Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olga7']Tu tez odwiedzam także i Pepe.Pozdr.Mialam być wczesniej,wiem.[/QUOTE]

Najnowsze wiesci z DT ...:razz::razz:

"....
u nas zimna ciąg dalszy. Martwie sie trochę, bo wydaje mi się, że Pepe zaczyna :-(:-(pokasływać. Musiała ta temperatura i jego przechłodzić. Masakra po prostu. Jeżeli będzie się kaszel utrzymywał, to czeka nas wizyta u lekarza. Na razie nie ma powodów do obaw: mały je i pije normalnie, nie jest ospały, ani osłabiony.

fryzjera, to załatwimy po tym najgorszym zimnie, dobrze? Na prawdę się martwię, że jak one będą takie łysolki, to się pozaziębiają, a dopiero dochodzą do siebie po schronisku. Pepe wychodzi w kubraczku, ale to mało daje.

:shake::shake:A Pepe...jak to Pepe. Wszystko ma być pod jego dyktando. Dobrze, ze to mały psiak, bo nieźle by nas ustawiał, gdyby jego waga wynosiła ok. 30 kg.;) Musze z nim do weterynarza pojechać i zważyć, bo wydaje mi się, że przytył u mnie.

Jak tylko zakończy się sprawa z kastracją Jokiego, to zamówię im wizytę u dr Garncarza, zgadzasz się na takie rozwiązanie?...."

Oczywiscie pojade do Dr Garncarza zeby zobaczyc co sie da zrobic ze wzrokiem.

Pepe jak moj Bully ciagle cos mu przeszkadza Bully gryzie , stary dziad..konczy w maju 13 lat...

Posted

[quote name='anita_happy']Pepe - moze byc kontakt do mnie ... Joki - chyba nie - bo nie znam psa....juz mi sie myla..jak ludzie dzwonią...[/QUOTE]

To podaj telefon email...do Jokiego to chyba Monika....???

Posted

[quote name='kazik132']Witam i ja!Jestem na zaproszenie coronaaj:)Jeszcze nie przeczytałam wątku,ale żeby mi nie zniknął,zapiszę sobie.Poczytam wieczorkiem![/QUOTE]

Dziekujemy za odwiedziny...wklejony na 25 domkow...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domków-chce-kudłatego-psa-Proszę-NIE-pisać-na-tym-wątku!?p=16411859#post16411859[/URL]

Posted

Mam wiesci , pare zdjec..ale jakas Silverr..cos tam , nie jestem w stanie odrazu skopiowac...musze pokombinowac..cos z Picassa albo Fotosikiem..

Wiesci z DT...

"......
lekarz powiedział, żeby Pepka nie kastrować. Bo on staruszek. Nie powiem siły i ochotę, to on ma;), ale zawsze w tym wieku taki zabieg to ryzyko.

Chłopakom w ogóle trudno robić zdjęcia, bo Joki z powodu ślepoty kręci łebkiem i tak nas namierza-tzn. słuchając, gdzie idziemy, czy skąd dobiegają nasze głosy, a Pepe to królewicz. jak nie chce, to nie ma zmiłuj. Mówię Ci, jakie cyrki były ze strzyżeniem. Mąż mu podsuwał przysmaki do pyszczka, a ja starałam się strzyc. Bo ten mały wariat chciał mnie gryźć. On w ogóle wszystkich gania:) I psy, i koty, i mojego męża:D

Alu, po kaszlu Pepe ani śladu. Mówię Ci, jak on się rozkręcił. Ja z nim na początku, jak z jajeczkiem się obchodziłam, papkę do jedzenia dawałam. A to normalny pies, dzielny, charakterny, choć strasznie mikry:)

Szelki powinny być dobre...."

Dostalam zdjecia ale mam problem z wklejeniem..jakas Silver..cos tam musze pokombinowac...

Dzieki Dt za wiesci i zdjecia..

Posted

[quote name='lilith27']czy on jest na forum stricte rasowym???? pudelkowym???????[/QUOTE]

Nasze pudle nie sa z papierami...wywalone, odrzuty z pseudo, etc......to nie jest watek pudli rasowych...te maja dobre domki..., rasowe jezdza na wystawy...

Zobacz na aviatorki, banerki cioteczek co maja te rasowe z dobra metryczka...moje dwa TCup sa rasowe ale hodowca meksykanski...papiry mnie nie potrzebne bo uratowane od hodowcy...

Posted

Pepe, jak zastukasz do mnie w kwietniu, to cię jednorazowo wspomogę groszem, w marcu już nie... Warto chyba na pierwszą stronę wrzucić fotki z 3 i 4 (linki do najładniejszych choćby).