Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu Fiśka to sunia.:razz:Nie dziwne jest więc to,że interesują ją: :oobuwie,psy,smakołyki i ostatnio makijaż i moda.(przyłapałam ją na "pochłanianiu" gazetki dla kobiet.:evil_lol:

Posted

A dzisiaj na PM to bardzo brzydko się zachowałam..( pękałam ze śmiechu tak w miarę dyskretnie bo Fiśka tez umie takie numery wyciąć)..Półroczny owczarek pogonił za Fiśką aż do ulicy i nie wracał do pana...Zatrzymałam się ,żeby faktycznie nie pobiegł za nami przez ulicę...a on ....polazł do ohydnej kałuży tuż przy jezdni i uwalił się w niej jak prosię....jego pan leciał przez pół PM z krzykiem matko jedyna:angryy:.:diabloti:.a jak go wyjął z tej kałuży to już nic nie krzyczał bo mu mowę odjęło...bo zamiast "szarika" miał błotnego prosiaczka:diabloti:

Posted

Dziś Figa postanowiła zabawić się w diabelską hienę polską i wyciąć numer Oskarowi.:evil_lol:Oskar to wyżeł z Fisiowego podwórka który kiedyś nasikał jej na głowę.(to dłuższa historia):oops:Fiśka zaczęła mnie ciągnąć w jego stronę podeszłam bliżej a Figa wskoczyła mu na grzbiet i zsikała się:nonono2::nonono2::nonono2:.Czuję się samotna na wątku......Odpiszcie.....Please....

Posted

Widzę ,że Fiśka wyraża emocje przy pomocy sikania:mad:.......
dzisiaj po dłuższej (?) przerwie jechałyśmy autobusem ( 2 przystanki na PM) ..Fiśka zachowywałą sie jak dziki pies:oops:...sztywna ze strachu..albo stała albo wręcz cofała się...chyba będziemy codziennie dojeżdżać chociaż 1 przystanek ...żeby w końcu sięprzyzwyczaiła...tak naprawdę to nie wiem może ona tak boi się nie tyle jazdy co kagańca?

Posted

[quote name='Figielek']Dziś Figa postanowiła zabawić się w diabelską hienę polską i wyciąć numer Oskarowi.:evil_lol:Oskar to wyżeł z Fisiowego podwórka który kiedyś nasikał jej na głowę.(to dłuższa historia):oops:Fiśka zaczęła mnie ciągnąć w jego stronę podeszłam bliżej a Figa wskoczyła mu na grzbiet i zsikała się:nonono2::nonono2::nonono2:.Czuję się samotna na wątku......Odpiszcie.....Please....[/quote]
Szczerze powiedziawszy zupełnie sobie tego nie wyobrażam :crazyeye:
To znaczy co? Fiśka siedziała wierzchem na psie i sikała? :crazyeye:

Posted

Słuchajcie, skumulujmy głosy na fundację Koci świat, chodzi o głosowanie w Krakvecie oczywiście. Ja już zagłosowałam, :oops:. Jest tam ok. 200 kotów i ok.30 psiuli. Hm?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87456[/url]

Tu jest instrukcja jakby co.

Posted

[quote name='Agnie Koty']Puchatek, Hania... Dokonajcie słusznego wyboru!:diabloti:[/quote]
Wiesz mam dużo znajomych z ASTa. Na razie nie głosowałem bo AST i tak prowadzi. Rozumiesz że jestem w "rozkroku" :cool3:

PS. O ile pamiętam wszyscy mieliśmy w tym miesiącu głosować na Uciechów.

Posted

Mogłaś nie wiedzieć chociaż wygrało chyba jakieś kocie. Cytuję z wątku Bursztynki:

"przegraliśmy:placz:
akle wiecie co...
osoby z kociego forum jak sie dowiedzialy o sytuacji naszego schriska obiecały dokonać zbiórki cegiełek na nasze schronisko:multi:"

"Z tego co czytałam na Krakvecie wiele osób z Miau zadeklarowało się, że w przyszłym miesiącu odda swoje głosy na Uciechów."

To są cytaty z 2 października

Posted

[quote name='Puchatek']Szczerze powiedziawszy zupełnie sobie tego nie wyobrażam :crazyeye:
To znaczy co? Fiśka siedziała wierzchem na psie i sikała? :crazyeye:[/quote]

Tak ... on położył sie przed nią a ona nasikała na niego....:oops::oops:

Posted

[quote name='Agnie Koty']Nasikała, nasikała.. Olała go po prostu.[/quote]

Nie Agnie ona poprostu dosłownie i po chamsku nasikała na niego....może myślała,że gdy go podleje wyrosną na nim kwiatki?:cool3:

Posted

[quote name='Puchatek']Mogłaś nie wiedzieć chociaż wygrało chyba jakieś kocie. Cytuję z wątku Bursztynki:

"przegraliśmy:placz:
akle wiecie co...
osoby z kociego forum jak sie dowiedzialy o sytuacji naszego schriska obiecały dokonać zbiórki cegiełek na nasze schronisko:multi:"

"Z tego co czytałam na Krakvecie wiele osób z Miau zadeklarowało się, że w przyszłym miesiącu odda swoje głosy na Uciechów."

To są cytaty z 2 października[/quote]

Jako następny przedstawiciel miau potwierdzam że w tym miesiącu głosujemy na Koci Świat, cegielki są na Uciechów, który tez przegrał w ubiegłym miesiącu a w listopadzie głosujemy wszyscy na Uciechów.
[url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66343[/url]

Pilnie dziś szukałam osób z Poznania dla koleżanki z Tollerów (watek w weterynarii - choroby zakaźne stan krytyczny) i pomyliły mi sie nicki - nie trafiłam na Jowitę.

Posted

Wiem,że to nie na temat....ale...(muszę się pochwalić)
Koleżanki z mojej klasy nie dawno zrobiły akcję dla psów i kotów ze schronisk.:pTo miłe,że kogoś interesują biedne zwierzaki....:razz: