Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnie siedzę właśnie u Buni i trochę zaglądam na dogo. Genialna Fizia wczoraj zeżarła jakiegoś gnata i nie dawała się złapać ani mnie ani Puchatkowi ani Buni. Potem grzecznie sie zgłosiła po nagrodę za genialność:mad:

Posted

tadam :)

nie bylo mnie troche i mam zaleglosci jak cholera.
ale po kolei:
Maja urodziła sie w czwartek 18 stycznia o 1:20 w nocy. Porod byl krotki latwy i przyjemny bo trwal tylko poltorej godziny ( szczesciara jestem co ;)
:evil_lol:
Niestety z Maja od wczoraj jestem dopiero w domku bo mała miała zapalenie płuc i lezalam z nia w szpitalu. Ale taraz jest wszystko dobrze.
Ten maly czorcik przesypia cala noc a rozrabia w dzien wiec na dogo bede sporadycznie bo cora mnie ogranicza :diabloti:
Pozdrawaim wszystkich serdcznie, zdjecie bedzie jak tylko zrzucimy z aparatu.
a tymczasem Maja Elena sie do Was słodko usmiecha. Taka mala pszczolka co wazyla 2700 i 52 długa :)

Buziaki!

Posted

Joooowitka!!!!!!! Majeczkaaaaaaaaa!!! Nasza dogomanska rodzinko :)) Jak fajnie Cie widziec...a Aga to chyba od razu trafila, gdy zniknęlas, ze to juz...
Dobrze, ze nie wiedzialysmy o zapaleniu pluc, bo pewnie zamartwialybysmy sie...a tak juz wiesci po...a skad Twojej maluszce takie paskudztwo sie trafilo? To bylo zachłystowe, czy z przeziebienia, jakiegos wirusa?
Dobrze, ze juz jestes z nami :))) A zdjęcia- KONIECZNIE :)))

Posted

cudowna wiadomość, ciesze się Waszym szczęściem! :loveu: Maja Elena, no, no, no. Podoba mi się. Życzę Wam spokojnych nocy , maleństwo ucałuj od nas, niech się chowa zdrowo i niech rośnie następna kociaropsiara!

Posted

Jowitko, ponieważ Figa bez Maku nie ma przez ferie dostępu do netu prosiła mnie żeby bardzo serdecznie pozdrowić od niej Ciebie i Majeczkę. Ode mnie też wszystkiego najlepszego. Może to nie wypada o "kobiecie" ale Majeczka wygląda mi na starszą niż jest ;) . Takie poważne dziecko już.

Posted

Puchatku, dziekujemy bardzo :) Pozdrow Hanie od nas serdecznie :)

Co do Majeczki oczka ma bystre ale to ciagle taka mała kruszyna- jej rowiesnicy sa wieksi- ale Maja jest silna a ze siedzi ciagle przy jedzonku to mysle ze szybko dogoni rowiesnikow ;)

Posted

Majeczka wyraz pysiolka ma poważny ma rozmyśla już nad sensem życia, :evil_lol: .
Oczywiście, że dogoni raz dwa swoich rówieśników. Jowita, napisz jak zareagowały na nią koty? Czy pchaja się żeby poleżeć na tych owieczkach?

Posted

Chyba czekamy na powrót z tych ferii, ale własnie sobie uświadomilam, ze chyba skonczyly sie juz czas jakiś temu...? Czy nadal na feriach dziewczyny urzedują?
No i Jowitka zupełnie nic nie pisze o tym, czy mala juz sie smieje, a moze gaworzy, a moze jest genialnym dzieckiem dogo i juz chodzic zaczela nawet....;)?