Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zakochałam się :loveu:
[url]http://img33.imageshack.us/img33/7138/sn852845n.jpg[/url]
[url]http://img231.imageshack.us/img231/9458/sn852851.jpg[/url]

a jelonki Fifiki są bardzo fajne:lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Ooo widze ze zabawka sie spodobala :D[/QUOTE]
Bardzo się spodobała, szkoda że jest tylko jedna, kupiłam dzisiaj specjalnie jeszcze piłeczkę nową żeby każda miała coś nowego, jednak była wojna o wielorybka.

[quote name='Molowe']zakochałam się :loveu:
[url]http://img33.imageshack.us/img33/7138/sn852845n.jpg[/url]
[url]http://img231.imageshack.us/img231/9458/sn852851.jpg[/url]

a jelonki Fifiki są bardzo fajne:lol:[/QUOTE]
W moim nieuczesanym straszydle?:)
Kolorystycznie jak dla mnie bomba:)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Przyjedź, na poranną kawę albo herbatkę się załapiesz. Burka i tak nie oddam;)[/QUOTE]
Herbate, bo nie wiem jak mozna pic kawe :mad:

Jak nie oddasz to sila wezme :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']Herbate, bo nie wiem jak mozna pic kawe :mad:

Jak nie oddasz to sila wezme :diabloti:[/QUOTE]

Dobrze, będzie herbata i jakieś ciastko do tego:)
Co do siłowego odbierania uprzedzam że będziemy stawiać opór i ja i burek;)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Czekam, na wszelki wypadek spakuje rzeczy burka;)[/QUOTE]
No spakuj bo potem to ja prom szybko i nie bedzie czasu pakowac :diabloti:ale nie martw sie dam jej surowe miesko, sherry sie podzieli zabawkami, bedzie zagryzanko :loveu: bedzie w szwedzkim raju :loveu:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Tak, tak wszystko łacznie z legowiskiem spakuje i 16 obrożami:diabloti:, tylko nie wiem czy fifke też bo ona za Leną pójdzie. Masz miejsce na dwa dodatkowe burki i ich akcesoria:diabloti:[/QUOTE]
Tak, beda mieszkac w schowku na gorze :diabloti: Bo nie wiem czy w lozku Sherry im odda kolderke :diabloti:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jak do schowka to się nie zgadzam, to psie ksieżniczki im się łóżko należy:)[/QUOTE]
Ale ja im chociaz dam surowe mieso a nie jakies suche kuleczki:mad::diabloti: Pogadam z Sherry dzisiaj, powinna sie zgodzic jak zobaczy ksiezniczki :loveu:

Posted

Bo w schowku to sobie miotły itp. możesz trzymać a nie moje księżniczki. Lena by się obraziła, śpi teraz na mojej poduszce zwinięta w kłębuszek. Pogadaj z Sherry ma odstąpić kawałek łóżka nowym piesiom.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Bo w schowku to sobie miotły itp. możesz trzymać a nie moje księżniczki. Lena by się obraziła, śpi teraz na mojej poduszce zwinięta w kłębuszek. Pogadaj z Sherry ma odstąpić kawałek łóżka nowym piesiom.[/QUOTE]
A maja jakies wymagania co do poscieli? ma byc satynowa? :diabloti:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Tylko satyna, nie wyobrażam sobie księżniczek w byle bawełnie, a wypełnienie ma być z gęsiego puchu:)
Dobra ja już kończę bo jak ktoś to przeczyta to pomyśli że mi na rozum padło:D[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Bardzo się spodobała, szkoda że jest tylko jedna, kupiłam dzisiaj specjalnie jeszcze piłeczkę nową żeby każda miała coś nowego, jednak była wojna o wielorybka.

W moim nieuczesanym straszydle?:)
Kolorystycznie jak dla mnie bomba:)[/QUOTE]

Tak w Twoim nieuczesanym straszydle jest boska i przesłodka i nie wiem o co sie Pańcia tak czepia hmmm ? :D

[B]deer_1987 [/B] nie uda się przyjechać to ja jestem druga w kolejce po kochane :loveu:księżniczki

Posted

[B]rashelek[/B] dobra to jesteś trzecia w kolejce a i tak bez szans bo jak już będą u mnie to ich nie oddam :evil_lol:

Kasi i Lena coś się nie odzywa chyba się biedna załamała że handel jej psami tu robimy:cool3: