Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

100 lat, 100 lat niech żyje, żyje naaaaaaaaam! :new-bday: Ucałuj Lenkę od Lenki i ode mnie :) A to od nas: :tort: :D
[COLOR=magenta]Wszystkiego najlepszego, Lenciu! [/COLOR]:loveu:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='A&L']100 lat, 100 lat niech żyje, żyje naaaaaaaaam! :new-bday: Ucałuj Lenkę od Lenki i ode mnie :) A to od nas: :tort: :D
[COLOR=magenta]Wszystkiego najlepszego, Lenciu! [/COLOR]:loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy, Lena dostała na urodziny paczkę żwaczy wołowych i właśnie jednego konsumuję w pokoju (ależ to śmierdzi) :)
Mam zamiar kupić jej (tzn. sobie bo psu wszystko jedno w czym chodzi) jakieś nowe szelki albo obroże ale nie mam pomysłu co chce. Chyba muszę zrobić maraton po miejscowych zoologach, może coś wypatrzę ciekawego.

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Wszystkiego najlepszego dla Lenusi!!! :new-bday:
Wymiziaj ją ode mnie porządnie :loveu: :tort:[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']100 lat i od nas!![/QUOTE]

[quote name='martaipieski']100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

W imieniu solenizantki dziękuję wszystkim za życzenia.
My już po zakupach, kupiłyśmy jeszcze więcej suszonych śmierdzieli;) i nowe szelki-to prezent bardziej dla mnie;)

Posted

[quote name='lenka13'][color=purple]wszystkiego najlepszego dla lenki!![/color][/QUOTE]

Dziękuje

A to Lenka w nowym nabytku jej to zwisa co ma na sobie ale moja próżność musi się pochwalić;)

[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/4182/sn852264.jpg[/IMG]

[IMG]http://img823.imageshack.us/img823/4443/sn852263.jpg[/IMG]

Guest papillonek
Posted

Takie śliczne ,ze na pewno jej nie zwisa :)

Posted

[quote name='Illusion']Wszystkiego najlepszego! :multi:
Super lupiny :).[/QUOTE]

[quote name='Asia&Luna']100 lat Lenko!
Głaski dla solenizantki :):)[/QUOTE]

[quote name='papillonek']Takie śliczne ,ze na pewno jej nie zwisa :)[/QUOTE]

[quote name='Misia&Ruby']Piękne szeleczki :)[/QUOTE]

Dziękujemy za życzenie i za podziwianie szeleczek:);)

Z dzisiejszego spaceru, tylko dwa bo jak zwykle zapomniałam baterii naładować i aparat padł:roll:

[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/8638/sn852277.jpg[/IMG]

[IMG]http://img545.imageshack.us/img545/9312/sn852276.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='A&L']Śliczne szeleczki kupiłaś :)[/QUOTE]
[quote name='cocker_damian']Boskie szelki te kolory i wzory po prostu cudne :D[/QUOTE]
Dzięki też mi się bardzo podobają choć zdjęcia nie oddają ich uroku, one są z takiej błyszczącej taśmy i wychodzą na zdjęciu jaśniejsze niż są w rzeczywistości.
[quote name='deer_1987']skad ja to znam z bateria..[/QUOTE]
Ja kiedyś naładowałam baterie, spakowałam aparat.Wyciągam na spacerze, nie chce się włączyć, popsuł się czy co? ale taki jakiś lekki jest otwieram klapkę a tu baterii brak, zostały w domu:)
[quote name='rasowa2410']Ale się spóźniłam :( Sto lat ode mnie i Kapsla! :bday::BIG::tort:
:cunao: Szelki są fantastyczne.[/QUOTE]
Nie spóźniłaś się, dziękujemy za życzenia:)

Posted

ja kiedys tak mialam ze wzielam aparat porobilam zdjecia wyswietlily sie (bo to tak jest czasem w lustrzance ze sie pojawia zdjecie ale nie zapisuje) i w ogole napstrykalam duzo.. wrocilam a tu nie ma karty... dlatego w moim aparacie wlaczylam opcje zeby pisal ze nie ma karty :razz:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Też dobre, pewnie się ucieszyłaś po powrocie do domu;)[/QUOTE]
Tak bardzo... szczegolnie ze juz tam nigdy nie wrocilysmy, akurat raz jedny moglam tam byc

Posted

:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:Spóźnione życzenia od mas LENA 100 LAT ode mnie i Dotki :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
:new-bday::new-bday::new-bday:

a szele cudne:D !

Guest papillonek
Posted

Nam się dzisiaj wyłamało zapięcie w szelach i idziemy drugie kupić :evil_lol:
To też zapraszamy jutro na podziwianie :cool3: