kiedy zabierali Łapkę :( Sprawę pilotowała Szami, Łapka będzie mieszkała naprzeciwko niej :) Z tego co wiem, jest już w domku sunia 14-letnia, mam małe obawy, czy jej nasza szalona Łapeczka nie zamęczy... Jutro widzę się z Szami i wypytam dokładniej :)

Posted

ataK napisał(a):
Uffff... Dopiero teraz, bo wróciłam z pracy koło 21ej... Nie było mnie w domu, kiedy zabierali Łapkę :( Sprawę pilotowała Szami, Łapka będzie mieszkała naprzeciwko niej :) Z tego co wiem, jest już w domku sunia 14-letnia, mam małe obawy, czy jej nasza szalona Łapeczka nie zamęczy... Jutro widzę się z Szami i wypytam dokładniej :)

No nie ...ja na datę postu nie spojrzałam....a to jutro juz dzisiaj,super:lol: to kciuków juz nie puszczam,teraz trzymam ,żeby to był ten domek:lol: