Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MisiePysie']Mogę przywieźć to sianko z Chrząstawy, najlepiej w weekend.
Jak potrzebujecie europalety to dajcie znać, mogę je od razu trochę "ztuningować" , obić wykładziną itp.[/QUOTE]
Jakby dało radę to lepiej słomę, bo siano szybciej naciąga wodę.

Posted

[quote name='MisiePysie']Mogę przywieźć to sianko z Chrząstawy, najlepiej w weekend.
Jak potrzebujecie europalety to dajcie znać, mogę je od razu trochę "ztuningować" , obić wykładziną itp.[/QUOTE]

MysiePysie, dziękuję za propozycję!
Ze względu na trudności w transporcie Wrocław - wioska, słomę zorganizuje się na miejscu. Na dzień dzisiejszy są załatwione kojce. Z budami gorzej. Miał sponsorować stolarz ale chyba umarła idea.

Posted

czyli mamy nie zawozić tej słomy. Rutta my chcieliśmy z pobliskiej wioski przywieźć słomę. Mikołaj wyczaił ogłoszenie ze słomą na allegro. Napisz czy mamy się tym zająć czy nie bo nie wiemy na czym stoimy.

Magda i Mikołaj

ps. Mikołaj ma dwie palety, które są wyższe niż te w schronisku i chętnie odda amstaffom, zaoferował również, że może zakupić jakie dwie sztuki koszt to 14 zł za szt. Diuna, Uru??

Posted

Magda, dziękuję ale ja jej po prostu nie mam jak przewieźć dalej. Wioska, w której są te psiaki to 130 km od Wrocławia a ja dysponuję małym bagażnikiem :)

Posted

oj Rutta. przecież Mikołaj napisał : ŻE [B]ZAWIEZIE[/B] TO SIANO. A JAK NAPISAŁ ŻE ZAWIEZIE TO OZNACZ ŻE WSIĄDZIE W SAMOCHÓD I PRZEJEDZIE TE 130KM KUPI SIANO I ZAWIEZIE TYM PSIAKOM BO WIE ZE NIE MASZ JAK TEGO ZROBIĆ.

wiec zawieziemy psiakom to siano w weekend chyba że Mikołaj będzie musiał jechać do pracy ;) jeszcze nie wrócł z pracy wiec jeszcze się odezwiemy. Rutta odezwij się proszę na privie i podaj numer tel do siebie żebyśmy mogli zadzwonić i dowiedzieć się gdzie dokładnie ta kobieta mieszka.

Posted

W Katowicach jest takie 4-miesięczne cudo. Szkoda, żeby w niepowołane ręce trafiło, a nie wiem gdzie o nim napisać. Pomóżcie...

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-i5FHpvo6XTY/TqxLswJZddI/AAAAAAAAA4w/kWJ5k3nDsgY/s500/1122-11_1_20111028_1475022898%2525281%252529.jpg[/IMG]

Posted

hej,
oto filmik o Diunie. Apeluję do wszystkich posiadaczy fb o udostępnianie. ;)

[url]http://www.facebook.com/photo.php?v=250786141636661&ref=notif&notif_t=like[/url]

Ciacho nam choruje :( wczoraj weterynarz, dziś rano i jutro znów. Wiedzieliśmy, że nie będzie łatwo. Na szczęście psina wszystko dzielnie znosi nawet zastrzyki. Nie lubi zakrapiać oczu ale powoli go przyzwyczajamy. ;)

Posted

Jedna z naszych podopiecznych Blanka- watek indywidualny [url]http://www.dogomania.pl/threads/217046-G%C5%82ucha-7-8-miesi%C4%99czna-ARGENTYNTYNKA-zagro%C5%BCona!-DT-DS-na-CITO!?p=17915503#post17915503[/url]

Poważna sprawa, początkowo nie wiedzieliśmy ,ze jest głucha.

Posted

Doddy masz zapchaną skrzynkę. Przesyłam wątek Sary (GINGER): [url]http://www.dogomania.pl/threads/201351-Ginger-POWR%C3%93T-Z-ADOPCJI-%21%21-brak%C5%82o-na-ni%C4%85-miejsca[/url]

Posted

wczoraj ze schronu do domu poszedł Tygrys - siedział w boksie ogólnym 3 z suką. Ma wspaniały dom, tak myślę :) No ale nie mogę znaleźć nigdzie jego zdjęcia by dopisać "adoptowany" :D

Posted

Alekcuk,a czy wiesz cos wiecej o tych ludziach? jak doszlo do adopcji? po prostu go zabrali czy z czyjegos polecenia? moze wczesniej znalezli go w sieci?

Posted

to już druga adopcja, że Panie z biura przed nie zadzwoniły do nas...

przez ten dym jaki nam zrobiono koło d**** jak widać sporo straciliśmy :-(

Majlo tez poszedł do domu. Miejmy nadzieję, że odpowiedniego, bo chłopaczek mimo małego ciałka miał w sobie sporo źle nastawionej energii. Zaproponowalibyśmy szkolenie i pomoc. Oby nie wrócił za pół roku.