Agnie Koty Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Fiśka to od zawsze miała pociąg do obuwia ..prawda Agnie?[/quote] Miała, owszem, ale szybko jej ten pociąg wyperswadowałam:evil_lol:. Quote
Puchatek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Agnie Koty']Miała, owszem, ale szybko jej ten pociąg wyperswadowałam:evil_lol:.[/quote] Tyle że nie na długo tej perswazji starczyło :cool3: Quote
Figielek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 W końcu Fiśka to sunia.:razz:Nie dziwne jest więc to,że interesują ją: :oobuwie,psy,smakołyki i ostatnio makijaż i moda.(przyłapałam ją na "pochłanianiu" gazetki dla kobiet.:evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A dzisiaj na PM to bardzo brzydko się zachowałam..( pękałam ze śmiechu tak w miarę dyskretnie bo Fiśka tez umie takie numery wyciąć)..Półroczny owczarek pogonił za Fiśką aż do ulicy i nie wracał do pana...Zatrzymałam się ,żeby faktycznie nie pobiegł za nami przez ulicę...a on ....polazł do ohydnej kałuży tuż przy jezdni i uwalił się w niej jak prosię....jego pan leciał przez pół PM z krzykiem matko jedyna:angryy:.:diabloti:.a jak go wyjął z tej kałuży to już nic nie krzyczał bo mu mowę odjęło...bo zamiast "szarika" miał błotnego prosiaczka:diabloti: Quote
Figielek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Dziś przyszły do mnie dwie koleżanki Figa na progu zrobiła siku:oops: Przeciez już tego nie robiła:shake: Quote
Figa Bez Maku Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Może zrobiła to z radości..pamiętasz jak to zrobiłą na widok Hamera i Buni? pytanie czy z nią przedtem wyszłaś? Quote
Figielek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dziś Figa postanowiła zabawić się w diabelską hienę polską i wyciąć numer Oskarowi.:evil_lol:Oskar to wyżeł z Fisiowego podwórka który kiedyś nasikał jej na głowę.(to dłuższa historia):oops:Fiśka zaczęła mnie ciągnąć w jego stronę podeszłam bliżej a Figa wskoczyła mu na grzbiet i zsikała się:nonono2::nonono2::nonono2:.Czuję się samotna na wątku......Odpiszcie.....Please.... Quote
Figa Bez Maku Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Widzę ,że Fiśka wyraża emocje przy pomocy sikania:mad:....... dzisiaj po dłuższej (?) przerwie jechałyśmy autobusem ( 2 przystanki na PM) ..Fiśka zachowywałą sie jak dziki pies:oops:...sztywna ze strachu..albo stała albo wręcz cofała się...chyba będziemy codziennie dojeżdżać chociaż 1 przystanek ...żeby w końcu sięprzyzwyczaiła...tak naprawdę to nie wiem może ona tak boi się nie tyle jazdy co kagańca? Quote
Puchatek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Figielek']Dziś Figa postanowiła zabawić się w diabelską hienę polską i wyciąć numer Oskarowi.:evil_lol:Oskar to wyżeł z Fisiowego podwórka który kiedyś nasikał jej na głowę.(to dłuższa historia):oops:Fiśka zaczęła mnie ciągnąć w jego stronę podeszłam bliżej a Figa wskoczyła mu na grzbiet i zsikała się:nonono2::nonono2::nonono2:.Czuję się samotna na wątku......Odpiszcie.....Please....[/quote] Szczerze powiedziawszy zupełnie sobie tego nie wyobrażam :crazyeye: To znaczy co? Fiśka siedziała wierzchem na psie i sikała? :crazyeye: Quote
Agnie Koty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Słuchajcie, skumulujmy głosy na fundację Koci świat, chodzi o głosowanie w Krakvecie oczywiście. Ja już zagłosowałam, :oops:. Jest tam ok. 200 kotów i ok.30 psiuli. Hm? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87456[/url] Tu jest instrukcja jakby co. Quote
Czoko Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Też już tam byłam - niestety przegrywamy 160:138. Quote
Agnie Koty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ewa, zauważyłam że przegrywamy, widziałam też Twój wpis na wątku. Buuu. Ale tak czy siak, wygrają zwierzęta. Quote
Agnie Koty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Puchatek, Hania... Dokonajcie słusznego wyboru!:diabloti: Quote
Puchatek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Agnie Koty']Puchatek, Hania... Dokonajcie słusznego wyboru!:diabloti:[/quote] Wiesz mam dużo znajomych z ASTa. Na razie nie głosowałem bo AST i tak prowadzi. Rozumiesz że jestem w "rozkroku" :cool3: PS. O ile pamiętam wszyscy mieliśmy w tym miesiącu głosować na Uciechów. Quote
Agnie Koty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hm, nic nie słyszałam o Uciechowie,:oops:. Ale czy oni niedawno nie zwyciężyli? Rozgrzeszam Cię zatem, nie stój tak w "rozkroku", :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja zagłosowałąm na Koci...Tak więc nie martw się Agnie.... Quote
Puchatek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Mogłaś nie wiedzieć chociaż wygrało chyba jakieś kocie. Cytuję z wątku Bursztynki: "przegraliśmy:placz: akle wiecie co... osoby z kociego forum jak sie dowiedzialy o sytuacji naszego schriska obiecały dokonać zbiórki cegiełek na nasze schronisko:multi:" "Z tego co czytałam na Krakvecie wiele osób z Miau zadeklarowało się, że w przyszłym miesiącu odda swoje głosy na Uciechów." To są cytaty z 2 października Quote
Figielek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Puchatek']Szczerze powiedziawszy zupełnie sobie tego nie wyobrażam :crazyeye: To znaczy co? Fiśka siedziała wierzchem na psie i sikała? :crazyeye:[/quote] Tak ... on położył sie przed nią a ona nasikała na niego....:oops::oops: Quote
Agnie Koty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hm, ja zrozumiałam że głosowanie na Koci Swiat to działanie sprzężone Dogo i Miau. :oops: . Quote
Agnie Koty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Figielek']Tak ... on położył sie przed nią a ona nasikała na niego....:oops::oops:[/quote] Nasikała, nasikała.. Olała go po prostu. Quote
Figielek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Agnie Koty']Nasikała, nasikała.. Olała go po prostu.[/quote] Nie Agnie ona poprostu dosłownie i po chamsku nasikała na niego....może myślała,że gdy go podleje wyrosną na nim kwiatki?:cool3: Quote
Czoko Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Puchatek']Mogłaś nie wiedzieć chociaż wygrało chyba jakieś kocie. Cytuję z wątku Bursztynki: "przegraliśmy:placz: akle wiecie co... osoby z kociego forum jak sie dowiedzialy o sytuacji naszego schriska obiecały dokonać zbiórki cegiełek na nasze schronisko:multi:" "Z tego co czytałam na Krakvecie wiele osób z Miau zadeklarowało się, że w przyszłym miesiącu odda swoje głosy na Uciechów." To są cytaty z 2 października[/quote] Jako następny przedstawiciel miau potwierdzam że w tym miesiącu głosujemy na Koci Świat, cegielki są na Uciechów, który tez przegrał w ubiegłym miesiącu a w listopadzie głosujemy wszyscy na Uciechów. [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66343[/url] Pilnie dziś szukałam osób z Poznania dla koleżanki z Tollerów (watek w weterynarii - choroby zakaźne stan krytyczny) i pomyliły mi sie nicki - nie trafiłam na Jowitę. Quote
Agnie Koty Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ewa, przypomnij mi o glosowaniu w listopadzie, dobrze? Quote
Figielek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Wiem,że to nie na temat....ale...(muszę się pochwalić) Koleżanki z mojej klasy nie dawno zrobiły akcję dla psów i kotów ze schronisk.:pTo miłe,że kogoś interesują biedne zwierzaki....:razz: Quote
Agnie Koty Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Tak, takie rzeczy cieszą. :lol: Figielku, czy mogę natrzeć Ci uszu? Wybacz, to też nie na temat. Jesteś młodym organizmem i możesz się burzyć ale przyda Ci sie potem, :evil_lol: Quote
Recommended Posts