_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 ja jestem:) ale zaraz idziemy z malutkim na siusiu przed snem :D Quote
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Tez bym juz chciala z Klarcia normalnie wychodzic. juz sie doczekac nie moge :) Quote
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 no własnie a kiedy klarusia ma koniec kwarantanny? Quote
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 No z moich wyliczen wychodzi ze calkowity spokoj bedzie jakos kolo 5-7 pazdziernika czyli ostatnie szczepienie plus 10 dni tak w razie czego jesio :)Bo takie opinie najczesciej slyszalam. Quote
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 uuuuuh to strasznie długo jeszcze...pamietam jak doksio nie mógl wychodzic to bardzo mnie cieszylo, bo byłam wtedy chora na rózyczkę i mogłam sie nim zajmowac sam w domku non stop :D Quote
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 A ja po prostu widze jak Klarcie ciagnie na dworek... Jak musialam jechac z nia na szczepienie to sie na trawke normalnie wyrywala. Ale chociaz tyle dobrego ze nie bedzie klopotu z wyprowadzaniem :) Quote
_beatka_ Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 a masz balkon?moze wyprowadzaj ja tam, zeby sobie pooglądała swiat przez preciki? :D tylko uwazaj, zeby nie wypadła! Quote
Viris Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Nom na balkonie jest taki problem ze nie ma precikow tylko co najwyzej na lapach ja ponosic moge. Ale ona rwie sie w swiat :) Quote
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 hmmm...no to rzeczywiscie kiepsa sprawa, bo nie ma jak jej dac troszke swobody :-? uwazaj jak bierzeszja na ręce i sie zaczyna wyrywac bo małe pieski jak nie chca byc na rączkach to potraia sie niezle wyrywac i możesz ja upuscic!doksio jak nie chciał byc na raczkach to tak sie wił jak glizda :D Quote
misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Beatka,odpowiadam Ci na offie(na temat,który poruszyłyśmy na jedzonku),bo rzeczywiście zaczynamy robić śmietnik. To chyba dobrze,że nie wzięłam Kamikadze,bo miałabym problem :lol: :lol: :lol: .To masz chłopaka z potrzebami :lol: :lol: :lol: Quote
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 oj tak i to duuuzymi :wink: jest strasznie upierdliwy, wczoraj poszlismy juz spac a tumały mi do łóżka wskakuje, no to ja mówie ze nie wolno i zrzucam na posłanko, na coon udaje że juz dawno zasnął i chrapie niemilosiernie, odwracam sie plecami i czuje że znów siedzi na łózku i historia się powtarza...za 12 razem jak sie wkurzyłam i podniosłam na niego głos to dopiero sie uspokoił bo widział ze przegiął i poszedł spac do siebie...ale bite pół godziny walczylismy o łóżko :lol: Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 [quote name='_beatka_']oj tak i to duuuzymi :wink: jest strasznie upierdliwy, wczoraj poszlismy juz spac a tumały mi do łóżka wskakuje, no to ja mówie ze nie wolno i zrzucam na posłanko, na coon udaje że juz dawno zasnął i chrapie niemilosiernie, odwracam sie plecami i czuje że znów siedzi na łózku i historia się powtarza...za 12 razem jak sie wkurzyłam i podniosłam na niego głos to dopiero sie uspokoił bo widział ze przegiął i poszedł spac do siebie...ale bite pół godziny walczylismy o łóżko :lol:[/quote]Nic innego nie pozostaje, jak kupić szersze łóżko i spać z nim Quote
misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 beatka,po co walczyć.Nie lepiej ustąpić :wink:? Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 [quote name='misiaczek']beatka,po co walczyć.Nie lepiej ustąpić :wink:?[/quote]Biedne psiątko też chce trochę omfortu zaznać. Ustąp i będzie ok Quote
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ale uwazaj na wlosy! Moja Klara strasznie sie do nich dobiera. Cala glowa mnie boli :) Quote
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 dziewczyny, spokojnie:) to oczywiste, ze bedziemy spali razem w łózeczku, ale póki jest mały chce mu pokazać że ja tu rzadzę zeby sie nie rozbestwił!narazie np bardzo ładnie chodzi po dworku bez smyczki i nie chce na poczatek pokazywac mu że jak bedzie chciał to moze wszystko bo sie rozbestwii i przestanie sie słuchać! :D Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 [quote name='_beatka_']dziewczyny, spokojnie:) to oczywiste, ze bedziemy spali razem w łózeczku, ale póki jest mały chce mu pokazać że ja tu rzadzę zeby sie nie rozbestwił!narazie np bardzo ładnie chodzi po dworku bez smyczki i nie chce na poczatek pokazywac mu że jak bedzie chciał to moze wszystko bo sie rozbestwii i przestanie sie słuchać! :D[/quote]Masz całkowitą rację Quote
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 No lepiej go nie rozpieszczac bpo pozniej mozesz zalowac i nie dawac sobie rady :) Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Wiris, przepraszam Cię, że dziś się nie udzielam, ale mamy tką śmieszną dyskusję z pewnym oszołomem w dziale wystawy Quote
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Alez Draczyn nie masz za co przepraszac! [img]http://www.tomala.1x.com.pl/gify/gify/postacie/buzki/1.gif[/img] Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 [quote name='"Viris"']Alez Draczyn nie masz za co przepraszac [quote]Skąd masz takie pikne słonaczko ] Quote
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 malutki zaczyna powoli łobuzowac, dlatego wole zachowac dyscypline póki jeszcze nie wie ze mam gołębie serce i ciężko mi odmówic psiemu spojrzeniu :wink: Quote
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 a słoneczko rzeczywiscie super, skąd wy dziewczyny tylke tego bierzecie...? Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 [quote name='_beatka_']a słoneczko rzeczywiscie super, skąd wy dziewczyny tylke tego bierzecie...?[/quote]Beatko nie wiem czy wiesz, że tm obok masz ikonki i jak klikniez na którąś z nich to wybije się ona na Twoim poście Quote
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 to to słoneczko jest z ikonki?i robi sie az takie duze...?hmmm w sumie nie wiedziałam, nie mam az tyle czasu i zapału żeby poznawac wszystkie zwiłosci i mozliwosci mojego komputera :roll: Quote
Recommended Posts