BUDRYSEK Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Dlaczego wszyscy sie mnie boją ? http://www.dogomania.pl/threads/2124...sie-mnie-boją-( Quote
Lenurek Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Figusiu nich Ci się domek swój przyśni... Quote
BUDRYSEK Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Figus juz w domu...podobno odnalazl Go wlasciciel wczesniej mieszkal w Wieprzu...ja znalazlam Go przd drzwiami piwiarni w browarze...moze sie zgubil? dziwne, ze wlasciciel po 4 latach go dopiero odnalazl...mieszka teraz w K-cach Figusiu mam nadzieje, ze bedziesz szczesliwy.... Quote
piołun Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 na TKB wystawiłam zdjęcia Figusia "Szukam Domu", dwie panie zainteresowały się, że miały kiedyś takiego psa, dziwne, że przez tyle lat nie szukali Figusia w schronisku... Quote
paulinken Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ehhh... oby tylko wszystko było dobrze. Ludzie nie myślą czasem, nie wpadli na to, żeby szukać w schronisku... Quote
Lenurek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Figulku życzę Ci szczęścia...tak długo na to czekałeś:-) Quote
Recommended Posts