Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Nie wiem jaki numer Ci wycielam Draczyn. Quote
mazika Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Witam dziewczyny po nieobecności ;) (króciutkiej) A widze że tu rozmowy nadal się tocza. Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 No zwykle mozna pogadac nawet i do 2 w nocy. Ale czasem nikog nie ma i w poludnie. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Fajnie , że jesteś w trójkę zawsze będzie ciekawiej Quote
mazika Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ewakułacja musiała by bo Jocker taki mi zafundował zapach że nie dało się wytrzymać, trza było uciec :lol: Fakt im więcej osób tym lepiej zawsze jakąś rozmowe się nawiąże ;) Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='marzena&pako']Ewakułacja musiała by bo Jocker taki mi zafundował zapach że nie dało się wytrzymać, trza było uciec :lol: Fakt im więcej osób tym lepiej zawsze jakąś rozmowe się nawiąże ;)[/quote]Ja to już się przyzwyczaiłam do tych psich bąków i naet je polubiłam, nie mam wyjścia Quote
mazika Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Ja na nie jeszcze reaguje ucieczka :lol: :lol: a najlepsze są jego minki, jaki on to jest zdziwiony, co to sie stało po czym sam sie usówa z miejsca zbrodni, że to nie on :lol: Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='marzena&pako']Ja na nie jeszcze reaguje ucieczka :lol: :lol: a najlepsze są jego minki, jaki on to jest zdziwiony, co to sie stało po czym sam sie usówa z miejsca zbrodni, że to nie on :lol:[/quote]Bo bidulek czuje, żę zle zrobiłi się wstydzi Quote
Viris Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Moja Klara to nawet sie nie wstydzi. A jak zapoda aromat to mdlejemy :> Ale jakos idzie sie przyzwyczaic. pzoatym juz mniej takich baczkow puszcza. No nic ja sie klade. Po tych ekscesach z Klara i zastrzykami mam dosyc. Pozatym posprzatalam juz prawie cala kuchnie tesciowej :> Dobrej nocy. Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Zaktualizowalam swój podpis i nie wiem , czy nie za duży, bo ja na tych pikselach się nie wyznaję Quote
Agama Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 brawo buldozek przecudny i ten zielony kosz super ale calosc olbrzymia po czytaniu postow od ress po raz pierwszy po placzu sie zasmialam draczyn czy to zart ... Quote
Draczyn Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 [quote name='Agama']brawo buldozek przecudny i ten zielony kosz super ale calosc olbrzymia po czytaniu postow od ress po raz pierwszy po placzu sie zasmialam draczyn czy to zart ...[/quote]Dlaczego żart. On jest znacznie mniejszy niż inne podpisy, a mniejszego nieruszająceggo się w całej galerii nie znalazłam. jeśli będzie przeszkadzal, to pozostanę bez podpisu. Czy ty wiesz, co to są pikele, bo ja nie. Więc go wstawiłam i niech go ktoś zmierzy tymi pikselami. On nie jest taki duży i się nie rusza Quote
Agama Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 draczyn o co chodzi z tymi ruszajacymi sie twoimi buldozkami pytam powaznie bo u mnie nic sie nie ruszalo byly sobie statyczne . pozdr Quote
Viris Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Draczyn niestety liczac pikselami jest podpis za wysoki. Wymiar grafiki w podpisie mial byc wysoki na max 100 a szeroki na max 500 pikseli. Twoj co prawda szeroki nie jest wiec sie miesci, ale przekracza 100 pikseli wysokosci. Jesli chcesz sprawdzic wielkosc w pikselach to po prostu widzac obrazek na jakiejsc stronie kliknij myszka (prawym przyciskiem) i zaznacz [B]wlasciwosci[/B] Tam powinien pojawic sie rozmiar w pikselach. Daj znac czy Ci sie udalo. [quote name='Agama']draczyn o co chodzi z tymi ruszajacymi sie twoimi buldozkami pytam powaznie bo u mnie nic sie nie ruszalo byly sobie statyczne . pozdr[/quote] W poprzednim podpisie Draczyn miala najpierw jednego buldozka ktory ruszal uszkami, pozniej jeszcze jednego tylko innego koloru. Nastepnie dodala jeszcze dwa buldozki ktore tez cos tobily, Jeden chyba tak jakby biegl w miejscu :) Wszystkie sie ruszaly w jakis sposob. W podpisach nie wolno zwykle zalaczac gifow poniewaz osoby siedzace na modemie moga po prostu stracic wiele czasu na otwieraniu takich postow z gifami w podpisach. A osoby ze stalym laczem ale ze slabym transferem moga np tez nie moc obejrzec tego podpisu lub gify zapychaja im lacze (wolniej bedzie wszystko chodzic) i np nie ruszac sie. Mozliwe ze u Ciebie byl to taki powod, mozliwe ze cos innego. Quote
misiaczek Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Witajcie mam pytanie. Dzisiaj moja siostra oddała mi wszystkie mięso jakie miała zamrożone dla swojego psa.Powód jest taki z którym ja się nie zgadzam.Napiszcie,kto ma rację. A więc jak już pisałam moja siostra ma boksera 5-cio miesięcznego. Wczoraj była z nim pierwszy raz na szkoleniu.I pan instruktor,zabronił kategorycznie psy karmić mięsem.Mogą jeść wszystko oprócz mięsa.Zaznaczam,że suchego bokserek nie lubi.Kazał również kupić kolczatkę gdzie moja siora zapatrzona w pana instruktora od razu poleciała i kupiła,i chodzić w niej na codzień,bo od obroży porobią mu się zgrubienia na szyji i bedzie miał kłopoty z oddychaniem i będzie charczeć. Ja się kompletnie z tym nie zgadzam.Ale niestety nie jestem w stanie jej tego wyperswadować.A może to rację ma pan instruktor. Ja uważam,że jeśli nie będzie mu gotować posiłków z mięsem...pies pójdzie na zmarnowanie,ponieważ jak ona go kupiła,to on był chudy jak palec,malutki i odwapniony(przyczyna 11 szczeniaków w miocie).Teraz pięknie doszedł do odpowiedniej wielkości i wagi.Co sądzicie. Quote
Viris Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 hmm no w sumie dziwne troche ze pies ma miesa nie jesc. Jezeli do tego nie lubi suchego to co pozostanie? Jak chcesz moge zadzwonic do moich znajomych ktorzy maja boksery. I jeszcze do kolezanki ktora miala bokserka jak ciezko bylo dostac sucha karme i zapytac czym zywia. Quote
Draczyn Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 [quote name='misiaczek']Witajcie mam pytanie. Dzisiaj moja siostra oddała mi wszystkie mięso jakie miała zamrożone dla swojego psa.Powód jest taki z którym ja się nie zgadzam.Napiszcie,kto ma rację. A więc jak już pisałam moja siostra ma boksera 5-cio miesięcznego. Wczoraj była z nim pierwszy raz na szkoleniu.I pan instruktor,zabronił kategorycznie psy karmić mięsem.Mogą jeść wszystko oprócz mięsa.Zaznaczam,że suchego bokserek nie lubi.Kazał również kupić kolczatkę gdzie moja siora zapatrzona w pana instruktora od razu poleciała i kupiła,i chodzić w niej na codzień,bo od obroży porobią mu się zgrubienia na szyji i bedzie miał kłopoty z oddychaniem i będzie charczeć. Ja się kompletnie z tym nie zgadzam.Ale niestety nie jestem w stanie jej tego wyperswadować.A może to rację ma pan instruktor. Ja uważam,że jeśli nie będzie mu gotować posiłków z mięsem...pies pójdzie na zmarnowanie,ponieważ jak ona go kupiła,to on był chudy jak palec,malutki i odwapniony(przyczyna 11 szczeniaków w miocie).Teraz pięknie doszedł do odpowiedniej wielkości i wagi.Co sądzicie.[/quote]Misiaczek, albo ten pan jest dobry szkoleniowiec, ale na karmieniu się nie zna, albo ma jakiś procent od rozprowadzonej karmy. Padziłabym zmienić szkoleniowca, bo jeśli jest tak dobry w szkoleniu, jak w innych sprawach, to zrobi kuku i psu i siostrze Quote
misiaczek Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Viris,to nic nie pomoże.Ona jest uparta.Pies powinien jeść tylko suche. Ja może jeszcze ten temat puszczę na bokserach. Ja już kiedyś słyszałam taką teorię,właśnie od jej koleżanki,że ona tylko karmii swojego suchym i żyje już ze 13-14 lat i ma się całkiem dobrze,a teraz potwierdził to niby fachowiec.Ale jak Draczyn zawsze powtarza,w każdym zawodzie są partacze,a ZG to dziura i nie ma dużego wyboru,to wolę się upewnić. Quote
Viris Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 A jak suchych karm nie bylo to psow nie bylo? Z tego co sie orientuje dobrze sie mialy :> Jesli nie to przeciez teraz bysmy nie mieli swoich pociech :> Quote
misiaczek Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Dzięki, zaraz jej to napiszę...też twierdzę,że zrobi psu krzywdę,jeśli będzie ślepo ufać temu człowiekowi. Quote
Viris Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Misiaczek jesli na prawde potrzebujesz jeszcze argumentow jedni z moich znajomych maja Boksera ktory juz sie staruszkiem. I dalej gania za kotami na osiedlu itp. Moge do nich zadzwonic kolo 12. Wypytam sie co i jak. Quote
Draczyn Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 [quote name='Viris']Draczyn niestety liczac pikselami jest podpis za wysoki. Wymiar grafiki w podpisie mial byc wysoki na max 100 a szeroki na max 500 pikseli. Twoj co prawda szeroki nie jest wiec sie miesci, ale przekracza 100 pikseli wysokosci. Jesli chcesz sprawdzic wielkosc w pikselach to po prostu widzac obrazek na jakiejsc stronie kliknij myszka (prawym przyciskiem) i zaznacz [b]wlasciwosci[/b] Tam powinien pojawic sie rozmiar w pikselach. Daj znac czy Ci sie udalo.[/quote]Viris, obiecałaś, więc dotrzymaj słowa. Quote
Viris Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Temat juz kontunuowalam na pomocy technicznej jesli o to Ci Draczyn chodzi. Bo tylko sie domyslam. Tam tez czekalam na odpowiedz czy podjelas probe. Quote
Draczyn Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 [quote name='Viris']Misiaczek jesli na prawde potrzebujesz jeszcze argumentow jedni z moich znajomych maja Boksera ktory juz sie staruszkiem. I dalej gania za kotami na osiedlu itp. Moge do nich zadzwonic kolo 12. Wypytam sie co i jak.[/quote]Nie musisz. Ja też hodowałam psy z2ej grupy i chodziłam z nimi na szkolenie. Kolczatka tak, ale na pewno nie z powodu gużów na szyi Quote
Recommended Posts