Jump to content
Dogomania

Kraków biedaki ze schronu w pilnej potrzebie Omar ma dom!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Hallo Hallo a Darma...!!!!!!!!!! AgaG napisz proszę w tytule, że Darma nie ma jeszcze domu.... bo powędrował ten wątek na działu szczęśliwców, a ona jeszcze w schronisku czeka... :-(

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

black_sheep napisał(a):
Darma jest super sunią, dlaczego o niej zapominacie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Łeee

Darma dalej w schronisku ,biedna psinka miała domek ,swoja pańcie ale niestety córunia wzieła domeczek ,a Darmunie do schroniska. Pani Darmy patrzy na to wszystko z góry i napewno sie jej to nie podoba .Napwno jej smutno ,ze Darma nadal wschronisku.

• 1 year later...
Posted

Nikt nie zgląda do Darmy ,a ja wczoraj byłam z nia na spacerku.
Darmuni schudła ,siersc jej wyleniała tylko wiara w ludzi dalej została.Zjadła ze smakiem i wtulała sie w każdego kto tylko do niej reke wyciagnał.
Moze jeszcze nie jest zapózno ,moze domek sie znajdzie ,czy ktos moze Darmie zrobic ogłoszenia .Ja jaeszcze raz wuzam ją do gazet.

• 1 month later...
Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
darmunia dzisiaj zrobi wszystkim niespodzianke ,mam nadzieje ze wszystko do konca dnia ulozy sie zgodnie z planem:loveu:

czy to oznacza dom ???

Posted

Ank@2 napisał(a):
czy to oznacza dom ???

darmunia od 1,5 godziny w domku.Mieszka w Czechówce kolo sieprawia .Ma dom z ogrodem ,Mieszkac bedzie w domku ,podczas obecnosci pani ma cłay dom do dyspozycji pod warunkiem ze nie bedzie gonic kota.Jak pani bedzie wychodzic zostanie w podwójnym korytarzyku (przedpokoju) a jak nie bedzie niszczyc i nic zlego robic to pani ja bedzie zostawiac w calym domku.
zdjecia wyslalm Jagience - czy wkleisz ?plis:lol:
a do agi napisze o zmiane tytulu
Beata

Posted

A jasne, że wstawie, Pani Beatko wstawianie takich zdjęć to dla mnie przyjemność.
Właśnie wczoraj przed snem sobie tak myslałam, że jest wiele psów, które cierniem mi w boku tkwią, ale zawsze jakoś te inne hotelowe mają pierwszeństwo... a Pani nigdy o nich nie zapomina! Wszystko Pani ogarnia... dla psiaków z krakowskiego schronu jest Pani największą nadzieją...

No i masz siedze i rycze nad zdjęciami roześmianej Darmy... :placz:

Darma ma się do kogo przytulać :multi:

:loveu:

Posted

Aga dziekuje za zdjecia .;)
Wiem ,ze te pieski w hotelu maja lepiej niz w schronisku dlatego bardzo boleje nad weteranami i kalekami bo zawsze wypada jakas znajda ,bo ktos czlowieka poprosi o pomoc dla innego pieska ,a weterani tak siedza i siedza latami w schronisku :-(
Ale coz znaczy znalezienie domu dla pogodnej Darmy w porównaniu z tym co ty i Karolina zrobiłyscie dla Apolla i Drwala , a wczesniej dla Roksy , a Aga G jakie bidy wyciaga ze schroniska ?, kazda z nas jak by miala za co to napewo nie jedengo weterana by uratowala :shake:

Posted

Darma dzisiaj otworzyla sobie sam drzwi do pokoju pani i chciala do niej wejsc na łózko, pani ja pglaskala i zaprowdzila na swoje miejsce ale powiedzila że jak bedzie wykapana to pozwoli sie jej przytulic do kołuderki.Chcila ja dzisiaj kapac ale jej odradzilam.
Darma po spacerku bez problemu dala sobie wytrzec łapki ,wiec jedn problem z utrzymaniem czystosci z glowy.:loveu: