taxelina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ooo widze ze zabawka sie spodobala :D Quote
Molowe Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 zakochałam się :loveu: [url]http://img33.imageshack.us/img33/7138/sn852845n.jpg[/url] [url]http://img231.imageshack.us/img231/9458/sn852851.jpg[/url] a jelonki Fifiki są bardzo fajne:lol: Quote
Kasi i Lena Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 [quote name='deer_1987']Ooo widze ze zabawka sie spodobala :D[/QUOTE] Bardzo się spodobała, szkoda że jest tylko jedna, kupiłam dzisiaj specjalnie jeszcze piłeczkę nową żeby każda miała coś nowego, jednak była wojna o wielorybka. [quote name='Molowe']zakochałam się :loveu: [url]http://img33.imageshack.us/img33/7138/sn852845n.jpg[/url] [url]http://img231.imageshack.us/img231/9458/sn852851.jpg[/url] a jelonki Fifiki są bardzo fajne:lol:[/QUOTE] W moim nieuczesanym straszydle?:) Kolorystycznie jak dla mnie bomba:) Quote
aganela Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Lena to bardzo ciekawy mix,ciekawe jakich ras? Bo Fifka to widać ,że spanielowata,a Lenka takka jakby wymieszana...;) Quote
Kasi i Lena Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Nie mam pojęcia jaka mieszanka wybuchowa siedzi w Lenie, to taki zwykły burek, może trochę terrierowaty. Fifka jest pół spanielem, pół nie wiadomo czym. Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Gdzie tam burek, ja Ci dam :mad: zaraz po nia przyjade :mad: Quote
Kasi i Lena Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Przyjedź, na poranną kawę albo herbatkę się załapiesz. Burka i tak nie oddam;) Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Przyjedź, na poranną kawę albo herbatkę się załapiesz. Burka i tak nie oddam;)[/QUOTE] Herbate, bo nie wiem jak mozna pic kawe :mad: Jak nie oddasz to sila wezme :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='deer_1987']Herbate, bo nie wiem jak mozna pic kawe :mad: Jak nie oddasz to sila wezme :diabloti:[/QUOTE] Dobrze, będzie herbata i jakieś ciastko do tego:) Co do siłowego odbierania uprzedzam że będziemy stawiać opór i ja i burek;) Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ja mysle ze jak przyniose TOTW to pojdzie chetnie za mna :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='deer_1987']Ja mysle ze jak przyniose TOTW to pojdzie chetnie za mna :diabloti:[/QUOTE] Myslę że nie, przynieś żwacze wołowe to będzie sprzedana:D Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Myslę że nie, przynieś żwacze wołowe to będzie sprzedana:D[/QUOTE] Zalatwione, to zaraz bede! Quote
Kasi i Lena Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Czekam, na wszelki wypadek spakuje rzeczy burka;) Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Czekam, na wszelki wypadek spakuje rzeczy burka;)[/QUOTE] No spakuj bo potem to ja prom szybko i nie bedzie czasu pakowac :diabloti:ale nie martw sie dam jej surowe miesko, sherry sie podzieli zabawkami, bedzie zagryzanko :loveu: bedzie w szwedzkim raju :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Tak, tak wszystko łacznie z legowiskiem spakuje i 16 obrożami:diabloti:, tylko nie wiem czy fifke też bo ona za Leną pójdzie. Masz miejsce na dwa dodatkowe burki i ich akcesoria:diabloti: Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Tak, tak wszystko łacznie z legowiskiem spakuje i 16 obrożami:diabloti:, tylko nie wiem czy fifke też bo ona za Leną pójdzie. Masz miejsce na dwa dodatkowe burki i ich akcesoria:diabloti:[/QUOTE] Tak, beda mieszkac w schowku na gorze :diabloti: Bo nie wiem czy w lozku Sherry im odda kolderke :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Jak do schowka to się nie zgadzam, to psie ksieżniczki im się łóżko należy:) Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Jak do schowka to się nie zgadzam, to psie ksieżniczki im się łóżko należy:)[/QUOTE] Ale ja im chociaz dam surowe mieso a nie jakies suche kuleczki:mad::diabloti: Pogadam z Sherry dzisiaj, powinna sie zgodzic jak zobaczy ksiezniczki :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Bo w schowku to sobie miotły itp. możesz trzymać a nie moje księżniczki. Lena by się obraziła, śpi teraz na mojej poduszce zwinięta w kłębuszek. Pogadaj z Sherry ma odstąpić kawałek łóżka nowym piesiom. Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Bo w schowku to sobie miotły itp. możesz trzymać a nie moje księżniczki. Lena by się obraziła, śpi teraz na mojej poduszce zwinięta w kłębuszek. Pogadaj z Sherry ma odstąpić kawałek łóżka nowym piesiom.[/QUOTE] A maja jakies wymagania co do poscieli? ma byc satynowa? :diabloti: Quote
Kasi i Lena Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Tylko satyna, nie wyobrażam sobie księżniczek w byle bawełnie, a wypełnienie ma być z gęsiego puchu:) Dobra ja już kończę bo jak ktoś to przeczyta to pomyśli że mi na rozum padło:D Quote
taxelina Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Tylko satyna, nie wyobrażam sobie księżniczek w byle bawełnie, a wypełnienie ma być z gęsiego puchu:) Dobra ja już kończę bo jak ktoś to przeczyta to pomyśli że mi na rozum padło:D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Molowe Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Bardzo się spodobała, szkoda że jest tylko jedna, kupiłam dzisiaj specjalnie jeszcze piłeczkę nową żeby każda miała coś nowego, jednak była wojna o wielorybka. W moim nieuczesanym straszydle?:) Kolorystycznie jak dla mnie bomba:)[/QUOTE] Tak w Twoim nieuczesanym straszydle jest boska i przesłodka i nie wiem o co sie Pańcia tak czepia hmmm ? :D [B]deer_1987 [/B] nie uda się przyjechać to ja jestem druga w kolejce po kochane :loveu:księżniczki Quote
rashelek Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Nie, nie, burki moje! Ja chce, ja chce, ja chce! Będziemy się bić :evil_lol: Lena :loveu: Fifi :loveu: Quote
Molowe Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [B]rashelek[/B] dobra to jesteś trzecia w kolejce a i tak bez szans bo jak już będą u mnie to ich nie oddam :evil_lol: Kasi i Lena coś się nie odzywa chyba się biedna załamała że handel jej psami tu robimy:cool3: Quote
Recommended Posts