Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote=bellatriks;]tak, chyba Twoi:roll:

Może lepiej Ty się do nas przeprowadzisz?:eviltong:[/quote]

Hmmm, muszę rozważyć propozycję... :eviltong:

Po rozważeniu jest więcej za niż przeciw, ale jeden warunek: zabieram ze sobą mojego szałaputa Korusię :p I tu już słyszę odmowę, bo z Korą to tylko ja moge wytrzymać :evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote=Cerber;]Cześć, a ja mam dziś luzyy bo jutro idę do teatru :DD:D:D:D:D:D:D no i oczywiście lekcji nie mam, więc poodwiedzam wasze galerie :D:D:D:D:D:D[/quote]

A ja dziś miałam luzy - na wycieczce w Toruniu byłam :eviltong: Odwiedziłam planetarium (było super!), potem muzeum przyrodnicze (tam była załamka :-( ) a na końcu ogród zoobotaniczny (najlepsza część programu)
Jeśli będziecie chcięli to wstawie kilka fotek :eviltong:

Posted

[quote name='Cerber']Cześć, a ja mam dziś luzyy bo jutro idę do teatru :DD:D:D:D:D:D:D no i oczywiście lekcji nie mam, więc poodwiedzam wasze galerie :D:D:D:D:D:D[/quote]

hehe ja to w tym tygodniu wyjatkowo jakies luzy mam polowy nauczycieli nie ma lekcje przepadaja:evil_lol:

Luiza na ktora jutro idziecie do teatru bo ja tez ide na 8.00

Posted

No to ja ma chyba lepiej niz wy, bo w poniedzialek byly normalnie lekcje, dzis troszke luzniejsze, jutro idziemy do teatru, pojutrze mamy kamerzyste po trzeciej lekcji, a w piątek jadę sobię na wycieczkę do Częstochowy pomodlić się za maturę i za mamusię, żeby jej się tam w niebie żyło :)

Posted

A gdzie dzisiejsze fotki?:mad:

a btw. Olu właśnie wracam prosto z "Najdziwniejszych komentarzy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 'Co robi piesek' jest po prostu rozbrajające:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote=bellatriks;]A gdzie dzisiejsze fotki?:mad:

a btw. Olu właśnie wracam prosto z "Najdziwniejszych komentarzy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 'Co robi piesek' jest po prostu rozbrajające:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Fotek dziś nie będzie, dopadło mnie lenistwo :eviltong:
"co robi piesek" - wyobrażasz sobie, jak się śmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pół bloku wyszło na balkon zobaczyć, co mnie rozśmieszyło :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']A ja dziś miałam luzy - na wycieczce w Toruniu byłam :eviltong: Odwiedziłam planetarium (było super!), potem muzeum przyrodnicze (tam była załamka :-( ) a na końcu ogród zoobotaniczny (najlepsza część programu)
Jeśli będziecie chcięli to wstawie kilka fotek :eviltong:[/quote]
Ale fajnie naszej kalsy nie chca tam zabrac
[quote name='Ola&Kora']
Tak, Kora dokładnie (prawie bo 21.10.2005 :eviltong: ) rok temu miała zabieg sterylizacji, z czego bardzo się cieszę, mimo iż rodzina do tej pory mi wypomina, że psa zmarnowałam :shake: Ale to nie oni musieli odganiać stada psów, nie musieli chodzić na każdy spacer uzbrojeni w kije, to nie oni musieli całymi dniami ścierać czerwone stępelki z podłogi... I teraz mam spokój :eviltong:[/quote]
ja tez sie ciesze ze nie okazalas sie jedna z tych osob co chca rozmnazac swoje kundle itp itd;)

Posted

[quote=milena182;]Ale fajnie naszej kalsy nie chca tam zabrac [/quote]

My też siłą wymusiliśmy wycieczkę :eviltong:

[quote=milena182;] ja tez sie ciesze ze nie okazalas sie jedna z tych osob co chca rozmnazac swoje kundle itp itd;)[/quote]

Mnie to bardzo wkurza jak ktoś ma suczkę i mówi że nie będzie starylizował bo to krzywda dla psa, a jak bedzie miała cieczke to dopilnuje. A potem nie ma co zrobić z siedmioma szczeniakami i oddaje je do schroniska albo idze utopić we Wiśle :angryy:
Albo ten przeklęty przesąd że suczka przynajmniej raz powinna mieć szczenięta. No szlag człowieka trafia, jak słyszy takie coś :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Fotek dziś nie będzie, dopadło mnie lenistwo :eviltong:
"co robi piesek" - wyobrażasz sobie, jak się śmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pół bloku wyszło na balkon zobaczyć, co mnie rozśmieszyło :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
ja bym sie tarzała po ziemi

Posted

[quote=bellatriks;]ja bym sie tarzała po ziemi[/quote]

No ja to za bardzo nie mogłam, bo jasne spodnie małam, a poza tym jakbym zaczęła się ja tarzać, to Kora tarzałaby się po mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A tu dwie foteczki:

[IMG]http://img434.imageshack.us/img434/5149/sta60027yv7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4595/sta60041vg8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ola&Kora']No ja to za bardzo nie mogłam, bo jasne spodnie małam, a poza tym jakbym zaczęła się ja tarzać, to Kora tarzałaby się po mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A tu dwie foteczki:

[IMG]http://img434.imageshack.us/img434/5149/sta60027yv7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4595/sta60041vg8.jpg[/IMG][/quote]

jak marionetka na sznurkach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote=bellatriks;]A całujesz codziennie tego swojego pajacyka w moim imieniu?:evil_lol: :cool3: :buzi:[/quote]

Yyyyy....:look3: tak...tak... ekhem... no tego....:nerwy: odmawiam zeznań!!! Poczekam na adwokata :eviltong:

Posted

[quote=bellatriks;]czyżbyś była nieprzygotowana do odpowiedzi?[/quote]

Jestem doskonale przygotowana :evil_lol: Korunia wycałowana (przed chwilą ale to szegół :eviltong: ) i na dodatek wymiziana i przy okazji śle lizki tobie i Harasiowi :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Figusiowa niedlugo pojdzie pod objektyw bo dzis miala foszka i nie gadalysmy ze soba:eviltong: wic nei bede jaj fotek robic nie:P?? foh ma swoje prawa i zasady:evil_lol:

chcialam Ci pogratulowac no poprostu boskie foto!!!!
[IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4595/sta60041vg8.jpg[/IMG]
Korka zabujczo tu wyszla!!!:loveu: :loveu: :loveu:
fajnie jej sie 2kielki i poczka swieca jak duzej sie w to wpatruje to nachile nie widac co to za stwor:eviltong:

a szelki wygladaja jak krawat:cool3:

Posted

[quote name='Alynkaaa']
Korka zabujczo tu wyszla!!!:loveu: :loveu: :loveu:
fajnie jej sie 2kielki i poczka swieca jak duzej sie w to wpatruje to nachile nie widac co to za stwor:eviltong:

a szelki wygladaja jak krawat:cool3:[/quote]

Ale ty masz wyobraźnię :eviltong: :eviltong: :eviltong: I dziękuję za miłe słówka ;)
I jeszcze jedno - nie fochaj się na Figusię!!! Ona taka kochana

Posted

[quote name='Ola&Kora']Ale ty masz wyobraźnię :eviltong: :eviltong: :eviltong: I dziękuję za miłe słówka ;)
I jeszcze jedno - nie fochaj się na Figusię!!! Ona taka kochana[/quote]

to ona pierwsza foha rzucila:eviltong: <to tak dla wyjasneinia ze by nie bylo ze to ja taka zla...>