Jump to content
Dogomania

PINIA - Prawdziwa Miss Schroniska & SAM SAMUEL - Mistrz Niewinności :)

Recommended Posts

Posted

Jestem Pinia. Jeszcze 2 lata i 1 dzień temu mieszkałam sobie na ul. Marmurowej, w łódzkim schronisku. Jednak 20.08.2004r. przyjechała pewna Pani i powiedziała, że chciałaby zabrać sunię, która bardzo potrzebuje domu. Ta Pani nie chciała wybierać spośród tylu potrzebujących psich dusz, więc przyprowadzili jej mnie. Później poznałam drugą Panią. Obie mówiły, że jestem Miss schroniska 2004 ;)

Po wizycie u fryzjera wyglądam tak:

A to jest Samuś - ma ok. 12 lat. W łódzkim schronisku spędził ponad 2,5 roku - był zaszczuty przez dużo mniejsze psy, bardzo rzadko wychodził z budy. Z nami od 10.07.2007r.
Tak wyglądał w schronisku:

A tutaj już u nas:

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pinia w w sobie urok :D Odrazu przyciąga wzrok i chce się ja pogłaskać :)
Jest niezwykle mądra i ma zadatki na psa mysliwskiego ;) Pozdrawiam gorąco Pinię i jej właścicielkę :D

Posted

Jest miła w dotyku, szczególnie po kąpieli, jak się ją porządnie wyczesze. A jeżeli chodzi o zadatki na psa myśliwskiego, to fakt, pokazała już co potrafi z wiewiórkami i kuropatwami... Całusy przekażę, dzięki :)

Posted

Tak! O dziwo. Jak przyjechała na drugi dzień pobytu u nas na działkę, to ganiała za ptakami i pomyślałyśmy, że i papugom nie da żyć, jak je wypuścimy. Ale jak wypuściłyśmy, to okazało się, że ona je bardzo szanuje, w końcu to jej rodzina... :)

Posted

katya napisał(a):
Tak! O dziwo. Jak przyjechała na drugi dzień pobytu u nas na działkę, to ganiała za ptakami i pomyślałyśmy, że i papugom nie da żyć, jak je wypuścimy. Ale jak wypuściłyśmy, to okazało się, że ona je bardzo szanuje, w końcu to jej rodzina... :)

inteligentna panna :cool3: mojemu psiakowi nic nie przeszkadza poza drugim psem samcem w domu :evil_lol:

Posted

Cudowne i wzruszające. Nasza Sunieczka wciąż jeszcze nie wierzy, że to TEN DOMEK. Cóż dopiero niecałe pół roku... Ciągle sprawdza czy naprawdę ją kochamy:cool3:. Pozdrawiamy Miss i jej Rodzinę:lol: