Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiesz, ja się nie orientuję, ale wydaje mi się, że można by się powoływać, że pies jest "pod opieką" stowarzyszenie charytatywnego, my jesteśmy organizacja pożytku publicznego, więc na pewno nie jest to ogłoszenie komercyjne, aukcje charytatywne na allegro też są bezpłatne,
to jest taka moja skromna sugestia

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam odpowiedź z Metro - można wykupić ogłoszenie - jeden moduł = ok. 400 znaków plus zdjęcie. Cena: Kraków, Trójmiasto, Poznań, Szczecin, Wrocław, Łódź,- pn-czw: 36,90, pt: 49,20; Katowice: pn-czw: 49,20, pt: 73,80; Warszawa: pn-czw: 98,40, pt: 123. 8 miast: pn-czw: 369,00, pt: 492,00 zł.

Oczywiście opcja 8 miast odpada - ale czy myślicie, że Kraków albo Wrocław to dobry pomysł? Czy lepiej Katowice?

Posted

piołun napisał(a):
terytorialnie my należymy pod Katowice, a kulturowo i historycznie pod Kraków, ja bym obstawiała Kraków

A do Krakowa jest dużo dalej? Myślisz, że tam więcej chętnych domków? (aha, ogłoszenie byłoby na tej samej stronie co reszta, ale nie w rubryce cafeanimal)

Posted

do Krakowa 100 km, do Katowic ok. 80 km, w sumie droga chyba taka sama
w Krakowie jest bardzo dużo studentów z Żywca, nawet dojeżdżają codziennie, bo jest bardzo dobra komunikacja PKS

Posted

paulinken napisał(a):
Sklecę jakiś tekst do Metro i wyślę im maila.

napisz dokładnie ile zapłacisz, może zrzucimy się na ogłoszenie, jakby każdy odwiedzający dał 5 zł to by się uzbierało
to tylko propozycja, co Wy na to?

Posted

[quote name='piołun']musisz podać ten kontakt co funkcjonuje na allegro, więc ten z pierwszej strony

[FONT=Times New Roman]kontakt w sprawie adopcji: [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]tel.0796-554-438[/FONT][FONT=Times New Roman]
[SIZE=5][email protected]

ten jest aktualny?
[/FONT]