olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 co zrobić,żeby można było załączać, bo ja mam napisane, "Nie możesz wysyłać załączniki" Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gdzie masz to napisane? I co konkretnie chcesz zalaczac? Quote
olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 chciałam Wam przesłać zdjęcie mojej bakterii Quote
olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 a napisane to mam w zasadach postowania w lewym,dolnym rogu Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Tym sie nie sugeruj, ja tez tak mam :) Jesli chcesz pokazac nam zdjecie musisz mi powiedziec czy masz program do obrobki zdjec? Zasada na dogomanii jest ze zdjecia nie moga byc wieksze niz 500 na 500 piksela. Masz jakis program zeby fotke zmniejszyc do takiego rozmiaru? Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Moze byc, pod warunkiem ze umiesz tam zmniejszyc zdjecie do max 500 pikseli. Ja tego programu nie znam wiec nie pomoge. Napisz czy umiesz zmniejszyc, jesli nie, to znajdziemy inne rozwiazanie ;) Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ok, jesli uda Ci sie zmniejszyc to napisz, ja poszukam tematu w ktorym to juz opisywalam :) Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ok, jak chcesz to poczytaj temat "pomoc techniczna" tam wyjasnialysmy kilka razy jak wstawiac zdjecia, jak sie nie uda to bede wyjasniac ponownie ok? Quote
olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 o.k dam znać, jak poszło, a właściwie będziesz widzieć Quote
olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/3650/nakolankachubartkauc5.jpg[/IMG] [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/9544/pacowychodzidorezerwyic7.jpg[/IMG] [IMG]http://img357.imageshack.us/img357/4303/ywcemmnieniewezmhg6.jpg[/IMG][IMG]http://img321.imageshack.us/img321/1053/jatuzostajwo9.jpg[/IMG] Quote
Agama Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 VIRIS przepraszam ze przerywam WAM rozmowe jaki program do zmniejszania zdjec polecasz dzisiaj wstawialam foty moich 2 miesiecznych nagusow i wyszla kicha-maja zupelnie inne proporcje niz w realu-pisze o szczeniakach,za wielkie glowy lub cieniutkie lapki waskie klatki piersiowe itp Quote
olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 witaj Agama, dziękuję za dotrzymanie mi wczoraj towarzystwa :) ze mnie taki nocny Marek Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ja polecam PhotoFiltre. Calkowicie darmowy, mozna zrobic zeby byl po polsku, male wymagania sprzetowe. Jak chcesz napisze innstrukcje jak sciagnac, skad i jak spolszczyc angielska wersje :) Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='olapaco']jak mi poszło?[/quote] Poszlo Ci swietnie, a psiura przecudna :loveu: Quote
olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 wrócę za około 30 minut, bo muszę iść z psiątkiem na spacerek, mam nadzieję, że jak wrócę to jeszcze ktoś tu będzie. Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ja zagladam co jakis czas :) Wiec powinnas mnie zastac ;) Quote
olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 wróciłam już u nas znowu strasznie pada, a maleństwo lubi tylko wodę w której można popływać, deszczu niecierpi Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='olapaco']wróciłam już u nas znowu strasznie pada, a maleństwo lubi tylko wodę w której można popływać, deszczu niecierpi[/quote] Moja Klara jak wychodzimy na dworek i widzi ze pada lub padalo to zapiera sie lapkami i z mina "ja wytrzymam z siusianiem jeszcze kilka godzin", " czy ja musze na ten deszcz wyjsc??? nie rob mi tegoooo!!!!" :> Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='Viris']Ja polecam PhotoFiltre. Calkowicie darmowy, mozna zrobic zeby byl po polsku, male wymagania sprzetowe. Jak chcesz napisze innstrukcje jak sciagnac, skad i jak spolszczyc angielska wersje :)[/quote] Agama czy znasz taki program? Jesli chcialas zmniejszyc fotke tak jak opisujesz moze nie bylo zsynchronizowane wysokosc z szerokoscia ze sie tak obraz znieksztalcal? Jesli chcesz to wyslij mi fotki na maila, chetnie je dla Ciebie mniejsze. [email][email protected][/email] Quote
olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 u nas to wygląda tak, że Paco wychodzi przed klatkę schodową, podnosi raz, czy dwa razy nogę i ucieka do domu :) Quote
Recommended Posts