Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, siedze, odrabiam lekcje a Kora śpi obok i strasznie śmierdzące bąki puszcza... :help1: :grab: :madgo: :Help_2: :wallbash: :lmaa: :angryy: :mad: No ale cóż...:shithappens:

Posted

[quote name='Ola&Kora']O rany, siedze, odrabiam lekcje a Kora śpi obok i strasznie śmierdzące bąki puszcza... :help1: :grab: :madgo: :Help_2: :wallbash: :lmaa: :angryy: :mad: No ale cóż...:shithappens:[/quote]
tez tak czesto mam...wspolczuje.........

Posted

[quote name='Ola&Kora']O rany, siedze, odrabiam lekcje a Kora śpi obok i strasznie śmierdzące bąki puszcza... :help1: :grab: :madgo: :Help_2: :wallbash: :lmaa: :angryy: :mad: No ale cóż...:shithappens:[/quote]
:turn-l: :turn-l: :turn-l:
Sorry ;] Wiem, że nie można śmiać się z cudzego nieszczęścia :eviltong:

Posted

ola to masz miła atmosfere przy lekcjach :cool3:

[IMG]http://img152.imageshack.us/img152/6611/sta60062px7.jpg[/IMG]
sliczna fota <- ona sie chyba zawiesiła w czasie ;)

Posted

[quote=KaRa_TC;][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/3135/sta60081eb3.jpg[/IMG]
Cielaczek coś z pańcią nie chce pozowac:lol: :lol:[/quote]

Tak wiem :oops: Na tym zdjęciu Kora wyszła tak jakbym ją dusiła... :eviltong:
Ale koleżanka nie za bardzo umiała sie posługiwać aparatem :eviltong: a Korze nie za bardzo chciała czekać spokojnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Tak wiem Na tym zdjęciu Kora wyszła tak jakbym ją dusiła... [/quote]
Dobra dobra przyznaj sie od razu że chciałas zrobić krzywde biednej Korce :evil_lol:
Zdjęcia boskie, nie było mnie u was bardzo długo, cóż - szkoła :(

Posted

[quote=:: FiGa ::;]Dobra dobra przyznaj sie od razu że chciałas zrobić krzywde biednej Korce :evil_lol:
Zdjęcia boskie, nie było mnie u was bardzo długo, cóż - szkoła :([/quote]

Ja cie rozumiem, nawet na chrzciny do rodziny nie pojechałam bo musze sie uczyć :/

Posted

Mam małe pytanko do wszystkich... może troszke głupkowate, ale dręczy mnie już od jakiegoś czasu...

Co to za zwierzę?????

[IMG]http://img509.imageshack.us/img509/1074/tapetkikoty160ch0.jpg[/IMG]

Ja nigdy takiego nie widziałam, zastanawiałam sie nad jenotem, ale one mają inne ubarwienie. Nie mam pojęcia co to za gatunek, ale może ktoś z was będzie wiedział.
Wiem, że to głupie pytać sie o takie rzeczy...

Posted

ja nie mam pojecia , dla mnie to jakis psowaty :) albo szczurawaty cos jak opos moze <nie wiem>
Ola ale ty chyba zamiast zdjec jakis ... zwierzaków to zdjecia Kory powinnaś wstawić, no chyba ze ja pomyliłam galerie to juz inna sprawa :)

Posted

[quote=Usia;]ja nie mam pojecia , dla mnie to jakis psowaty :) albo szczurawaty cos jak opos moze <nie wiem>
Ola ale ty chyba zamiast zdjec jakis ... zwierzaków to zdjecia Kory powinnaś wstawić, no chyba ze ja pomyliłam galerie to juz inna sprawa :)[/quote]

Potaram sie dzisiaj cosik wstawić ale na razie nie posiadam aparatu, poza tym dogomania mi jakoś tak dziwnie działa :/