Ola&Kora Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote=Cerber;]dzień dobry :D dzięki za koma :)[/quote] Nie ma za co ;) A co ty tak wcześnie na dogo? Spać a nie posty pisać :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Przepraszam za brak nowych foteczek, ale przez ten tydzień mam mnóstwo nauki w tym jutro dwie klasówki :shake: wiec nie mam za bardzo czasu. Przepaszam też że nie pisze komentów u innych, ale po prostu godziny uciekają mi jak piasek przez palce :-( Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Cześć Olek, nic się nie stało, że nie dodajesz fotek. Czasu teraz prawie nikt nie ma, ale dajemy radę :) Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Cerber']Cześć Olek, nic się nie stało, że nie dodajesz fotek. Czasu teraz prawie nikt nie ma, ale dajemy radę :)[/quote] eh narazie jakos rade dajemy ale jest ciezko:-( Ale wkoncu przeciez nikt nie mowil ze bedzie latwo:cool3: Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Argggg :angryy: Jak wreszcie znalazłam czas na dłuższy spacer, na którym chciałam troche fotek porobić to mi tata aparat zabrał i w góry pojechał (w jego pracy bys sponsor) I do tego źle mi z niemca sprawdzian poszedł! Ja sie wykończe :placz: Dwie godziny nad nim siedziałam! I dupa z tego wyszła Quote
Cerber Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A co dostałaś z tego niemca, że tak rozpaczasz????? Quote
Alynkaaa Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Ola&Kora']U mnie kiedyś w sklepie były właśnie takie malutkie obróżki z niewielkimi ćwiekami - idealne dla Figi - no wtedy to już byłby prawdziwy pitbull, a na jej widok stare babcie brałyby na ręce dzieci i krzyczały "niech pani weźmie tego mordercę" :eviltong:[/quote] ooo taaak bylo by bosssssko:):):)...taki maly kiler...juz nie mysleli by ze mala to ciappka:) trochce grozy by wprowadzila na to osiedle:) ale tak na powaznie chcialabym jej sprawic kiedys taka wypasiona obrozke z cwiekami bylo by extra:) Quote
Mysha792 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Mój psiak ma obróżke z ćwiekami, na dodatek jest czarna więc Bianka groźnie w niej wygląda :cool3: Ola&Kora ja też nie mogłam porobić zdięć bo dziwnym trafem mój tata wziął aparat w góry ponieważ miał zaproszenie z firmy (dziwny zbieg okoliczności:cool1: ) Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote=Cerber;]A co dostałaś z tego niemca, że tak rozpaczasz?????[/quote] Jeszcze nie wiem, ale czuje że mi źle poszło. Miałam totalny zanik pamięci, chyba ze stresu. I właściwie to nie rozpaczam, tylko wściekła jestem, bo mogłam zamiast siedzieć tyle nad książkami pójść z Korą na spacer Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote=Mysha792;]Mój psiak ma obróżke z ćwiekami, na dodatek jest czarna więc Bianka groźnie w niej wygląda :cool3: Ola&Kora ja też nie mogłam porobić zdięć bo dziwnym trafem mój tata wziął aparat w góry ponieważ miał zaproszenie z firmy (dziwny zbieg okoliczności:cool1: )[/quote] I czyżby rówinież pojechał do Zakopanego? :P Quote
Mysha792 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 w zakopanym mój tata był w tamten weekend, też firmowo, w ten weekend byli na babiej górze :cool3: Quote
Ola&Kora Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote=Mysha792;]w zakopanym mój tata był w tamten weekend, też firmowo, w ten weekend byli na babiej górze :cool3:[/quote] Też bym tak chciała...co weekend na jakąś wycieczkę...:p Mam chociaż nadzieje że w szkole nam coś zorganizują, ale szczerze w to wątpie :roll: Quote
Cerber Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć :) co słychać, jak tam w szkółce (oddała wam sorka już spr. z niemca? jak tak to co dostałaś?) co tam słychać u naszej gwiady (Kory) ??? Piz, wszystko pisz :) Quote
Ola&Kora Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote=Cerber;]Cześć :) co słychać, jak tam w szkółce (oddała wam sorka już spr. z niemca? jak tak to co dostałaś?) co tam słychać u naszej gwiady (Kory) ??? Piz, wszystko pisz :)[/quote] Z niemca jeszcze nie oddała, ale za to z chemii trzy dostałam :angryy: Liczyłam chciaż na cztery... ale trudno sie mówi i żyje sie dalej, z trójką też sie zdaje :eviltong: No cóż Kora była dzisiaj nad Wisłą i bała sie kamienia :evil_lol: tzn, poziom wody był wysoki i woda przykryła duży kamień tak że tylko czubek nad wode wystawał. A że fale tak fajnie go jeszcze obmywały, że Kora myślała że to jakiś zwierz. No więc skacze wokół niego, skamle, szczeka odskakuje przy większej fali :roll: Normalnie idiotka jakaś :evil_lol: Ale przynajmniej ja miałam ubaw :eviltong: Quote
Cerber Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Ola&Kora']Z niemca jeszcze nie oddała, ale za to z chemii trzy dostałam :angryy: Liczyłam chciaż na cztery... ale trudno sie mówi i żyje sie dalej, z trójką też sie zdaje :eviltong: [/quote] A dziś dostałam 4 z histy :D:D:D z całego napoleona, a za tydzień mamy sprawdzian z 5 tematow m.in. właśnie napoleon będzie ( NO REWOLUCJA FRANCUSKA, ROZBIORY POLSKI, WIOSNA LUDOW W POLSCE ITP.) [quote name='Ola&Kora'] No cóż Kora była dzisiaj nad Wisłą i bała sie kamienia :evil_lol: tzn, poziom wody był wysoki i woda przykryła duży kamień tak że tylko czubek nad wode wystawał. A że fale tak fajnie go jeszcze obmywały, że Kora myślała że to jakiś zwierz. No więc skacze wokół niego, skamle, szczeka odskakuje przy większej fali :roll: Normalnie idiotka jakaś :evil_lol: Ale przynajmniej ja miałam ubaw :eviltong:[/quote] już sobie wyobrażam jak to musiało wyglądać. Ehhhh cała Kora :) Quote
olekg89 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ile dałas za taką fajna obrózke z ćwiekami? Quote
Ola&Kora Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote=olekg18;]Ile dałas za taką fajna obrózke z ćwiekami?[/quote] Albo 35 zł albo 40 zł, nie pamietam dokładnie. W sumie to Kora żadko ją nosi, bo na spacerach lubi bawić się w zapasy z innymi psami, a ćwieki bądź co bądź kłują :evil_lol: Ale znudziły mi sie już szelki, wiec wyprowadzam ją w tej. Jak spotyka znajomego psa, to wtedy bawi się z nim topless :eviltong: Musze kupić jej zwykłą obróżke :p Quote
Alynkaaa Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 a gdzie fotecki????:mad: :mad: :mad: nie ma takich tylko gadu gadu a foteknie widac...ojjj chyba komus sie dostanie....:evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote=Alynkaaa;]a gdzie fotecki????:mad: :mad: :mad: nie ma takich tylko gadu gadu a foteknie widac...ojjj chyba komus sie dostanie....:evil_lol: :evil_lol:[/quote] Błagam, litości... Szkoła na nic mi nie pozwala, ciesze sie że chociaż tą godzinke czasu mam dla Kory. A jak mam wybór, to jednak wole iść z nią na spacer niż "męczyć" się z fotkami ;) Obiecuje że w piątek cosik wrzuce pozdrowionka :* Quote
Cerber Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Alynkaaa']a gdzie fotecki????:mad: :mad: :mad: nie ma takich tylko gadu gadu a foteknie widac...ojjj chyba komus sie dostanie....:evil_lol: :evil_lol:[/quote] No Olka, postaraj sie z fotami. A Ty Alynkaaa mówisz, żeby Ola dała fotki, a sama ich nie dajesz :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
BBeta Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ufff... Ile stron musiałam przejrzeć żeby się jakiegoś zdjęcia doszukać Ale Kora groznie wygląda w tej obroży z ćwiekami :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Cerber']No Olka, postaraj sie z fotami. A Ty Alynkaaa mówisz, żeby Ola dała fotki, a sama ich nie dajesz :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] oj ja juz nadrobilam zaleglosci tak:eviltong: :eviltong: :eviltong: prosze siem mnie nie czepiac:)... uu poiatek to dopiero juutro..... Quote
Ola&Kora Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote=BBeta;]Ufff... Ile stron musiałam przejrzeć żeby się jakiegoś zdjęcia doszukać Ale Kora groznie wygląda w tej obroży z ćwiekami :eviltong:[/quote] Ale mnie wszyscy dobijacie :eviltong: Naprawde nie mam czasu, ale na szczęście jutro piątek wiec odrobie zaległości :p P.S. Dziękuje za odwiedzinki i obiecuje zajrzeć też do ciebie :* P.S. 2 Niedawno wróciłam z teatru. Byłam na kabarecie Ani Mru Mru :p To było fantastyczne :multi: :multi: :multi: Chyba nigdy jeszcze tak się nie uśmiałam. Oni są genialni "Maciej i smok" rządzi! Respekt dla Wójcików!!! Quote
Rul Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 mmmmmmm dużo bym dała, żeby być na ich kabarecie :roll: . A najlepsza jest lalka Romek xD Quote
Recommended Posts