Jagienka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Przypominam, że Darma nadal szuka domu!!!! DARMA Quote
black sheep Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ma identyczną budowe ciała, jak Deniś;) Głowa podobna, łapki krótkie, duży brzusio;) Quote
kiwi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 a to zdjecia z drogi omara do nowego domu: krotki przystanek w hotelu - jeszcze bez kolderek Quote
Zwierzak6 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 widziałam dziś Darmę... ona nie bardzo się przejmuje swoją sytuacją bo jest dość wesoła, ale do czasu... :( Quote
black sheep Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dopeiro teraz oglądnełam zdjęcia Omara:) Jak cudnie, chłopak żegna się ze schronem! Quote
Jagienka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hallo Hallo a Darma...!!!!!!!!!! AgaG napisz proszę w tytule, że Darma nie ma jeszcze domu.... bo powędrował ten wątek na działu szczęśliwców, a ona jeszcze w schronisku czeka... :-( Quote
black sheep Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Darmula jest naprawde super śliczną sunią, bardzi garmie się do ludzi!!! Sami spójrzcie!!!!!!!!!!! Quote
black sheep Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Darma pokazuj się! Ty ciągle nie masz domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto Cię przeniesie do działu poszukujących domek!:( Quote
black sheep Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Darma jest super sunią, dlaczego o niej zapominacie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Łeee Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 black_sheep napisał(a):Darma jest super sunią, dlaczego o niej zapominacie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Łeee Darma dalej w schronisku ,biedna psinka miała domek ,swoja pańcie ale niestety córunia wzieła domeczek ,a Darmunie do schroniska. Pani Darmy patrzy na to wszystko z góry i napewno sie jej to nie podoba .Napwno jej smutno ,ze Darma nadal wschronisku. Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nikt nie zgląda do Darmy ,a ja wczoraj byłam z nia na spacerku. Darmuni schudła ,siersc jej wyleniała tylko wiara w ludzi dalej została.Zjadła ze smakiem i wtulała sie w każdego kto tylko do niej reke wyciagnał. Moze jeszcze nie jest zapózno ,moze domek sie znajdzie ,czy ktos moze Darmie zrobic ogłoszenia .Ja jaeszcze raz wuzam ją do gazet. Quote
Ank@ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Poprosiłam koleżankę o ogłoszenia dla Darmy. Na pewno jakiś ładny tekst napisze. Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ank@2 napisał(a):Poprosiłam koleżankę o ogłoszenia dla Darmy. Na pewno jakiś ładny tekst napisze. bylo by super ,trzeba zacząć ja oglaszac ,zeby nie bylo za pozno . Aniu przeslij mi zdjecie Murzynka to ktore masz w banerku:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 darmunia dzisiaj zrobi wszystkim niespodzianke ,mam nadzieje ze wszystko do konca dnia ulozy sie zgodnie z planem:loveu: Quote
Ank@ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):darmunia dzisiaj zrobi wszystkim niespodzianke ,mam nadzieje ze wszystko do konca dnia ulozy sie zgodnie z planem:loveu: czy to oznacza dom ??? Quote
Jagienka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ank@2 napisał(a):czy to oznacza dom ??? Nooo Pani Beatko ja tez już siedzę jak na szpilkach... Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ank@2 napisał(a):czy to oznacza dom ??? darmunia od 1,5 godziny w domku.Mieszka w Czechówce kolo sieprawia .Ma dom z ogrodem ,Mieszkac bedzie w domku ,podczas obecnosci pani ma cłay dom do dyspozycji pod warunkiem ze nie bedzie gonic kota.Jak pani bedzie wychodzic zostanie w podwójnym korytarzyku (przedpokoju) a jak nie bedzie niszczyc i nic zlego robic to pani ja bedzie zostawiac w calym domku. zdjecia wyslalm Jagience - czy wkleisz ?plis:lol: a do agi napisze o zmiane tytulu Beata Quote
Ank@ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 DARMA MA DOM !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Jagienka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 A jasne, że wstawie, Pani Beatko wstawianie takich zdjęć to dla mnie przyjemność. Właśnie wczoraj przed snem sobie tak myslałam, że jest wiele psów, które cierniem mi w boku tkwią, ale zawsze jakoś te inne hotelowe mają pierwszeństwo... a Pani nigdy o nich nie zapomina! Wszystko Pani ogarnia... dla psiaków z krakowskiego schronu jest Pani największą nadzieją... No i masz siedze i rycze nad zdjęciami roześmianej Darmy... :placz: Darma ma się do kogo przytulać :multi: :loveu: Quote
Jagienka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Łakomstwo... te modele ze schronów tak mają ;) :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Aga dziekuje za zdjecia .;) Wiem ,ze te pieski w hotelu maja lepiej niz w schronisku dlatego bardzo boleje nad weteranami i kalekami bo zawsze wypada jakas znajda ,bo ktos czlowieka poprosi o pomoc dla innego pieska ,a weterani tak siedza i siedza latami w schronisku :-( Ale coz znaczy znalezienie domu dla pogodnej Darmy w porównaniu z tym co ty i Karolina zrobiłyscie dla Apolla i Drwala , a wczesniej dla Roksy , a Aga G jakie bidy wyciaga ze schroniska ?, kazda z nas jak by miala za co to napewo nie jedengo weterana by uratowala :shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Darma dzisiaj otworzyla sobie sam drzwi do pokoju pani i chciala do niej wejsc na łózko, pani ja pglaskala i zaprowdzila na swoje miejsce ale powiedzila że jak bedzie wykapana to pozwoli sie jej przytulic do kołuderki.Chcila ja dzisiaj kapac ale jej odradzilam. Darma po spacerku bez problemu dala sobie wytrzec łapki ,wiec jedn problem z utrzymaniem czystosci z glowy.:loveu: Quote
Recommended Posts