Agnie Koty Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Hania, możesz zajrzeć na wątek Korabiewic, Boże, chyba sytuacja wymknęła się spod kontroli. [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9089663#post9089663[/url] Quote
Figielek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Figa leży i wącha dywan..Intrygujące... Quote
Figa Bez Maku Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Agnie Koty']Hania, możesz zajrzeć na wątek Korabiewic, Boże, chyba sytuacja wymknęła się spod kontroli. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9089663#post9089663[/URL][/quote] Zajrzałam..od razu ale nie miałam czasu żeby coś napisac....przerażające i zaskakujące...w zeszłym roku tam byłam ( jak szukałyśmy psa ....) i było super...m.in. dlatego też miałam mniejsze wyrzuty sumienia ,że nie wzięłyśmy stamtąd żadnego psiaka..duże wybiegi , pełne brzuszki...pracownicy mili dla zwierzaków i vv...:shake: Quote
Figielek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wczoraj Fiśnięta śmigała po Mokotowskich.... i bawiła się z Fruzią w Podgryzankę-wywracankę Quote
Figa Bez Maku Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ha ...poczytałam sobie o whippetach..no i coraz więcej cech wspólnych widze ........maja one behawior szczenięcy tak do 2-3 lat , potem dopiero poważnieją ......zgadzam się ...własnie tak mi się wydawało ,że Fiska ma pstro w głowie i zachowuje się jak szczenior choc juz suka w miesiącach.....( no bo jeszcze nie w latach:diabloti:)...nie sa ślepo posłuszne.....:mad:oj to to.........szybko się nudza wykonywaniem poleceń:shake:...he he....no pewnie....często ce****e je koprofagia:oops:...no to już wiem o co chodzi.........z uwagi na chudość lubia a wręcz muszą leżeć na miękkim ( tzn na łóżkach )...no tu Fiśka owszem sypia z Madzią ale chuda nie jest..( ani Madzia ani Fiśka:diabloti::evil_lol:)..........są łakome i często na własną rękę poszukują żeru......( tu może bardziej chodzi o tę nieszczęsną(?) szybką przemianę materii niż łakomstwo ale skutek ten sam):cool3: Co to jednak znaczy rasa:diabloti:....... No śmiech śmiechem..ale jak szłyśmy przez działki ( Fikuśna na smyczy) to jakaś babka z psami ( 3 bez smyczy) woła do nas , żebyśmy przechodziły bo ona idzie wolniej.....i jak ją mijałysmy pyta czy Fiśnięta jest bardzo agresywna?:crazyeye:..ja na to ,że nie , a babka ( oczywiście puszczając moją odpowiedź mimo uszu..." no tak tak ja widze ,że to ta agresywna rasa.." ...he he to znaczy jaka?whippet? he he:diabloti: Quote
Czoko Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale mnie zainteresowałaś - jutro i ja koniecznie poczytam o whippetach! czy kupowałaś obróżkę i odbierałaś zaświadczenie o chipowaniu? Ja jeszcze tam nie dotarłam ale kiedyś zapytam jakiej firmy to były chipy, na jaką głębokość wszczepiane. Quote
Agnie Koty Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/9235/gotowedoatakuqt0.jpg[/IMG][/URL] świąteczna eskadra kotów czeka na Mikołaja.... Quote
Agnie Koty Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/9324/s5000633kc4.jpg[/IMG][/URL] Ja też wyglądam.... Quote
Jowita Poznań Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Aga zdjecie Boskie! :multi: a co do Fiski to pewnie niejeden Haniu pozazdrosci Wam takiego rasowego psiunia! :loveu: Quote
Figielek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Figa wróciła właśnie ze spaceru.Boję się o Fiśkę a raczej o choinkę pasiasta przymierzała się by skubnąć gałązkę...:evil_lol: Quote
Figielek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych miłych i radosnych świąt życzą : Figielek,Figa i Figa Bez Maku oraz "Pan domu". :tree1::laola::wink:............. Quote
Agnie Koty Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Kochani, zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt... Agnieszka z kotami i resztą familii :tree1: Quote
Czoko Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Haniu Życzę Wszystkim zdrowych spokojnych wesołych i szczęśliwych Świat Bożego Narodzenia i serdecznie pozdrawiam Ewa Quote
Figielek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Agnie Koty']Kochani, zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt... Agnieszka z kotami i resztą familii :tree1:[/quote] Dziękuje:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Fiśka z rodzina dziękuje za życzenia:loveu:..a choinka ocalała...Kulturalnie Fizia nie interesowała sie juz nia więcej..czyli nie skubała gałązek, nie obgryzała bombek, itp.... Quote
agafi5 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wszystkiego Najlepszego w [B][U][FONT=Century Gothic][COLOR=Blue]NOWYM ROKU!!!!!!!![/COLOR][/FONT][/U][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=Blue] [COLOR=Black][FONT=Arial]FIDZE, FIDZE BEZ MAKU ,FIGIELKOWI I INNYM ZNAJOMYM Życzy Agafi5 :laola: :drinking: [/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT] Quote
Figielek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Figa,Figa Bez Maku,Figielek i inni dziękują.:p Quote
Figa Bez Maku Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 długo mnie nie było...same wiecie święta ,święta i po świętach:cool1:...Fiśka jako odważna suka nie zwracała uwagi na petardy....:razz:...ostatnio nawet słucha sie bardziej...wrony zdechłe to juz mam nieśmiałą nadzieję przeszłość...a inne przysmaki nawet wypluwa jak głośno wrzasnę....no i tak do przodu mam nadzieję się posuwamy:cool3:...natomiast broni mnie przed Andrzejem coraz bardziej ..jak tylko mąż usiłuje do mnie podejść Fizia "rzuca mu sie do tchawicy"( cytat z Andrzeja) i odgania....:evil_lol:wyraźnie jest wyżęj od niego w hierarchiii A dzisiaj Fiśka nie popisała się ..nigdy nie była gapowata a dzisiaj przebiła chyba Bunię...tak sie za Hamerem oglądała ,że jej paszcza zaliczyła spotkanie 3 stopnia z drzewem..Figielek bezlitośnie zwijał się ze śmiechu..tylko ja okazałam jej stosowne współczucie bo minę miała nietęgą ..( ze wstydu:oops:) Quote
agafi5 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 figielku mam pytanko.czy figulka dostala jakies prezenty na Swieta?? ;-) Quote
Figielek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='agafi5']figielku mam pytanko.czy figulka dostala jakies prezenty na Swieta?? ;-)[/quote] oczywiście..dobierała się do nich już przed świętami....;) Dostała fioletową piłkę i pluszaka bernardyna co go kiedyś dostałam na gwiazdkę....a Fiśka niestety zjadła mamie kapcia co skończyło sie poważną chorobą żołądkową.Dziś po południu jedziemy z nią do lekarza.:placz: Ale sama jest sobie wina bo mądre ,dorosłe psy kapci nie jedzą.....:mad: Po za tym dostała cieczkę i usmarowała mi krwią całą pościel. Dostałam nowe (wyższe łóżko)na które fisia się raczej nie wdrapie .Trzymajcie kciuki i pazurki by Figulec wyzdrowiał:-( Quote
Figa Bez Maku Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nie miałam głowy do dogo bo i Fiska i przymierzam się do remontu tym razem kuchni.... A z Fizią to nie wiadomo czy to kapeć jej zaszkodził..może to niestety ludzkie kupsko. Dziś jest juz zdecydowanie lepiej, bo wrócił jej apetyt,ale przez kilka dni codziennie koczowałyśmy w przychodni...Fiska miała nawet zdjęcie robione na okoliczność niedrozności jelit (ewentualnej)...generalnie to na zechłe wrony juz sie nie rzuca, jak wrzasne to odpuszcza śmieciom ...tylko te kupy nieszczesne maja w sobie taki wabik a poza tym wystarczy jedno liźnięcie i zaraza gotowa..:angryy: Quote
Czoko Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jak się czuje Figa? Jaki okres minął od poprzedniej cieczki? Czy odebrałyście zaświadczenie o zachipowaniu i czy wiadomo jakiej firmy macie chipa? Quote
agafi5 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 BIEDNY PIESEK.:placz: FIGO ZYCZE CI SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA!:loveu: Quote
Agnie Koty Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Haniu, jak będziecie w Grodziu to daj znać, chętnie się z Wami zobaczę, może Fiśka mnie usmaruje błotem?:evil_lol: Quote
Recommended Posts