Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No z moich wyliczen wychodzi ze calkowity spokoj bedzie jakos kolo 5-7 pazdziernika czyli ostatnie szczepienie plus 10 dni tak w razie czego jesio :)Bo takie opinie najczesciej slyszalam.

Posted

uuuuuh to strasznie długo jeszcze...pamietam jak doksio nie mógl wychodzic to bardzo mnie cieszylo, bo byłam wtedy chora na rózyczkę i mogłam sie nim zajmowac sam w domku non stop :D

Posted

A ja po prostu widze jak Klarcie ciagnie na dworek... Jak musialam jechac z nia na szczepienie to sie na trawke normalnie wyrywala. Ale chociaz tyle dobrego ze nie bedzie klopotu z wyprowadzaniem :)

Posted

hmmm...no to rzeczywiscie kiepsa sprawa, bo nie ma jak jej dac troszke swobody :-? uwazaj jak bierzeszja na ręce i sie zaczyna wyrywac bo małe pieski jak nie chca byc na rączkach to potraia sie niezle wyrywac i możesz ja upuscic!doksio jak nie chciał byc na raczkach to tak sie wił jak glizda :D

Posted

Beatka,odpowiadam Ci na offie(na temat,który poruszyłyśmy na jedzonku),bo rzeczywiście zaczynamy robić śmietnik.

To chyba dobrze,że nie wzięłam Kamikadze,bo miałabym problem :lol: :lol: :lol: .To masz chłopaka z potrzebami :lol: :lol: :lol:

Posted

oj tak i to duuuzymi :wink: jest strasznie upierdliwy, wczoraj poszlismy juz spac a tumały mi do łóżka wskakuje, no to ja mówie ze nie wolno i zrzucam na posłanko, na coon udaje że juz dawno zasnął i chrapie niemilosiernie, odwracam sie plecami i czuje że znów siedzi na łózku i historia się powtarza...za 12 razem jak sie wkurzyłam i podniosłam na niego głos to dopiero sie uspokoił bo widział ze przegiął i poszedł spac do siebie...ale bite pół godziny walczylismy o łóżko :lol:

Posted

[quote name='_beatka_']oj tak i to duuuzymi :wink: jest strasznie upierdliwy, wczoraj poszlismy juz spac a tumały mi do łóżka wskakuje, no to ja mówie ze nie wolno i zrzucam na posłanko, na coon udaje że juz dawno zasnął i chrapie niemilosiernie, odwracam sie plecami i czuje że znów siedzi na łózku i historia się powtarza...za 12 razem jak sie wkurzyłam i podniosłam na niego głos to dopiero sie uspokoił bo widział ze przegiął i poszedł spac do siebie...ale bite pół godziny walczylismy o łóżko :lol:[/quote]Nic innego nie pozostaje, jak kupić szersze łóżko i spać z nim

Posted

dziewczyny, spokojnie:) to oczywiste, ze bedziemy spali razem w łózeczku, ale póki jest mały chce mu pokazać że ja tu rzadzę zeby sie nie rozbestwił!narazie np bardzo ładnie chodzi po dworku bez smyczki i nie chce na poczatek pokazywac mu że jak bedzie chciał to moze wszystko bo sie rozbestwii i przestanie sie słuchać! :D

Posted

[quote name='_beatka_']dziewczyny, spokojnie:) to oczywiste, ze bedziemy spali razem w łózeczku, ale póki jest mały chce mu pokazać że ja tu rzadzę zeby sie nie rozbestwił!narazie np bardzo ładnie chodzi po dworku bez smyczki i nie chce na poczatek pokazywac mu że jak bedzie chciał to moze wszystko bo sie rozbestwii i przestanie sie słuchać! :D[/quote]Masz całkowitą rację

Posted

[quote name='_beatka_']a słoneczko rzeczywiscie super, skąd wy dziewczyny tylke tego bierzecie...?[/quote]Beatko nie wiem czy wiesz, że tm obok masz ikonki i jak klikniez na którąś z nich to wybije się ona na Twoim poście

Posted

to to słoneczko jest z ikonki?i robi sie az takie duze...?hmmm w sumie nie wiedziałam, nie mam az tyle czasu i zapału żeby poznawac wszystkie zwiłosci i mozliwosci mojego komputera :roll: