Erato Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kamilko dobrze słyszałaś, ja z tym samym pytaniem odwiedziłam weta. Taki zapach będzie sie utrzymywał do końca wymiany zebów. Tylko zostałam uczulona, zeby co jakiś czas sprawdzać czy z dziasłami wszystko ok. tzn. czy nie robi sie stan zapalny itp. Tak wiec nie masz sie czym przejmowac:) Quote
Acia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Mojemu yorasowi 2 ostatnie dolne kiełki wypadły , jak skończył 9 m-cy.Lekarze mnie ponaglali ,że juz same nie wypadna i zabieg jest konieczny ale ja strasznie bałam sie narkozy i udało sie . Quote
Sara_i_Aris Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Mojemu Ariskowi zęby musiał wyrywać weterynarz, bo nie chciały wyjść, a stałe już miał...:placz: Quote
tigrunia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Odświeżam temat.. Jessi wczoraj wypadł ząbek. ale jakiś podwójny :-o Nie znam sie na psich zębach i nie wiem czy to dobrze , czy źle ?? Próbowałam jej zajrzeć do pyszczka jak się mają jej ząbki, ale mi nie pozwoliła :( Powinnam iść do weta i sprawdzić stan jej ząbków?? Już chyba powinny jej zacząć wypadać bo jutro kończy 5 m-cy. Co myślicie?? Quote
Recommended Posts