Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe wiesci z DT...

Pepe jest niemożliwy. Mały krasnal, ale rządzi. Nie mogę mu oczu zakroplić, uczesać go nie mogę, ostrzyc, bo mnie chce gryźć. Tak, to miziak i mała maskotka. Ale charakterny jest bardzo. On nawet nie zdaje sobie sprawy, że waży coś koło 4kg, a ja jestem 15 razy większa (no cięższa na pewno) od niego:) Wcina saszetki dalej dla szczeniaków. Dobrze się czuje. 0 problemów zdrowotnych. Z resztą widziałaś wyniki krwi...Stary, ale jary...Rozbójnik jeden:)

Stary ale jary....super no domeczek powinien sie jakis znalesc...

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='sylwija']dobre zdjęcia i chwytliwy tekst ;)[/QUOTE]

Tak jak wroce z rozjazdow 15 sierpnia to beda zdjecia. Sorki za milczenie ale bylismy na Mazurach, teraz w Sopocie, jestem w hotelach i nie zawsze jest dostep do internetu...

Posted

Nero pozdrawia cioteczki i potwierdza,że PePe to mały rozbójnik!!
Może ktoś zechce oddać swój głos na mnie w ankiecie miau i dogo do głosowania w krakvecie to zapraszam-poz.3 na liście Joanna Bućko z Sokółki

Posted

[quote name='Asencja']Nero pozdrawia cioteczki i potwierdza,że PePe to mały rozbójnik!!
Może ktoś zechce oddać swój głos na mnie w ankiecie miau i dogo do głosowania w krakvecie to zapraszam-poz.3 na liście Joanna Bućko z Sokółki[/QUOTE]

No moze i maly rozbojnik Pepe tez w koncu znajdzie domeczek jak Bingus..oczywiscie zaglosuje podaj link..

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kamila Proc']juz po glosowaniu i sie nie udalo[/QUOTE]
Trudno trzeba powalczyc w przyszlym miesiacu....ja mam za to lepsze wiadomosci...moze Pepe szykuje sie domek ale nie mozna zapeszac. Mam nadzieje, ze Pepe lubi sunie pudlowata bardzo przyjacielska chociaz slepa..

Posted

Pomóżcie w szukaniu domu dla Luki [url]http://www.dogomania.pl/threads/213204-LUKA-quot-Brakuje-czasem-s%C5%82%C3%B3w-by-m%C3%B3wi%C4%87-jak-smutno-jest-gdy-kogo%C5%9B-brak...-quot?p=17477409#post17477409[/url]