sylwija Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 super :) to czekamy na zdjęcia, dalej Pepe rządzi ;) ? Quote
coronaaj Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [B]Prosze glosujcie na nasza dzielna Pipi/[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-lipiec[/URL] Quote
coronaaj Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Nowe wiesci z DT... Pepe jest niemożliwy. Mały krasnal, ale rządzi. Nie mogę mu oczu zakroplić, uczesać go nie mogę, ostrzyc, bo mnie chce gryźć. Tak, to miziak i mała maskotka. Ale charakterny jest bardzo. On nawet nie zdaje sobie sprawy, że waży coś koło 4kg, a ja jestem 15 razy większa (no cięższa na pewno) od niego:) Wcina saszetki dalej dla szczeniaków. Dobrze się czuje. 0 problemów zdrowotnych. Z resztą widziałaś wyniki krwi...Stary, ale jary...Rozbójnik jeden:) Stary ale jary....super no domeczek powinien sie jakis znalesc... Quote
coronaaj Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Kamila Proc']a to maluch zadziora[/QUOTE] ale slodziak Quote
coronaaj Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Kamila Proc']slodziak na pewno[/QUOTE] Domeczku tylko nie widac na horyzoncie.. Quote
coronaaj Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='wtatara']własnie ogłoszenia , tylko fotki[/QUOTE] musza byc bardzo dobre zdjecia , inaczej klapa Quote
coronaaj Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='sylwija']dobre zdjęcia i chwytliwy tekst ;)[/QUOTE] Tak jak wroce z rozjazdow 15 sierpnia to beda zdjecia. Sorki za milczenie ale bylismy na Mazurach, teraz w Sopocie, jestem w hotelach i nie zawsze jest dostep do internetu... Quote
Asencja Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Nero pozdrawia cioteczki i potwierdza,że PePe to mały rozbójnik!! Może ktoś zechce oddać swój głos na mnie w ankiecie miau i dogo do głosowania w krakvecie to zapraszam-poz.3 na liście Joanna Bućko z Sokółki Quote
coronaaj Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='Asencja']Nero pozdrawia cioteczki i potwierdza,że PePe to mały rozbójnik!! Może ktoś zechce oddać swój głos na mnie w ankiecie miau i dogo do głosowania w krakvecie to zapraszam-poz.3 na liście Joanna Bućko z Sokółki[/QUOTE] No moze i maly rozbojnik Pepe tez w koncu znajdzie domeczek jak Bingus..oczywiscie zaglosuje podaj link.. Quote
coronaaj Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Kamila Proc']kurcze, na razie nie jest najlepiej[/QUOTE] Z czym nie najlepiej glosowaniem??? Quote
coronaaj Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='Kamila Proc']juz po glosowaniu i sie nie udalo[/QUOTE] Trudno trzeba powalczyc w przyszlym miesiacu....ja mam za to lepsze wiadomosci...moze Pepe szykuje sie domek ale nie mozna zapeszac. Mam nadzieje, ze Pepe lubi sunie pudlowata bardzo przyjacielska chociaz slepa.. Quote
coronaaj Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Kamila Proc']no to trzymam kciuki[/QUOTE] Trzymaj mocno... Quote
luka1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Pomóżcie w szukaniu domu dla Luki [url]http://www.dogomania.pl/threads/213204-LUKA-quot-Brakuje-czasem-s%C5%82%C3%B3w-by-m%C3%B3wi%C4%87-jak-smutno-jest-gdy-kogo%C5%9B-brak...-quot?p=17477409#post17477409[/url] Quote
Recommended Posts