Nadziejka Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Zagladam po latach Aramisku jak dobrze jakie cudnosci serca nasze raduja pozdrawiam ogromnie pozdrawiam Quote
gosia.marta Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Halo Ciotki, Aramisek pozdrawia! Nie wiem, czy tu jeszcze ktoś zagląda, czy wszyscy zajęci piesami potrzebującymi domów, ale pomyślałam, że napiszę. Ponieważ Dogomania konsekwentnie nie pozwala mi dodawać zdjęć, tutaj mała galeryjka zdjęć wakacyjnych (i jedno świąteczne, wiadomo które). https://photos.app.goo.gl/iogcm7lfOKhJI0Rl2 Pieseły były w Szkocji, pojeździły rowerem, Aramis wdrapał się na Arthur's Seat w Edynburgu (bardzo był dzielny na tych krótkich nóżkach). Niestety to były ostatnie wakacje Łajusi... odeszła 2 tygodnie temu, z powodu mielopatii (zdiagnozowanej 11 miesięcy temu). Bardzo nam smutno... Aramis tymczasem w zeszłym roku przeszedł operację nogi, bo zerwał sobie więzadło, ale już jest OK. Wcześniej miał też mały zabieg, ponieważ rentgen wykazał, że... ma w nodze kulkę śrutu! (Już wyjętą). Ktoś musiał go postrzelić, zanim do was trafił. Poza tym został dogoterapeutą :) https://forestfarmpeacegarden.wordpress.com/events/upcoming-and-recent-events/ (jak przewiniecie trochę w dół, to zobaczycie Aramiska i jego - i Waszą - historię). No to pozdrawiamy... hau!/woof! 2 Quote
Olena84 Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Ale się cieszę że napisaliście! Wzruszyłam się, żeAramisek jest taki szczęśliwy, taki mały niepozorny psiaczek dostał szansę i ma takie cudowne życie! Quote
Lida Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Pamiętam historię Aramiska. Serce się raduje patrząc na jego szczęsliwą mordkę. Quote
sleepingbyday Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 gosia.marta, dzięki za ściągniecie mnie! ostatnie dwa lata bardzo rzadko wchodziłam na dogo, teraz ciut więcej zaczęłam znów się pojawiać. Ale nie intensywnie, więc gdyby nie twoja wiadomość, to jeszcze długo mogłabym tu nie zajrzeć. co nie znaczy, że Aramisa zapomniałam, tego dżentelmena nie da się zapomnieć :-). Bardzo mi przykro z powodu Łajuni. Moja miłość Zosia odeszła prawie dwa lata temu i wciąż mam kłopot z akceptacją tego faktu. rozumiem, że Wam teraz ciężko... post na FFPG piękny! Nie mówiąc o Aramisie, jest cudny i widać, że kwitnie. A wy razem z nim :-) :-). 1 Quote
gosia.marta Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Jeżeli któraś z Was planuje odwiedzić Londyn, to dajcie znać! Serdecznie zapraszamy, mamy kanapę dla gości. Aramisek na pewno z radością przywita ciotki i pokaże wam wszystkie swoje ulubione zabawki, które pracowicie zakopuje i odkopuje w ogródku, mamle i układa w kupki. W lecie pewnie przyjedziemy do Warszawy, to się odezwę, może się uda na jakis spacer umówić :) 2 Quote
sleepingbyday Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 byłoby super, jak bysmy się spotkali na spacerze! co do Londynu to uważaj z zaproszeniami! nigdy nie byłam, british museum mnie ciagnie i jeszcze ci się zamelduję na kanapę! Quote
gosia.marta Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Ha, ha, zupełnie szczerze zapraszam jak najserdeczniej! Lubimy gości :) Quote
gosia.marta Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Pędząca Kulka :))) https://photos.app.goo.gl/DEBHS7Ul8MWaXib12 (taki to nam śnieg wczoraj spadł. ja już mam dość tej zimy...) 1 Quote
Olena84 Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 38 minut temu, gosia.marta napisał: Pędząca Kulka :))) https://photos.app.goo.gl/DEBHS7Ul8MWaXib12 (taki to nam śnieg wczoraj spadł. ja już mam dość tej zimy...) cudownie poprawia humor Quote
Nadziejka Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Cudenko cudenko stokrosci pozdrawiamy wiosenkowo Quote
gosia.marta Posted April 23, 2018 Posted April 23, 2018 Aramis oficjalnie ma robotę ;) https://www.forestfarmpeacegarden.org/our-team/ (i tak w ogóle zrobię sobie reklamę, jakby co - tę stronę ja zrobiłam, więc jakby ktoś miał zapotrzebowanie na stronkę zrobioną na platformie Squarespace, a nie chciałoby mu się/nie umiał zrobić jej sam, to zapraszam. piszę też teksty po polsku i angielsku). 2 Quote
Olena84 Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 5 godzin temu, gosia.marta napisał: Aramis oficjalnie ma robotę ;) https://www.forestfarmpeacegarden.org/our-team/ (i tak w ogóle zrobię sobie reklamę, jakby co - tę stronę ja zrobiłam, więc jakby ktoś miał zapotrzebowanie na stronkę zrobioną na platformie Squarespace, a nie chciałoby mu się/nie umiał zrobić jej sam, to zapraszam. piszę też teksty po polsku i angielsku). wow super! Quote
gosia.marta Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Halo Ciotki, czy ktoś ma ochotę się spotkać z Aramiskiem w Warszawie (a jeszcze lepiej w Kobyłce pod Warszawą) na spacer po lesie w sobotę 21 lipca? :) 1 Quote
Olena84 Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 9 godzin temu, gosia.marta napisał: Halo Ciotki, czy ktoś ma ochotę się spotkać z Aramiskiem w Warszawie (a jeszcze lepiej w Kobyłce pod Warszawą) na spacer po lesie w sobotę 21 lipca? :) To w Kobyłce czy w Warszawie;)? Quote
Nadziejka Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 zagladamy pooozdrawiamy cmokasy w oczenka i lapenki Aramisiowe 1 Quote
gosia.marta Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 14 godzin temu, Olena84 napisał: To w Kobyłce czy w Warszawie;)? Najlepiej w Kobyłce, bo Aramis będzie niedługo po podróży przez Amsterdam i Berlin, to bym już go nie ciągała do Warszawy (moi rodzice mieszkają w Kobyłce) - ale jeśli nie pasuje, to dojedziemy ;) 1 Quote
Nadziejka Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Pooozrawiamy zow i znow cudnego i Rodzinke kochaniutkiego 1 Quote
Olena84 Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 Dnia 9.07.2018 o 23:34, gosia.marta napisał: Halo Ciotki, czy ktoś ma ochotę się spotkać z Aramiskiem w Warszawie (a jeszcze lepiej w Kobyłce pod Warszawą) na spacer po lesie w sobotę 21 lipca? :) szkoda że nie niedziela:( Quote
Recommended Posts