Ola&Kora Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 [quote=bellatriks;]tak, chyba Twoi:roll: Może lepiej Ty się do nas przeprowadzisz?:eviltong:[/quote] Hmmm, muszę rozważyć propozycję... :eviltong: Po rozważeniu jest więcej za niż przeciw, ale jeden warunek: zabieram ze sobą mojego szałaputa Korusię :p I tu już słyszę odmowę, bo z Korą to tylko ja moge wytrzymać :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cześć, a ja mam dziś luzyy bo jutro idę do teatru :DD:D:D:D:D:D:D no i oczywiście lekcji nie mam, więc poodwiedzam wasze galerie :D:D:D:D:D:D Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote=Cerber;]Cześć, a ja mam dziś luzyy bo jutro idę do teatru :DD:D:D:D:D:D:D no i oczywiście lekcji nie mam, więc poodwiedzam wasze galerie :D:D:D:D:D:D[/quote] A ja dziś miałam luzy - na wycieczce w Toruniu byłam :eviltong: Odwiedziłam planetarium (było super!), potem muzeum przyrodnicze (tam była załamka :-( ) a na końcu ogród zoobotaniczny (najlepsza część programu) Jeśli będziecie chcięli to wstawie kilka fotek :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='Cerber']Cześć, a ja mam dziś luzyy bo jutro idę do teatru :DD:D:D:D:D:D:D no i oczywiście lekcji nie mam, więc poodwiedzam wasze galerie :D:D:D:D:D:D[/quote] hehe ja to w tym tygodniu wyjatkowo jakies luzy mam polowy nauczycieli nie ma lekcje przepadaja:evil_lol: Luiza na ktora jutro idziecie do teatru bo ja tez ide na 8.00 Quote
Cerber Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No to ja ma chyba lepiej niz wy, bo w poniedzialek byly normalnie lekcje, dzis troszke luzniejsze, jutro idziemy do teatru, pojutrze mamy kamerzyste po trzeciej lekcji, a w piątek jadę sobię na wycieczkę do Częstochowy pomodlić się za maturę i za mamusię, żeby jej się tam w niebie żyło :) Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote=Alynkaaa;]czesc baby:) :multi: :multi: :multi:[/quote] Cześć ciotka!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może w reszcie wstawisz jakieś zdjątka Figusiowej? ;) Quote
g_o_n_i_a Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [IMG]http://img281.imageshack.us/img281/1913/sta60169kj4.jpg[/IMG] To musiało boleć - widać po minie Cerbera :evil_lol: Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A gdzie dzisiejsze fotki?:mad: a btw. Olu właśnie wracam prosto z "Najdziwniejszych komentarzy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 'Co robi piesek' jest po prostu rozbrajające:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote=bellatriks;]A gdzie dzisiejsze fotki?:mad: a btw. Olu właśnie wracam prosto z "Najdziwniejszych komentarzy" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 'Co robi piesek' jest po prostu rozbrajające:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Fotek dziś nie będzie, dopadło mnie lenistwo :eviltong: "co robi piesek" - wyobrażasz sobie, jak się śmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pół bloku wyszło na balkon zobaczyć, co mnie rozśmieszyło :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']A ja dziś miałam luzy - na wycieczce w Toruniu byłam :eviltong: Odwiedziłam planetarium (było super!), potem muzeum przyrodnicze (tam była załamka :-( ) a na końcu ogród zoobotaniczny (najlepsza część programu) Jeśli będziecie chcięli to wstawie kilka fotek :eviltong:[/quote] Ale fajnie naszej kalsy nie chca tam zabrac [quote name='Ola&Kora'] Tak, Kora dokładnie (prawie bo 21.10.2005 :eviltong: ) rok temu miała zabieg sterylizacji, z czego bardzo się cieszę, mimo iż rodzina do tej pory mi wypomina, że psa zmarnowałam :shake: Ale to nie oni musieli odganiać stada psów, nie musieli chodzić na każdy spacer uzbrojeni w kije, to nie oni musieli całymi dniami ścierać czerwone stępelki z podłogi... I teraz mam spokój :eviltong:[/quote] ja tez sie ciesze ze nie okazalas sie jedna z tych osob co chca rozmnazac swoje kundle itp itd;) Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote=milena182;]Ale fajnie naszej kalsy nie chca tam zabrac [/quote] My też siłą wymusiliśmy wycieczkę :eviltong: [quote=milena182;] ja tez sie ciesze ze nie okazalas sie jedna z tych osob co chca rozmnazac swoje kundle itp itd;)[/quote] Mnie to bardzo wkurza jak ktoś ma suczkę i mówi że nie będzie starylizował bo to krzywda dla psa, a jak bedzie miała cieczke to dopilnuje. A potem nie ma co zrobić z siedmioma szczeniakami i oddaje je do schroniska albo idze utopić we Wiśle :angryy: Albo ten przeklęty przesąd że suczka przynajmniej raz powinna mieć szczenięta. No szlag człowieka trafia, jak słyszy takie coś :angryy: :angryy: :angryy: Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']Fotek dziś nie będzie, dopadło mnie lenistwo :eviltong: "co robi piesek" - wyobrażasz sobie, jak się śmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pół bloku wyszło na balkon zobaczyć, co mnie rozśmieszyło :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ja bym sie tarzała po ziemi Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote=bellatriks;]ja bym sie tarzała po ziemi[/quote] No ja to za bardzo nie mogłam, bo jasne spodnie małam, a poza tym jakbym zaczęła się ja tarzać, to Kora tarzałaby się po mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tu dwie foteczki: [IMG]http://img434.imageshack.us/img434/5149/sta60027yv7.jpg[/IMG] [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4595/sta60041vg8.jpg[/IMG] Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']No ja to za bardzo nie mogłam, bo jasne spodnie małam, a poza tym jakbym zaczęła się ja tarzać, to Kora tarzałaby się po mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tu dwie foteczki: [IMG]http://img434.imageshack.us/img434/5149/sta60027yv7.jpg[/IMG] [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4595/sta60041vg8.jpg[/IMG][/quote] jak marionetka na sznurkach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [B]przesliczne zdjecia:loveu:bardzo smieszne:cool3:[/B] Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [B]Bellatriks [/B]bo ona to jest mój taki pajacyk :loveu: [B]milena182[/B] dziękuję ;) Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='Ola&Kora'][B]Bellatriks [/B]bo ona to jest mój taki pajacyk :loveu: [/quote] A całujesz codziennie tego swojego pajacyka w moim imieniu?:evil_lol: :cool3: :buzi: Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote=bellatriks;]A całujesz codziennie tego swojego pajacyka w moim imieniu?:evil_lol: :cool3: :buzi:[/quote] Yyyyy....:look3: tak...tak... ekhem... no tego....:nerwy: odmawiam zeznań!!! Poczekam na adwokata :eviltong: Quote
bellatriks Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']Yyyyy....:look3: tak...tak... ekhem... no tego....:nerwy: odmawiam zeznań!!! Poczekam na adwokata :eviltong:[/quote] czyżbyś była nieprzygotowana do odpowiedzi? Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote=bellatriks;]czyżbyś była nieprzygotowana do odpowiedzi?[/quote] Jestem doskonale przygotowana :evil_lol: Korunia wycałowana (przed chwilą ale to szegół :eviltong: ) i na dodatek wymiziana i przy okazji śle lizki tobie i Harasiowi :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Figusiowa niedlugo pojdzie pod objektyw bo dzis miala foszka i nie gadalysmy ze soba:eviltong: wic nei bede jaj fotek robic nie:P?? foh ma swoje prawa i zasady:evil_lol: chcialam Ci pogratulowac no poprostu boskie foto!!!! [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/4595/sta60041vg8.jpg[/IMG] Korka zabujczo tu wyszla!!!:loveu: :loveu: :loveu: fajnie jej sie 2kielki i poczka swieca jak duzej sie w to wpatruje to nachile nie widac co to za stwor:eviltong: a szelki wygladaja jak krawat:cool3: Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 [quote name='Alynkaaa'] Korka zabujczo tu wyszla!!!:loveu: :loveu: :loveu: fajnie jej sie 2kielki i poczka swieca jak duzej sie w to wpatruje to nachile nie widac co to za stwor:eviltong: a szelki wygladaja jak krawat:cool3:[/quote] Ale ty masz wyobraźnię :eviltong: :eviltong: :eviltong: I dziękuję za miłe słówka ;) I jeszcze jedno - nie fochaj się na Figusię!!! Ona taka kochana Quote
keleris Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 super zdjatka widze ze spacerek byl bardzo udany pozdrawiam :D Quote
Alynkaaa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ale ty masz wyobraźnię :eviltong: :eviltong: :eviltong: I dziękuję za miłe słówka ;) I jeszcze jedno - nie fochaj się na Figusię!!! Ona taka kochana[/quote] to ona pierwsza foha rzucila:eviltong: <to tak dla wyjasneinia ze by nie bylo ze to ja taka zla...> Quote
Recommended Posts